Reclamă

ieșire la restaurant

JLo, pe scena iHeart Radio, în timp ce primește un premiu
Divertisment
// 25 martie 2022

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food. Copiii vedetei au fost pozați într-o altă mașină

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați la un fast-food. Se știe faptul că vedeta este foarte atentă la dieta sa și să merge frecvent la sală, dar se pare că din când în când alege să se răsfețe și cu produse fast-food. Așa s-a întâmplat acum, când nu a spus NU unei mese copioase pe scaunul mașinii sale.
Reclamă
Pamela Anderson într-un top alb cu decolteu adânc în timp ce vorbește în fața unui pupitru la un eveniment public
Divertisment
// 30 ianuarie 2022

Pamela Anderson a luat cina la un restaurant de lux din Malibu. Vedeta și-a afișat picioarele tonifiate într-o rochie albă

Pamela Anderson a luat cina la un restaurant de lux din Malibu. Actrița în vârstă de 54 de ani a fost însoțită de Brandon Thomas Lee, fiul său. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Imaginile cu vedeta în ținută sexy apar la scurt timp după ce s-a aflat vestea că aceasta divorțează pentru a cincea oară.
Pamela Anderon, la Cina Corespondenților de la Casa Albă, în 2008
Divertisment
// 13 ianuarie 2022

Pamela Anderson a fost surprinsă în Malibu alături de un prieten. Vedeta în vârstă de 54 de ani a atras atenția cu ținuta sa

Pamela Anderson a fost surprinsă în Malibu alături de un prieten. Vedeta de 54 de ani și-a început bine săptămâna. A mers la restaurant alături de un amic, dar un alt detaliu a atras atenția tuturor. Ținuta albă care i-a pus silueta în evidență.
Ben Affleck și Jennifer Lopez, la ieșirea dintr-un restaurant din Los Angeles
Divertisment
// 31 decembrie 2021

Ben Affleck și Jennifer Lopez cu ieșit la masă cu copiii artistei. Imagini frumoase de familie

Ben Affleck și Jennifer Lopez cu ieșit la masă cu copiii artistei. Cei doi petrec timp de calitate cu adolescenții cântăreței înainte de Anul Nou. Cuplul a încercat încă de la începutul relației să-i aibă alături de copii și să fie o adevărată familie.
Reclamă
Kim Kardashian și Pete Dvaidson, fotografiați în mașină, în timp ce chicotesc
Divertisment
// 26 noiembrie 2021

Kim Kardashian și Pete Davidson se țin de mână în public. Cum au fost fotografiați după cina la un restaurant

Kim Kardashian și Pete Davidson se țin de mână în public. Cei doi nu se mai feresc de presă. O sursă a publicației People au declarat că la restaurant Pete a fost foarte drăgostos și că cei doi au comandat foarte multă mâncare din care au gustat amândoi: „Au împărțit mai multe feluri de mâncare cu paste.”
Kim Kardashian și Kanye West, la restaurant împreună, la Nobu în Malibu
Divertisment
// 3 octombrie 2021

Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună. Au divorțat, dar încă se întâlnesc

Căsătoria lor s-a destrămat. Cu toate acestea, Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună recent. Acest lucru demonstrează că au reușit să rămână buni prieteni în ciuda conflictelor dintre ei. Păstrează legătura și se ocupă în mod egal de creșterea și educația copiilor lor.
Josie Canseco, la show-ul Victoria's Secret din 2018, în timp ce este fotografiată de o colegă
Divertisment
// 23 august 2021

Josie Canseco a purtat o ținută sexy. Cum a fost fotografiată vedeta

Modelul a optat pentru o ieșire în oraș pentru o combinație pe care puține femei îndrăznesc să o poarte. Josie Canseco a purtat o ținută sexy. Ea a ales să asorteze un sacou alb cu o pereche de pantaloni scurți din jeans.
Ben Affleck și Jennifer Lopez, la premiera filmului Daredevil, de mână, în 2003
Divertisment
// 28 iunie 2021

Jennifer Lopez este în al nouălea cer. Cum a fost fotografiată alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez este în al nouălea cer. Artista a fost fotografiată zâmbind frumos pe parcursul celei mai recente ieșiri cu Ben Affleck. Deși încă nu și-au confirmat relația, cei doi pare că trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.
Nicole Scherzinger, la un eveniment monden, îmbrăcată într-un top bej
Divertisment
// 3 martie 2021

Ținuta colorată a lui Nicole Scherzinger a atras toate privirile. Ce a ales pentru o ieșire la restaurant

Nicole Scherzinger este cunoscută pentru silueta de invidiat. Recent, artista a fost fotografiată în timp ce se relaxa la un restaurant în Los Angeles. Ținuta colorată a lui Nicole Scherzinger a devenit rapid ținta fotografilor.
×