Reclamă

Jada Pinkett Smith a strălucit într-o rochie aurie. Actrița a participat la deschiderea Academiei de Dans a prietenei sale, Debbie Allen

Jada Pinkett Smith a strălucit într-o rochie aurie. Actrița în vârstă de 50 de ani a avut prima apariție publică după incidentul de la Gala Premiilor Oscar în care soțul său, Will Smith, a fost implicat. Vedeta internațională a mers să-și susțină una dintre cele mai apropiate prietene, Debbie Allen.

Publicat: 11 aprilie 2022, 14:01

Debbi Allen și-a lansat propria Academie de Dans, iar la evenimentul mult așteptat a fost invitată prietena sa dragă, Jada Pinkett Smith. Actrița a avenit de această dată singură, cei mai mulți întrebându-se ce s-a întâmplat cu Will Smith. După ce a avut loc incidentul de la Oscaruri, actorul a decis să stea ferit de ochii curioșilor, motiv pentru care nu a mai apărut în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jada Pinkett-Smith a strălucit într-o rochie aurie

Jada și-a expus frumusețea naturală pe rețelele sociale. Actrița a postat mai multe imagini de la evenimentul public la care a luat parte. Aceasta s-a bucurat să-și susțină prietena pe care a felicitat-o prin intermediul postării pe care a făcut-o pe Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Jada Pinkett Smith în Galeria Foto!

Admiratorii vedetei au reacționat și ei rapid în secțiunea de comentarii. Aceștia au felicitat-o pe Jada pentru silueta impecabilă, dar și pentru atitudinea de care a dat dovadă. Deși viața sa personală se află în această perioadă sub lupa presei, Jada dă dovadă de stăpânire de sine și nu oferă declarații privind acțiunile soțului său, Will Smith.

Reclamă

Deși actrița a declarat în trecut că Will ”a exagerat”, de atunci aceasta nu a mai făcut niciun comentariu public. În schimb, vedeta în vârstă de 50 de ani a mers să-și susțină prietena.

Jada și Debbie Allen au o relație foarte strânsă, iar acest lucru s-a putut observa de-a lungul timpului. Conform publicațiilor internaționale, centrul deschis de Debbie se va bucura de nenumărate facilități pentru viori dansatori. Printre acestea se numără cinci studiouri de dans unde cei doritori vor putea învăța balet, dans contemporan și nu numai.

Conform publicației, Elle.com, o zonă a Academiei de Dans va fi numită după Jada și Will Smith. Gestul actriței Debbie Allen denotă dragostea și aprecierea pe care i-o poartă prietenei sale care i-a fost întotdeauna alături.

Reclamă

Ce se întâplă cu viața de familie a Jadei după evenimentul de la Oscaruri

Deși trece printr-un moment delicat, Jada Pinkett Smith a strălucit într-o rochie aurie la prima sa apariție publică de la Premiile Oscar 2022. Actrița încearcă să nu se lase afectată de incidentul în care se află soțul său, Will Smith.

În urma loviturii pe care Will Smith i-a aplicat-o prezentatorului Chris Rock în seara Oscarurilor, viața actorului a intrat sub lupa presei internaționale. Viața publică a actorului este intens criticată. Recent s- aflat vestea că acesta nu va mai avea voie să participe la evenimentele Academiei Americane de Film în următorii zece ani.

Soția lui Smith nu a făcut nicio declarație cu privire la acest aspect. Este cunoscut faptul că Smith va avea în continuare și cîteva pierderi financiare. Actorul nu a vrut să-și însoțească soția la evenimentul la care aceasta a luat parte. Jada a venit singură.

Despre Will Smith nu se cunoaște în prezent nicio informație. Cu toate acestea, fotografii au surprins-o pe fiica artistei Willow Smith.

În timp ce mama sa radia de fericire într-o rochie aurie, Willow împărțea scena de la Saturday Night Live cu artista Camila Cabello. Cele două artiste au făcut un duet impresionant și au interpretat cea mai recentă melodie la care au lucrat împreună, Psychofreak.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×