Reclamă

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”. Ce mesaj a vrut să transmită Ducesa de Sussex prin alegerea accesoriului

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”. Ducessa de Sussex a transmis un mesaj important prin alegerea accesoriului de la un brand etic.

Publicat: 8 martie 2021, 10:54 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Meghan Markle a ales o ținută cu mesaj subliminal pentru interviul cu Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a vrut să transmită un mesaj prin toate piesele vestimentare pe care le-a purtat. Rochia de mătase neagră Armani a fost aleasă special pentru interviu, deoarece are o floare de lotus brodată despre care se crede că simbolizează renașterea și rezistența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan a accesorizat rochia cu una dintre brățările Prințesei Diana, deoarece, potrivit People, „cuplul dorea ca Meghan, care așteaptă al doilea copil, să poarte brățara în timpul interviului, astfel încât Diana să poată fi cu ei”. La gât, Ducessa de Sussex a purtat colierul „Colette”, creat de designerul Pippa Small, o piesă din aur și acvamarin cu care Meghan s-a afișat și în turneul regal din 2018 în regiunea Oceania. 

În timp ce Meghan se confruntă cu noi critici pentru purtarea cerceilor primiți cadou de la prințul moștenitor Mohammed bin Salman din Arabia Saudită la o cină de stat din 2018 în Fiji, alegerea de a purta un brand etic de bijuterii precum Pippa Small este una inteligentă. Meghan a fost adepta brandurilor etice și sustenabile cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry. 

Meghan Markle îmbrăcată cu o rochie neagră alături de Prințul Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan a fost adepta brandurilor etice și sustenabile cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry / Getty Images

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”

Pentru Pippa Small, alegerea lui Meghan Markle a fost cu adevărat o surpriză. Designerul a recunoscut într-un interviu pentru Town and Country că nu știa ce va purta Ducesa în timpul interviului.

Reclamă

„Sunt atât de onorată că a ales să poarte această piesă. A atras atenția asupra noastră într-un moment în care munca a fost o provocare pentru noi în ultimul an și acest lucru ne oferă cu siguranță un impuls. Meghan își arată din nou solidaritatea față de mărcile etice.”, a declarat designerul.

Întrebată cum se simte după gestul făcut de Meghan Markle, Pippa Small a spus că „se simte parte din istorie”.

Designerul a explicat și ce înseamnă alegerea Ducesei de Sussex la nivel simbolic. 

Reclamă

Meghan a ajutat cu adevărat la promovarea hainelor și bijuteriilor, alegând mărci precum a noastră. Meghan a adus în fața publicului larg conștientizarea cu privire la ce înseamnă etica și de ce este importantă”.

Designerul a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea munca pe care o face.

„Am copii mici și, ca mulți alții, mă tem pentru viitorul lor. În fiecare domeniu al vieții noastre trebuie să ne oprim și să ne punem la îndoială deciziile, alegerile și să ne punem întrebări despre unde, de ce și cine a făcut ceea ce cumpărăm. Bijuteriile au o istorie lungă și adesea controversată. Există alternative care pot susținei comunitățile și pot oferi locuri de muncă sigure și durabile alături de mișcări de susținere a practicilor miniere mai sigure și mai curate.”

Dezvăluiri uimitoare în timpul interviului cu Oprah Winfrey

Meghan Markle a dezvăluit în timpul interviului „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Ducesa de Sussex a refuzat să divulge numele persoanei care a făcut acea afirmație. Dezvăluirea ar fi prea dăunătoare, consideră Meghan Markle.

Mai târziu, în cadrul interviului, Oprah l-a presat pe Harry cu privire la această problemă, întrebându-l cine a fost în spatele comentariului încărcat rasial.

„Acea conversație nu o voi împărtăși niciodată”, a spus el. „A fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×