Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri în interviul cu Oprah Winfrey

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri despre Familia Regală în cele mai recente materiale publicate de CBS. Interviul pe care Ducii de Sussex l-au acordat celebrei Oprah Winfrey se anunță a fi unul extrem de sincer și „intim”. Primele imagini din materialul integral au fost făcute publice, iar dezvăluirile celor doi fac deja înconjurul lumii. 

1 martie 2021 la 18:23

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi protagoniștii unui interviu realizat de Oprah Winfrey. Dezvăluirile Ducilor de Sussex vor fi difuzate pe 7 martie, de către postul de televiziune CBS. Până când discuția intimă va putea fi urmărită integral, câteva imagini au fost deja oferite publicului, iar răspunsurile oferite de celebrul cuplu fac deja subiectul știrilor din întreaga lume. 

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri despre Familia Regală

O lume întreagă pare să aștepte cu sufletul la gură dezvăluirile Ducilor de Sussex, acum că CBS a făcut publice două materiale video de prezentare. 

Ai fost discretă sau ai fost redusă la tăcere?” este una dintre întrebările pe care Oprah Winfrey i le-a adresat lui Meghan Markle, în cadrul interviului „Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special”.

Ducele de Sussex, mai sincer ca niciodată 

Discuția promite să atingă puncte controversate și sensibile, mai ales că, în cadrul interviului, Prințul Harry și-a exprimat temerile cu privire la moartea tragică a mamei sale, Lady Diana. 

Ducele de Sussex și-a deschis sufletul în fața prezentatoarei TV și a dezvăluit că i-a fost teamă că „istoria se poate repeta” înainte de a luat decizia să se retragă din Familia Regală Britanică. 

Prințul Harry a adus în discuție și plecarea mamei sale, Lady Diana Spencer, din sânul Familiei Regale. Acesta a povestit că nu își poate imagina toate dificultățile prin care Prințesa Diana a fost nevoită să treacă singură.

Lady Diana a divorțat de Prințul Charles și a decis să renunțe la titlul de Alteță Regală în anul 1996. Un mai târziu, aceasta a murit într-un tragic accident de mașină, care a avut loc la Paris. 

Meghan Markle, un sprijin real pentru Prințul Harry

Meghan Markle va fi alături de Harry în cadrul interviului. Prezența sa reprezintă un sprijin real pentru Ducele de Sussex, după cum el însuși recunoaște. 

Conform People, Meghan Markle va face dezvăluiri despre experiența trăită alături de Familia Regală Britanică. Soția Prințului Harry va discuta și despre perioada de maternitate, dar și despre presiunea constantă la care este supusă. 

Planurile de viitor și decizia mutării în Statele Unite Ale Americii vor fi alte subiecte pe telespectatorii le vor vedea în cadrul interviului difuzat de CBS.

Oprah Winfrey a recunoscut că este surprinsă de informațiile pe care le-a aflat în timpul discuției cu Ducii de Sussex. 

Ați spus câteva lucruri șocante aici.

– Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle au luat în urmă cu un an decizia de a renunța la responsabilitățile regale. Schimbarea s-a reflectat și în noul lor stil de viață. Ducii de Sussex s-au mutat în California și au început mai multe proiecte, inclusiv un podcast.

Detașarea simbolică de Familia Regală înseamnă că cei doi au fost nevoiți să renunțe la patronajele și titulaturile aferente unui membru activ. Decizia a fost anunțată recent de Palatul Buckingham printr-un comunicat de presă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×