Reclamă

primele dezvăluiri

Melinda French Gates a vorbit despre divorțul său de Bill Gates
Divertisment
// 3 martie 2022

Melinda French Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates: „Nu puteam să mai am încredere”

Melinda French Gates a oferit un interviu sincer și a vorbit despre divorțul de Bill Gates. La aproape un an de când fondatorul Microsoft a făcut anunțul divorțului public pe Twitter, fosta sa soție a oferit publicului mai multe detalii cu privire la motivele care au dus la ruperea unei căsnicii de 27 de ani.
Reclamă
Jennifer Lopez zâmbind și fiind fericită după ce face primele declarații despre relația cu Ben Affleck
Divertisment
// 7 iulie 2021

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck. Ce a declarat artista după lansarea celei mai noi melodii

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck. După ce au fost surprinși în ipostaze tandre în repetate rânduri, artista a decis să rupă tăcerea. Într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate unei publicații celebre, JLo a povestit cum se simte la acest moment.
Harry și Meghan Markle, îmbrăcați în negru, zâmbesc în fața camerei de fotogtafiat.
Divertisment
// 1 martie 2021

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri în interviul cu Oprah Winfrey

Harry și Meghan Markle fac primele dezvăluiri despre Familia Regală în cele mai recente materiale publicate de CBS. Interviul pe care Ducii de Sussex l-au acordat celebrei Oprah Winfrey se anunță a fi unul extrem de sincer și „intim”. Primele imagini din materialul integral au fost făcute publice, iar dezvăluirile celor doi fac deja înconjurul lumii. 
×