Reclamă

Bijuterii emblematice purtate de Prințesa Diana

S-a remarcat prin eleganță și stil simplu, dar marcant. Descoperă bijuterii emblematice purtate de Prințesa Diana. Aceasta a fost un influencer în modă, chiar înaintea apariției acestui cuvânt.

Publicat: 11 aprilie 2021, 7:18

Cunoscută datorită preferinței sale pentru jambiere, hanorace largi și genți Gucci, Prințesa de Wales s-a remarcat și prin modul în care își accesoriza ținutele. Adevăratul trend lansat de Prințesa Diana a fost cel al bijuteriilor de primă clasă. Te invităm să descoperim împreună care erau bijuteriile iconice ale Prințesei Diana, mereu la modă. Cele mai reprezentative bjuterii ale sale s-ar potrivi perfect cu trendurile contemporane. Stilul său era unul vizionar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bijuterii emblematice purtate de Prințesa Diana

Prințesa Diana era cunoscută pentru actele ei caritabilă. Unul dintre cele mai frumoase gesturi ale sale a fost ca prin testament să lase moștenire bijuteriile sale, viitoarelor soții ale fiilor săi.

Pe care nu am putut să nu le remarcăm purtându-le mai apoi în public. De fiecare dată fiind însă o bucurie imensă să revedem emblematicele bijuterii ale Prințesei Diana.

Perle

Mama Prințului William și a lui Harry adora perlele. Aceasta a fost văzută de-a lungul timpului purtând șiraguri lungi, scurte, de toate tipurile.

Reclamă

Unul dintre look-urile sale memorabile a fost momentul în care Prințesa Diana a purtat un șirag de perle înnodat la spate, în timp ce purta o rochie cu decolteu în partea posterioară.

Prințesa Diana, participă la un eveniment oficial, îmbrăcată într-o rochie de culoarea neagră și celebrul choker de perle cu un safir în mijloc
Diana, purtând celebrul choker de perle, având în mijloc un safir albastru / Hepta

Prințesa Diana era, de asemenea, o pasionată a cerceilor. Ea a transformat cerceii rotunzi într-un simbol stilat, fapt ce a definit anii ’80, potrivit Hello Magazine. Fosta soție a Prințului Charles a fost remarcată de multe ori purtându-și chokerul cu safir, ce poate fi recunoscut instantaneu.

Reclamă
Prințesa Diana zâmbind larg cu o pălăria albă pe cap și cu într-o rochie în dungi
Pe lângă faptul că Prințesa Diana avea tabieturi matinale, aceasta avea și o serie de preparate pe care le consuma regulat / Profimedia Images

Inele masive

Diana își prezenta adeseori la petrecerile de cocktail, manichiura perfectă alături de un inel imens. Atât de chic!

Inelul de logodnă al lui Kate Middleton, din partea prințului William, a aparținut de asemenea pirnțesei Diana. Acesta nu este orice fel de inel, ci un safir Ceylon, înconjurat de 14 diamante solitare., creat de bijutierul britanic Garrard.

Safirele au ocupat un loc neprețuit în inimile regilor britanici. Totul a început în 1840, când prințul Albert i-a dăruit viitoarei sale soții sale o broșă de safir albastru, înconjurată de diamante. Garrard, bijutierul regal, a declarat pentru Vogue că Regina Victoria „a iubit (cadoul) atât de mult încât a decis să poarte broșa în ziua nunții sale, pe partea din față a rochiei sale”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Regina Elisabeta a II-a a moștenit această broșă odată ce a devenit monarh – și a purtat în mod frecvent în mod frecvent bijuteria. Se spune că această broșă ar fi inspirat alegerea inelului de logodnă a prințului Charles pentru Diana.

În rândul obiectelor prețioase adorate de Prințesa Diana se numără colierele personalizate; ce au redevenit extrem de populare în trendurile ultimilor ani. Fie că alegi numele tău complet sau o simplă inițială, este vorba despre personal branding. Diana purta adeseori un colier cu inițiala numelui său, „D”, în urmă cu peste patruzeci de ani. Un alt motiv pentru care bijuteriile iconice ale Prințesei Diana sunt mereu la modă.

Inelul de logodnă al ducesei de Cambridge, care a aparținut prințesei Diana. Un safir, încadrat de 14 diamante solitare.
Inelul de logodnă al ducesei de Cambridge, care a aparținut Prințesei Diana. Un safir, încadrat de 14 diamante solitare / Getty Images)
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×