Reclamă

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck. Ce a declarat artista după lansarea celei mai noi melodii

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck. După ce au fost surprinși în ipostaze tandre în repetate rânduri, artista a decis să rupă tăcerea. Într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate unei publicații celebre, JLo a povestit cum se simte la acest moment.

Publicat: 7 iulie 2021, 7:57

Oamenii au făcut tot felul de speculații de când artista s-a afișat pentru prima dată alături de Ben Affleck. Jennifer a ales să dezvăluie mai multe detalii din viața sa privată cu ocazia lansării celei mai recente melodii ale artistei, Cambia el Paso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck

Jennifer Lopez nu se mai ascunde și face primele declarații despre relația sa cu Ben. Artista a așteptat momentul oportun pentru a dezvălui mai multe detalii despre viața amoroasă. Cei doi au fost fotografiați de-a lungul timpului în ipostaze tandre, însă au preferat să rămână tăcuți în ceea ce privește relația lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez, în timpul concertului din seara de Anul Nou, din Times Square
JLo arată impecabil în imaginile realizate în cadrul unei ședințe foto de promovare a unei linii de încălțăminte la care a lucrat în ultimul timp / Getty Images

Jennifer Lopez și-a deschis sufletul într-un interviu pe care i l-a acordat lui Zane Lowe, conform publicației Elle. Vedeta internațională a povestit cât de fericită este la acest moment și ce anume o împlinește. Conform declarațiilor sale, JLo este mai bucuroasă ca niciodată și trăiește cea mai fericită perioadă din viața sa.

Reclamă

Știu că oamenii se întreabă mereu cum sunt. Ce am mai făcut, dacă sunt bine. Nu am fost niciodată mai bine. Am ajuns într-un loc în viața mea unde sunt bine pe cont propriu, iar când atingi acel moment lucruri uimitoare ți se vor întâmpla. Iubesc toată dragostea care mă înconjoară la acest moment și aș vrea ca toți oamenii să știe că este cel mai fericit moment din viața mea.

– Jennnifer Lopez

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck cu ocazia lansării celei mai noi melodii. Artista și-a dorit foarte mult să-și asigure fanii de faptul că este fericită și împlinită.

Din declarațiile sale, JLo este liniștită cu viața sa și se bucură de toată iubirea pe care o primește. Ea și Ben Affleck au fost surprinși recent când s-au distrat alături de copiii lor. Fotografiile au vorbit de la sine. Artista a zâmbit tot timpul și s-a aflat la brațul iubitului său.

Reclamă

Jennifer Lopez a lansat o nouă piesă

Jennifer Lopez face primele declarații despre relația cu Ben Affleck după ce a lansat cea mai recentă piesă a sa, Cambia el Paso. Aceasta și-a deschis sufletul într-un interviu sincer și emoționant. Momentul ales a fost unul perfect, mai ales că noua sa melodie face deja înconjurul internetului.

Cea mai recentă piesă a artistei face referire tocmai la schimbare. Jennifer și-a dorit să transmită un mesaj extrem de important cu noua sa melodie. Artista povestește despre importanța de a face un pas înapoi după o relația și a-ți regăsi puterea interioară. Este o melodie foarte ritmată și încărcată de energie pozitivă.

Dacă ceva nu se simte potrivit în viața ta, doar fă un acea schimbare și dansează. Dansul este despre viață, bucurie și fericire.

– Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a aflat în Republica Dominicană după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Atunci și-a dat seama că este momentul perfect să-și transforme sentimentele într-un cântec nou. O decizie care a ajutat-o să treacă mai ușor peste despărțire și să-și regăsească puterea interioară.  

Jennifer Lopez nu se mai ascunde și face primele declarații despre noua sa relație cu Ben Affleck. După dezamăgirea trăită în dragoste, artista și-a regăsit fericirea și iubirea în brațele lui Ben. Cântăreața este mai fericită ca niciodată și se bucură de fiecare moment din viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×