Reclamă

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”. Ce mesaj a vrut să transmită Ducesa de Sussex prin alegerea accesoriului

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”. Ducessa de Sussex a transmis un mesaj important prin alegerea accesoriului de la un brand etic.

Publicat: 8 martie 2021, 10:54 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:56

Meghan Markle a ales o ținută cu mesaj subliminal pentru interviul cu Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a vrut să transmită un mesaj prin toate piesele vestimentare pe care le-a purtat. Rochia de mătase neagră Armani a fost aleasă special pentru interviu, deoarece are o floare de lotus brodată despre care se crede că simbolizează renașterea și rezistența.

Meghan a accesorizat rochia cu una dintre brățările Prințesei Diana, deoarece, potrivit People, „cuplul dorea ca Meghan, care așteaptă al doilea copil, să poarte brățara în timpul interviului, astfel încât Diana să poată fi cu ei”. La gât, Ducessa de Sussex a purtat colierul „Colette”, creat de designerul Pippa Small, o piesă din aur și acvamarin cu care Meghan s-a afișat și în turneul regal din 2018 în regiunea Oceania. 

În timp ce Meghan se confruntă cu noi critici pentru purtarea cerceilor primiți cadou de la prințul moștenitor Mohammed bin Salman din Arabia Saudită la o cină de stat din 2018 în Fiji, alegerea de a purta un brand etic de bijuterii precum Pippa Small este una inteligentă. Meghan a fost adepta brandurilor etice și sustenabile cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry. 

Meghan Markle îmbrăcată cu o rochie neagră alături de Prințul Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan a fost adepta brandurilor etice și sustenabile cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry / Getty Images

Designerul colierului purtat de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey se simte „parte din istorie”

Pentru Pippa Small, alegerea lui Meghan Markle a fost cu adevărat o surpriză. Designerul a recunoscut într-un interviu pentru Town and Country că nu știa ce va purta Ducesa în timpul interviului.

Reclamă
Reclamă

„Sunt atât de onorată că a ales să poarte această piesă. A atras atenția asupra noastră într-un moment în care munca a fost o provocare pentru noi în ultimul an și acest lucru ne oferă cu siguranță un impuls. Meghan își arată din nou solidaritatea față de mărcile etice.”, a declarat designerul.

Întrebată cum se simte după gestul făcut de Meghan Markle, Pippa Small a spus că „se simte parte din istorie”.

Designerul a explicat și ce înseamnă alegerea Ducesei de Sussex la nivel simbolic. 

Meghan a ajutat cu adevărat la promovarea hainelor și bijuteriilor, alegând mărci precum a noastră. Meghan a adus în fața publicului larg conștientizarea cu privire la ce înseamnă etica și de ce este importantă”.

Designerul a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea munca pe care o face.

„Am copii mici și, ca mulți alții, mă tem pentru viitorul lor. În fiecare domeniu al vieții noastre trebuie să ne oprim și să ne punem la îndoială deciziile, alegerile și să ne punem întrebări despre unde, de ce și cine a făcut ceea ce cumpărăm. Bijuteriile au o istorie lungă și adesea controversată. Există alternative care pot susținei comunitățile și pot oferi locuri de muncă sigure și durabile alături de mișcări de susținere a practicilor miniere mai sigure și mai curate.”

Dezvăluiri uimitoare în timpul interviului cu Oprah Winfrey

Meghan Markle a dezvăluit în timpul interviului „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul regal și protecția regală și că au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Ducesa de Sussex a refuzat să divulge numele persoanei care a făcut acea afirmație. Dezvăluirea ar fi prea dăunătoare, consideră Meghan Markle.

Mai târziu, în cadrul interviului, Oprah l-a presat pe Harry cu privire la această problemă, întrebându-l cine a fost în spatele comentariului încărcat rasial.

„Acea conversație nu o voi împărtăși niciodată”, a spus el. „A fost incomod. Am fost un pic șocat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×