Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați. Cum s-au afișat după ce au petrecut o zi alături de copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați, iar fotografii nu ratează niciun moment pentru a-i surprinde împreună. La o zi după ce au petrecut alături de copiii lor o vacanță deosebită într-un parc de distracții din Hollywood, cuplul de îndrăgostiți a fost văzut din nou împreună.

Publicat: 6 iulie 2021, 7:52

Cei doi au decis să iasă la o plimbare romantică în Hamptons și nu s-au sfiit să-și arate dragostea unul pentru celălalt. Ben a fost foarte protector cu iubita sa. Jennifer s-a aflat tot timpul sub brațul lui Ben. Acesta a ținut-o după umăr pentru a nu i se face frig. Cuplul de îngrăgostiți pare mai fericit ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați

La doar o zi după ce s-au distrat alături de micuții lor, Jennifer și Ben au fost din nou surprinși de către fotografi. De data aceasta cuplul de îndrăgostiți s-a plimbat singur pe străzile din Hamptons. JLo și Ben Affleck sunt tot mai apropiați, iar aces lucru se observă cu fiecare apariție nouă pe care o au.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o ținută lejeră alături de Ben Affleck în timp ce se plimbă îmbrățișați pe străzile din Hamptons
Cuplul de îndrăgostiți s-a bucurat de o plimbare romantică / Profimedia Images

În imaginile surprinse de către fotografi cei doi s-au plimbat îmbrățișați. Ben a fost foarte protector cu iubita sa. Acesta a ținut-o tot timpul după umeri, în timp ce Jennifer și-a pus mâinile după mijlocul iubitului său.

Reclamă

Chiar dacă nu și-au făcut publică relația în mod oficial, Jennifer și Ben nu se sfiiesc să se afișeze îpreună. Iubirea lor este mult mai matură față de acum 17 ani când au avut o relație pentru prima dată. Dacă la început camerele de fotografiat au stat în calea fericirii lor, de data aceasta sunt deciși să nu mai lase acest lucru să intervină între ei.

Cuplul de îndrăgostiți s-a bucurat de plimbarea romantică alături de producătorul artistei Elaine Goldsmith-Thomas și soțul acesteia Dan Thomas.

Cei patru au fost surprinși purtând câteva discuții împreună în timp ce se relaxau. Sursele apropiate ale cuplului au declarat pentru publicația People, în trecut, faptul că Ben este cel mai fericit atunci când se află în preajma iubitei sale. Acest lucru nu mai este o surpriză pentru nimeni. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în mod cert tot mai apropiați unul de celălalt.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii într-un parc de distracții

Cu doar o zi înainte de a fi surprinși din nou împreună, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați alături de copiii lor. Cuplul de îndrăgostiți și-a dus copiii la Universal Studios și au petrecut clipe de neuitat. Cei doi nu s-au sfiit să se distreze alături de micuții lor și au fost fotografiați în timp ce se dădeau împreună într-un carusel pe apă.

Jennifer i- avut alături pe gemenii săi, în timp ce Ben s-a aflat în compania băiețelului pe care îl are din căsnicia anterioară.

Întreaga familie s-a bucurat de un tur special, VIP, în parcul de distracții. Au vizitat partea din parc dedicată Familiei Simpson apoi au mers mai departe către Jurrasic World și The Wisarding Wold of Harry Potter. Conform publicației E! News, Ben a plecat alături de Jennifer după ce l-a lăsat pe băiețelul său la fosta soție.

Fotografiile vorbesc de la sine, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați unul de celălalt. Sursele apropiate ale cuplului au vorbit în trecut despre relația lui Ben cu copiii artistei. Se pare că Affleck a reușit să cucerească întraga familie cu șarmul său. Copiii lui Jennifer sunt îndrăgostiți de umorul lui Ben și adoră să se afle în preajma acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×