Reclamă

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri în interviul cu Oprah Winfrey

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri despre Familia Regală în cele mai recente materiale publicate de CBS. Interviul pe care Ducii de Sussex l-au acordat celebrei Oprah Winfrey se anunță a fi unul extrem de sincer și „intim”. Primele imagini din materialul integral au fost făcute publice, iar dezvăluirile celor doi fac deja înconjurul lumii. 

Publicat: 1 martie 2021, 18:23 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:15

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi protagoniștii unui interviu realizat de Oprah Winfrey. Dezvăluirile Ducilor de Sussex vor fi difuzate pe 7 martie, de către postul de televiziune CBS. Până când discuția intimă va putea fi urmărită integral, câteva imagini au fost deja oferite publicului, iar răspunsurile oferite de celebrul cuplu fac deja subiectul știrilor din întreaga lume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri despre Familia Regală

O lume întreagă pare să aștepte cu sufletul la gură dezvăluirile Ducilor de Sussex, acum că CBS a făcut publice două materiale video de prezentare. 

Ai fost discretă sau ai fost redusă la tăcere?” este una dintre întrebările pe care Oprah Winfrey i le-a adresat lui Meghan Markle, în cadrul interviului „Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special”.

Ducele de Sussex, mai sincer ca niciodată 

Discuția promite să atingă puncte controversate și sensibile, mai ales că, în cadrul interviului, Prințul Harry și-a exprimat temerile cu privire la moartea tragică a mamei sale, Lady Diana. 

Reclamă

Ducele de Sussex și-a deschis sufletul în fața prezentatoarei TV și a dezvăluit că i-a fost teamă că „istoria se poate repeta” înainte de a luat decizia să se retragă din Familia Regală Britanică. 

Prințul Harry a adus în discuție și plecarea mamei sale, Lady Diana Spencer, din sânul Familiei Regale. Acesta a povestit că nu își poate imagina toate dificultățile prin care Prințesa Diana a fost nevoită să treacă singură.

Lady Diana a divorțat de Prințul Charles și a decis să renunțe la titlul de Alteță Regală în anul 1996. Un mai târziu, aceasta a murit într-un tragic accident de mașină, care a avut loc la Paris. 

Reclamă

Meghan Markle, un sprijin real pentru Prințul Harry

Meghan Markle va fi alături de Harry în cadrul interviului. Prezența sa reprezintă un sprijin real pentru Ducele de Sussex, după cum el însuși recunoaște. 

Conform People, Meghan Markle va face dezvăluiri despre experiența trăită alături de Familia Regală Britanică. Soția Prințului Harry va discuta și despre perioada de maternitate, dar și despre presiunea constantă la care este supusă. 

Planurile de viitor și decizia mutării în Statele Unite Ale Americii vor fi alte subiecte pe telespectatorii le vor vedea în cadrul interviului difuzat de CBS.

Oprah Winfrey a recunoscut că este surprinsă de informațiile pe care le-a aflat în timpul discuției cu Ducii de Sussex. 

Ați spus câteva lucruri șocante aici.

– Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle au luat în urmă cu un an decizia de a renunța la responsabilitățile regale. Schimbarea s-a reflectat și în noul lor stil de viață. Ducii de Sussex s-au mutat în California și au început mai multe proiecte, inclusiv un podcast.

Detașarea simbolică de Familia Regală înseamnă că cei doi au fost nevoiți să renunțe la patronajele și titulaturile aferente unui membru activ. Decizia a fost anunțată recent de Palatul Buckingham printr-un comunicat de presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×