Reclamă

Blugii albi, un simbol al eleganței pentru Prințesa Diana

Prințesa Diana s-a remarcat întotdeauna în aparițiile publice prin stilul și frumusețea sa. Atitudinea ei a reușit să ofere un aspect distins oricărei piese vestimentare. Iată cum a transformat Prințesa Diana blugii albi într-un simbol al eleganței.

Publicat: 1 mai 2021, 7:08 / Actualizat: 8 august 2022, 17:06

În cele mai multe cazuri Prințesa Diana și-a etalat preferințele vestimentare cu riscul de a încălca protocolul Familie Regale. Silueta sa de invidiat a atras privirile și admirația oamenilor atât în rochiile elegante, cât și în ținutele de zi cu zi. De altfel, nu de puține ori a fost fotografiată purtând ținute casual. Se pare că una dintre piesele vestimentare preferate de prințesă pentru stilizarea unei ținute lejere ar fi fost chiar blugii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blugii albi un simbol al eleganței

Pantalonii albi din denim pot fi stilizați aproape în orice ținută vestimentară. Cu toate acestea, nu toate femeile reușesc să integreze blugii albi în ținutele lor ori să-i transforme într-un simbol al eleganței. Prințesa Diana este una dintre puținele femei care a oferit o nouă înfățișarea acestor pantaloni. Prin atitudinea ei și un stilul rafinat, a transformat o pereche banală de blugi albi într-un accesoriu și un simbol al eleganței. În zilele noastre, o pereche de blugi albi este o piesă esențială în garderoba oricărei femei. Multe dintre aparițiile Prințesei aduc în atenția femeilor felul în care pot asorta acești pantaloni la orice tip de ținută. Așa cum ținutele de gală ale Prințesei au răpit privirile admiratorilor și look-ul ei casual a atras multe aprecieri în rândul oamenilor.

Există câteva mituri despre pantalonii albi care le fac pe femei să se ferească de achiziționarea unei perechi. Unul dintre acestea este legat de excentricitatea pantalonilor albi, fiind priviți ca un element de vulgaritate într-o ținută. Desigur, dacă pantalonii sunt extrem de subțiri iar lenjeria intimă foarte colorată, atunci ținuta ta ar putea fi un dezastru. Totuși în cele mai multe cazuri Prințesa Diana ne-a demonstrat cum blugii albi pot fi de fapt un simbol al eleganței.

Prințesa Diana între un look casual și elegant

Cele mai multe ținute ale Prințesei în care a ales să poarte o pereche de blugi albi sunt menite să dăinuiască pentru totdeauna. La fel ca imagina pe care ne-a lăsat-o și garderoba sa a fost una care va rămâne în istoria noastră. Simplitatea ținutelor pe care a ales să le poarte este cea care le face să nu se demodeze niciodată. Aparițiile ei respectă câteva dintre regulile de bază ale unei ținute corecte care nu va ieși niciodată din trend. Un exemplu este felul în care Prințesa Diana alege să poarte un top simplu la care asortează pantalonii albi din denim și un sacou de culoare închisă. Topul preferat de Prințesă este unul alb tocmai pentru a păstra o linie monocromatică a ținutei purtate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Un alt element cheie prin care transformă blugii albi într-un simbol al eleganței este accesorizarea printr-o curea minimalistă. În toate ținutele sale care includ blugii albi, Prințesa a optat pentru o curea simplă și elegantă. Această curea nu numai că îi accentuează foarte frumos talia, dar oferă un plus de rafinament întregii ținute. 

Reclamă

În următoarele imagini Prințesa Diana ne demonstrează cum blugii albi pot fi purtați indiferent de sezon. Fie că este vorba de o ținută de vară foarte relaxată sau de o apariție într-o zi mai rece de toamnă, pantalonii albi vor face întotdeauna diferența între o ținută banală și una plină de eleganță. 

Integrarea blugilor albi în ținutele sportive

Prințesa Diana a fost întotdeauna o iubitoare a activităților sportive iar acest lucru s-a reflectat asupra minunatului ei corp. Silueta sa echilibrată a atras întotdeauna privirile celor din jur. Chiar și atunci când vine vorba de activități care necesită efort fizic, Prințesa a știut cum să-și etaleze eleganța. În imaginea de mai jos o vedem pe Lady Di cum a asortat blugilor albi un pulover colorat în timp ce în mână ținea un set de rachete.

O altă imagine ne aduce în lumină un alt look preferat de Prințesă. Deseori Lady Di purta pantalonii albi scurți pe care îi asorta cu un hanorac oversize. Această imagine promovată de către Prințesă a fost adoptată de-a lungul timpului de multe dintre vedetele noastre. Ținutele acestea sunt doar câteva exemple a felului în care Prințesa Diana a reușit să transforme blugii albi într-un simbol al eleganței. Tu cum vei integra pantalonii albi în garderoba ta?

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×