Reclamă

Jennifer Lopez este în al nouălea cer. Cum a fost fotografiată alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez este în al nouălea cer. Artista a fost fotografiată zâmbind frumos pe parcursul celei mai recente ieșiri cu Ben Affleck. Deși încă nu și-au confirmat relația, cei doi pare că trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Publicat: 28 iunie 2021, 11:22 / Actualizat: 13 iulie 2021, 16:33

Cei doi au fost fotografiați la un restaurant mediteranean din Beverly Hills. Artista a fost fotografiată cu zâmbetul pe buze, în timp ce se urca pe bancheta din spate a unei mașini condusă de un șofer, scrie GeoTv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez este în al nouălea cer

Jennifer Lopez a atras toate privirile cu starea ei bună, dar și cu ținuta pe care a purtat-o. La ieșirea cu Ben Affleck, artista a îmbrăcat un top, o pereche de pantaloni scurți, stiletto negri și un blazer crem. Ben Afleck a îmbrăcat în schimb o cămașă verde, geacă de piele, neagră, pantaloni din jeans și pantofi negri.

Imaginile surprinse de fotografi nu fac decât să confirme încă o dată cu artista și actorul se simt foarte bine împreună. Ben Affleck este mereu atent și afectuos cu ea în public. Cântăreața pare să fie în al nouălea cer atunci când se află în preajma lui.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, într-o ținută sexy, la o ieșire la restaurant cu Ben Affleck
Jennifer Lopez a atras toate privirile cu starea ei bună, dar și cu ținuta pe care a purtat-o / Profimedia Images
Reclamă

Surse ale publicației People au dezvăluit recent că artista plănuiește să plece din Miami. Aceasta caută deja o casă în Los Angeles și chiar a mers să viziteze școli pentru copiii săi. Jennifer Lopez are gemeni din relația cu Marc Anthony, Max și Emme. În ciuda tuturor întâmplărilor amoroase prin care a trecut în ultimul timp, cei doi copii sunt prioritatea ei. Vrea să aibă stabilitatea necesară pentru o educație frumoasă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți foarte des împreună în ultimul timp. Deși încă nu locuiesc împreună, sunt mereu unul în preajma celuilalt. Încearcă să depășească toate barierele pentru ca relația lor să funcționeze de această dată.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani. Cei doi au fost logodiți, însă în anul 2004 au decis să se despartă definitiv după ce și-au dat seama că presiunea mediatică îi afecta foarte mult.

Se pare însă că iubirea lor a fost una extrem de puternică. Anul acesta, People a scris că după ce a aflat de despărțirea de Alex Rodriguez, Ben i-a scris lui JLo. Scopul era să afle dacă e bine și dacă are nevoie de ajutor. Tot publicația menționată mai sus a scris de-a lungul timpului că ei au rămas prieteni peste ani și că au fost constant în legătură prin e-mail-uri.

Cu toate acestea, Ben Affleck și Jennifer Lopez se pare că au lăsat în urmă greșelile trecutului și sunt mai bine ca niciodată. Cei doi s-au întâlnit pentru prima data în 2002 pe platourile de filmare. S-au cunoscut în cadrul producției Gigli, care a apărut pe marile ecrane următorul an. La acel moment, cântăreața era căsătorită cu cel de-al doilea său soț, Cris Judd. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar la scurt timp, Lopez și Affleck și-au oficializat relația. Au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri, iar nunta era planificată pentru luna septembrie a anului 2003. Cu toate acestea, la jumătatea lunii ianuarie, anul următor, au decis să pună punct relației lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×