Meghan Markle acuză Palatul Buckingham de „minciuni perpetue” în interviul cu Oprah Winfrey

Meghan Markle acuză Palatul Buckingham de „minciuni perpetue” în interviul cu Oprah Winfrey. Anterior, instituția a anunțat că va investiga acuzațiile de intimidare formulate împotriva ei de către un fost angajat.

4 martie 2021 la 9:42

Meghan Markle a acuzat Palatul Buckingham de „minciuni perpetuate” în cel mai recent interviu cu Ophrei Winfrey. Declarațiile vin după ce Palatul Buckingham a anunțat că va investiga acuzațiile de intimidare formulate împotriva ei de către un angajat al Familiei Regale. 

Anterior, un material din presă susținea că Meghan a alungat doi asistenți personali când se afla la Palatul Buckingham. În același timp, s-a spus că personalul Palatului Kensington fusese „umilit” în câteva ocazii. Potrivit aceluiași material, plângerea a fost făcută de Jason Knauf, la acea vreme secretarul de comunicații al Ducilor de Sussex. Acesta lucrează acum pentru Prințul William.

Palatul Buckingham a declarat că este „în mod clar foarte îngrijorat” de acuzații. Într-un comunicat de presă instituția a transmis că echipa de resurse umane a Palatului „va analiza circumstanțele descrise în articol”. Totodată, instituția va vorbi cu personalul actual și cu foștii angajați, relatează Time.

„Casa Regală are o politică privind Demnitatea la Locul de Muncă de câțiva ani și nu tolerează și nu va tolera agresiunea sau hărțuirea la locul de muncă”, se arată în documentul oficial. 

Meghan Markle acuză Palatul Buckingham de „minciuni perpetue”

Meghan a fost întrebată de Oprah cum se simte că Palatul Buckingham o va auzi „spunând adevărul”.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca, după tot acest timp, să rămânem tăcuți dacă firma joacă un rol activ în perpetuarea minciunilor despre noi. Și dacă asta vine cu riscul de a pierde ceva, sunt multe lucruri pe care deja le-am pierdut”, a declarat Ducesa de Sussex. 

Acuzațiile de intimidare au fost raportate cu patru zile înainte de difuzarea interviului. Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, Palatul anunța că Ducii nu vor mai putea fi niciodată membri activi.

Un purtător de cuvânt al Ducesei a spus că aceasta a fost „întristată de acest ultim atac asupra personajului ei, în special ca cineva care a fost ținta agresiunii și care se angajează profund să îi sprijine pe cei care au suferit dureri și traume”.

Surse apropiate cuplului au sugerat că apariția acuzațiilor a fost programată pentru a submina interviul, transmite The Guardian

„Nu este o coincidență faptul că acuzațiile denaturate de mai mulți ani care vizează subminarea Ducesei sunt transmise presei britanice cu puțin timp înainte ca ea și Ducele să vorbească deschis și sincer despre experiența lor din ultimii ani”.

Interviul cu Oprah Winfrey va fi unul „intim” și „cuprinzător”. Conversația va fi difuzată de postul de televiziune CBS în SUA pe 7 martie. Următoarea zi va ajunge și în Marea Britanie.

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice. Recent au cumpărat o casă în Santa Barbara, California și așteaptă un al doilea copil.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×