Reclamă

Al Pacino a ieșit la restaurant în compania unei tinere de 28 de ani. Noor Alfallah este fosta iubită a lui Mick Jagger

Al Pacino a ieșit la restaurant în compania unei tinere de 28 de ani. Actorul a fost fotografiat la cină cu Noor Alfallah în Venice Beach, California. Femeia este fosta iubită a lui Mick Jagger.

Publicat: 16 aprilie 2022, 6:58

După o masă cu specific italienesc, actorul Scarface, în vârstă de 81 de ani și producătoarea de televiziune în vârstă de 28 de ani, care a avut în trecut relații cu Clint Eastwood și Mick Jagger, au plecat împreună în aceeași mașină. Cei doi s-au întâlnit cu Vito Schnabel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Pacino a ieșit la restaurant în compania unei tinere

Pentru seara de întâlnire, Al Pacino a avut haine elegante, negre. Alfallah s-a asortat într-o jachetă de piele, bluză cu dantelă, pantaloni strâmți și o pereche de botine. Este prima dată când câștigătorul Premiului Oscar, care s-a despărțit de fosta sa iubită Meital Dohan în 2020 din cauza diferenței de vârstă, a fost văzut în compania lui Alfallah.

După despărțirea ei de solistul Rolling Stones, pe atunci în vârstă de 74 de ani, în 2017, se credea că a trecut mai departe cu Clint Eastwood. Despre acesta din urmă, ea a pretins că era doar un prieten, în 2019. Cu toate acestea, se pare că Noor este atrasă de bărbații mai în vârstă. Acum se relaxează în compania lui Al Pacino, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Al Pacino are 81 de ani, dar este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood
Actorul a fost fotografiat la cină cu Noor Alfallah în Venice Beach, California / Profimedia Images
Reclamă

Într-o declarație pentru Hello! la acea vreme, Noor a recunoscut că „oamenii au făcut comentarii” despre relația ei anterioară cu Jagger. În ciuda a ceea ce s-a spus, ea a declarat că „nu regretă” și „are multe amintiri grozave” din timpul relației.

„Vârstele noastre nu contau pentru mine”, a spus ea. „Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, dar a fost o perioadă fericită pentru mine”, a mai adăugat Noor.

Frumusețea brunetă a spus tot atunci că Sir Mick este încă „în formă excelentă, chiar respect faptul că este atât de disciplinat”.

Reclamă

Cuplul a fost fotografiat la o cină, dar a reușit să păstreze relația lor departe de ochiul publicului. Ulterior, ei au fost văzuți la un restaurant din Paris în timpul turneului No Filter al Rolling Stones.

Al Pacino a fost fotografiat recent la brațul Mădălinei Ghenea. Cei doi au jucat împreună în producția Hous of Gucci.

Care este trecutul amoros al actorului

În ceea ce-l privește pe Al Pacino, actorul are o listă lungă de foste iubite și aventuri din trecut. Actorul nu s-a căsătorit însă niciodată. Înainte de Dohan, acesta a avut o relație de un deceniu cu actrița argentiniană Lucila Solá. Fiică ei, Camila Morrone, se întâlnește acum cu Leonardo DiCaprio din 2017.

De asemenea, el s-a mai iubit cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs. Al Pacino este tatăl a trei copii, pe care îi crește împreună cu fosta sa Beverly D’Angelo. Cei doi au avut o relație de șapte ani până în 2003. Aceștia se numesc Olivia și Anton, sunt gemeni și au 21 de ani. El o are pe fiica de 32 de ani, Julie Marie, cu fosta sa antrenoare de actorie, Jan Tarrant.

Luna trecută, Al Pacino a urcat pe scena de la Dolby Theatre pentru cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei pentru a aduce un omagiu trilogiei Nașul. În semn de recunoaștere a sărbătoririi a 50 de ani, legendarul regizor și co-scenarist al filmului Francis Ford Coppola a urcat pe scenă alături de starul The Godfather II, Robert Di Niro.

The Godfather a avut premiera la Loew’s State Theatre de pe Broadway din New York City pe 14 martie 1972. A fost lansat pe scară largă în Statele Unite pe 24 martie 1972.

A devenit filmul cu cele mai mari încasări din 1972. Pentru o perioadă a fost filmul cu cele mai mari încasări realizate vreodată, câștigând între 246 și 287 de milioane de dolari din box office.

Filmul a primit aprecieri universale din partea criticilor și a publicului, cu laude pentru performanțe, în special pentru cele ale lui Pacino și Marlon Brando, James Caan și Robert Duvall.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×