Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați. Cum s-au afișat după ce au petrecut o zi alături de copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați, iar fotografii nu ratează niciun moment pentru a-i surprinde împreună. La o zi după ce au petrecut alături de copiii lor o vacanță deosebită într-un parc de distracții din Hollywood, cuplul de îndrăgostiți a fost văzut din nou împreună.

Publicat: 6 iulie 2021, 7:52

Cei doi au decis să iasă la o plimbare romantică în Hamptons și nu s-au sfiit să-și arate dragostea unul pentru celălalt. Ben a fost foarte protector cu iubita sa. Jennifer s-a aflat tot timpul sub brațul lui Ben. Acesta a ținut-o după umăr pentru a nu i se face frig. Cuplul de îngrăgostiți pare mai fericit ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați

La doar o zi după ce s-au distrat alături de micuții lor, Jennifer și Ben au fost din nou surprinși de către fotografi. De data aceasta cuplul de îndrăgostiți s-a plimbat singur pe străzile din Hamptons. JLo și Ben Affleck sunt tot mai apropiați, iar aces lucru se observă cu fiecare apariție nouă pe care o au.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o ținută lejeră alături de Ben Affleck în timp ce se plimbă îmbrățișați pe străzile din Hamptons
Cuplul de îndrăgostiți s-a bucurat de o plimbare romantică / Profimedia Images

În imaginile surprinse de către fotografi cei doi s-au plimbat îmbrățișați. Ben a fost foarte protector cu iubita sa. Acesta a ținut-o tot timpul după umeri, în timp ce Jennifer și-a pus mâinile după mijlocul iubitului său.

Reclamă

Chiar dacă nu și-au făcut publică relația în mod oficial, Jennifer și Ben nu se sfiiesc să se afișeze îpreună. Iubirea lor este mult mai matură față de acum 17 ani când au avut o relație pentru prima dată. Dacă la început camerele de fotografiat au stat în calea fericirii lor, de data aceasta sunt deciși să nu mai lase acest lucru să intervină între ei.

Cuplul de îndrăgostiți s-a bucurat de plimbarea romantică alături de producătorul artistei Elaine Goldsmith-Thomas și soțul acesteia Dan Thomas.

Cei patru au fost surprinși purtând câteva discuții împreună în timp ce se relaxau. Sursele apropiate ale cuplului au declarat pentru publicația People, în trecut, faptul că Ben este cel mai fericit atunci când se află în preajma iubitei sale. Acest lucru nu mai este o surpriză pentru nimeni. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în mod cert tot mai apropiați unul de celălalt.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii într-un parc de distracții

Cu doar o zi înainte de a fi surprinși din nou împreună, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați alături de copiii lor. Cuplul de îndrăgostiți și-a dus copiii la Universal Studios și au petrecut clipe de neuitat. Cei doi nu s-au sfiit să se distreze alături de micuții lor și au fost fotografiați în timp ce se dădeau împreună într-un carusel pe apă.

Jennifer i- avut alături pe gemenii săi, în timp ce Ben s-a aflat în compania băiețelului pe care îl are din căsnicia anterioară.

Întreaga familie s-a bucurat de un tur special, VIP, în parcul de distracții. Au vizitat partea din parc dedicată Familiei Simpson apoi au mers mai departe către Jurrasic World și The Wisarding Wold of Harry Potter. Conform publicației E! News, Ben a plecat alături de Jennifer după ce l-a lăsat pe băiețelul său la fosta soție.

Fotografiile vorbesc de la sine, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt tot mai apropiați unul de celălalt. Sursele apropiate ale cuplului au vorbit în trecut despre relația lui Ben cu copiii artistei. Se pare că Affleck a reușit să cucerească întraga familie cu șarmul său. Copiii lui Jennifer sunt îndrăgostiți de umorul lui Ben și adoră să se afle în preajma acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×