Reclamă

Will Smith

Chris Rock alăuri de Rosalie Rock la Premiile Oscar
Divertisment
// 25 aprilie 2022

Mama actorului Chris Rock a vorbit despre reacția lui Will Smith la Premiile Oscar 2022. Ce declarații a făcut Rosalie Rock

Mama actorului Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre reacția lui Will Smith la Premiile Oscar 2022. Rosalie Rock spune că gestul lui Smith a rănit-o profund. Aceasta a povestit sincer despre momentul în care și-a văzut fiul lovit în față în direct.
Reclamă
Jada Pinkett Smith în timp ce pozează la Critics Choice Awards
Divertisment
// 22 aprilie 2022

Jada Pinkett Smith spune că familia sa se concentrează asupra „vindecării”. Actrița a făcut primele declarații după incidentul de la Gala Premiilor Oscar

Jada Pinkett Smith spune că familia sa se concentrează asupra ”vindecării”. Actrița a făcut primele declarații după incidentul care a avut loc la Gala Premiilor Oscar 2022. Mesajul a fost transmis cu ocazia lansării unui nou episod din emisiunea Red Table Talk.
Chris Rock îmbrăcat la un costum alb în timp ce prezintă la Gala Premiilor Oscar din 2016
Divertisment
// 13 aprilie 2022

Primele imagini cu actorul Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith la Premiile Oscar. Cum a fost surprins la plimbare pe străzile din New York

Primele imagini cu actorul Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith la Premiile Oscar îl surprind pe acesta în timp ce se plimbă pe străzile din New York. Vedeta în vârstă de 57 de ani nu a oferit până în prezent nicio declarație cu privire la cele întâmplate pe scenă. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle care este perspectiva actorului și ce anume l-a determinat să păstreze tăcerea până acum.
Jada Pinkkett Smith în timp ce zâmbește și ia parte la Critics Choice Awards 2022
Divertisment
// 11 aprilie 2022

Jada Pinkett Smith a strălucit într-o rochie aurie. Actrița a participat la deschiderea Academiei de Dans a prietenei sale, Debbie Allen

Jada Pinkett Smith a strălucit într-o rochie aurie. Actrița în vârstă de 50 de ani a avut prima apariție publică după incidentul de la Gala Premiilor Oscar în care soțul său, Will Smith, a fost implicat. Vedeta internațională a mers să-și susțină una dintre cele mai apropiate prietene, Debbie Allen.
Reclamă
Will Smith la costum în timp ce ia parte la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 9 aprilie 2022

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Decizia a fost luată după incidentului avut cu prezentatorul Chris Rock

Will Smith nu mai are voie să participe la Premiile Oscar timp de 10 ani. Sancțiunea a fost făcută publică de președintele Academiei Americane de Film. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului pe care actorul l-a avut cu prezentatorul Chris Rock.
Will Smith la costum pe scena Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 8 aprilie 2022

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. Decizia a fost luată ca urmare a incidentului de la Gala Premiilor Oscar 2022

Will Smith se va interna într-o clinică de reabilitare de lux. În urma incidentului care a avut loc la Gala Premiilor Oscar, actorul a decis că are nevoie de ajutor pentru a trece peste episoadele de stres din viața sa. Cariera sa se află într-un punct critic în acest moment. După ce l-a lovit pe Chris Rock, admiratorii din lumea întreagă i-au condamnat ieșirea nervoasă de pe scenă.
Will Smith la costum alături de Jada Pinket Smith în timp ce pozează împreună la Gala Premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 6 aprilie 2022

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Jada Pinkett Smith spune că soțul său „a exagerat”

Will Smith va avea pierderi financiare după incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. La aproape o săptămână de când actorul l-a lovit în direct pe comediantul Chris Rock, se pare că repercusiunile gesturilor sale încep să apară.
Will Smith la costum pe scena de la Oscaruri a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul se simte vinovat după ce l-a lovit pe Chris Rock în seara Premiilor Oscar
Divertisment
// 2 aprilie 2022

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul se simte vinovat după ce l-a lovit pe Chris Rock în seara Premiilor Oscar

Will Smith a decis să demisioneze din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Actorul a scris un mesaj public după ce a declarat că se simte vinovat pentru incidentul care avut loc pe scena Premiilor Oscar 2022. Sursele internaționale spun că actorul trece printr-o ”criză a carierei” după ce a încercat să-și exprime scuzele sincere față de Chris Rock.
Chris Rock îmbrăcat la costum în timp ce prezintă pe scena premiilor Oscar 2022
Divertisment
// 31 martie 2022

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul avut cu Will Smith: „încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat”

Chris Rock a fost aplaudat la prima apariție după incidentul pe care l-a avut cu Will Smith. Actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că se gândește în continuare la evenimentul petrecut la Premiile Oscar și încearcă să realizeze ce s-a întâmplat de fapt. Comediantul a ținut un spectacol la Boston. Publicul de la Teatrul Wilbur l-a primit pe Rock cu ovații și aplauze.
Will Sith la costum în timp ce ține în mână premiul oscar pentru cel mai bun actor
Divertisment
// 30 martie 2022

Rob Mills a spus ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Directorul ABC a declarat că „spectacolul trebuia să continue”

Rob Mills, directorul ABC, a spus într-un interviu recent pentru publicația Variety ce s-a întâmplat în camera de control în timpul conflictului dintre Will Smith și Chris Rock. Acesta a declarat că producătorii și directorul Glenn Weiss au stabilit că ”spectacolul trebuie să continue” în ciuda momentului care a fost difuzat în noaptea Premiilor Oscar.
Will Smith, cu trofeul de la Oscar în mână, la petrecerea Vanity Fair
Divertisment
// 29 martie 2022

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock și spune că „violența sub toate formele ei este otrăvitoare”: „Sunt rușinat”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock după ce comediantul a făcut glume pe seama Jadei. Actorul l-a lovit cu palma peste față. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost în afara limitelor și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au reprezentat bărbatul care vreau să fiu”, a scris Will Smith pe Instagram.
Jada Pincket Smith, într-o rochie roșie, la premiera Matrix
Divertisment
// 30 decembrie 2021

Jada Pinkett Smith se confruntă cu căderea părului: „Eu și această alopecie vom fi prietene”

Jada Pinkett Smith se confruntă cu căderea părului. Soția lui Will Smith suferă de tulburare autoimună alopecia, care provoacă chelie. Vedeta a spus că se confuntă de câțiva ani cu această problemă, dar nu o deranjează să vorbească despre ea.
Will Smith la costum negru alături de Tom Cruise la Festivalul de Film Santa Barbara din 2007
Divertisment
// 17 noiembrie 2021

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Ce spune actorul despre începuturile sale în cinematografie

Will Smith a declarat recent că i-a urmărit cu atenție activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. La începutul carierei sale, actorul a încercat să imite activitatea lui Cruise în speranța că va atinge rapid culmile succesului. Smith a vorbit cu multă admirație față de colegul său de platou.
Will Smith la costum alături de soția sa, Jada Smith la premiera filmului Aladin
Divertisment
// 10 noiembrie 2021

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia cu Jada Smith. Cum a arătat începutul relației pentru cei doi îndrăgostiți

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia cu Jada Pinkett Smith. Actorul i-a oferit un interviu sincer prezentatoarei Oprah Winfrey. Acesta a povestit despre iluzia legată de relația pe care o are cu soția sa și modul în care evenimentele din copilăria sa l-au făcut să fie atent în felul în care își expune nevoile și sentimentele.
Will Smith, la gala Concussion, îmbrăcat elegant, într-un costum negru, zâmbind în fața camerei
Divertisment
// 8 noiembrie 2021

Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie. Actorul crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada

Într-un nou interviu cu Oprah Winfrey, actorul vorbește despre căsătoria sa cu Jada Pinkett Smith și despre găsirea „perfecțiunii relaționale”. Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie și crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada.
Will Smith la costum alături de soția sa, Jada Pinkett Smith într-o rochie argintie pe covorul roșu
Divertisment
// 29 octombrie 2021

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu. Ce spune actrița despre Will Smith

Jada Pinkett Smith a oferit un interviu sincer în care a dat detalii intime din viața de cuplu. Actrița în vârstă de 50 de ani este căsătorită cu artistul Will Smith încă din 1997. Cei doi au o relație puternică și o familie frumoasă. Împreună, Jada și Will au o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith.
Will Smith, la gala Concussion, îmbrăcat elegant, într-un costum negru, zâmbind în fața camerei
Divertisment
// 20 iunie 2021

Will Smith glumește pe seama trupului său. Cum își amuză actorul fanii

Will Smith a intrat în atenția tuturor după ce s-a plâns că trupul său intens lucrat în sala de sport a dispărut din cauza pandemiei de Covid-19. Acesta s-a concentrat în ultimul timp pe sănătatea trupului și pe exerciții fizice pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul carantinei. Acum, Will Smith glumește din nou pe seama trupului său.
Will Smith, alături de soția sa, la premiera filmului Alladin, în 2019
Divertisment
// 5 mai 2021

Will Smith a publicat o imagine la bustul gol. Cum arată acum actorul

Actorul este zilele acestea în atenția tuturor. Nu pentru vreo realizare în carieră, ci pentru felul lui de-a fi. Will Smith a publicat o imagine la bustul gol. Acesta a demonstrat încă o dată că nu se teme deloc să le arate fanilor felul în care arată acum.
×