Reclamă

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Ce spune actorul despre începuturile sale în cinematografie

Will Smith a declarat recent că i-a urmărit cu atenție activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. La începutul carierei sale, actorul a încercat să imite activitatea lui Cruise în speranța că va atinge rapid culmile succesului. Smith a vorbit cu multă admirație față de colegul său de platou.

Publicat: 17 noiembrie 2021, 7:40

Will Smith a decis că trebuie să învețe de la cei mai buni când vine vorba de lumea filmului. În cadrul noii sale cărți de memorii intitulată ”Will” actorul a povestit despre întâlnirile pe care le-a avut la începutul carierei cu nume mari precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Sylvester Stallone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea

Will Smith nu s-a temut să recunoască modul în care s-a inspirat pentru a-și crește celebritatea. Vedeta internațională a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului. Conform declarațiilor sale, la începutul carierei s-a văzut cu mai mulți actori de la Hollywood pentru a-i întreba despre experiența lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Will Smith într-un costum gri alături de Tom Cruise pe covorul roșu în 2007
Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă / Getty Images

Smith își dorea să devină cunoscut într-un timp cât mai scurt, prin urmare a apelat la prietenii săi pentru câteva sfaturi. În noua sa carte de memorii, actorul povestește amănunțit despre aceste întâlniri.

Reclamă

Conform cărții sale, Smith s-a văzut pentru început cu celebrul actor din Terminator, Arnold Schwarzenegger. Acesta i-a spus că pentru a deveni o stea de film trebuie ca succesul său să depășească granițele Statelor Unite ale americii.

”Nu ești o stea de film până ce fiecare persoană de pe glob află cine ești. Trebuie să călătorești în întreaga lume, să strângi mâinile fanilor, să oferi autografe. Gândește-te la tine ca la o persoană care filmează pentru cel mai mare star de cinema din întreaga lume.”

Actorul nu și-a oprit cercetarea aici. Will Smith a recunoscut că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Acesta a luat exemplul colegului său și a încercat să meargă în turneuri de promovare ale filmelor în care juca la acel moment.

Reclamă

La începutul anilor 1990, Smith apărea în seria The Fresh Prince of Bel-Air. Pentru a-și crește vizibilitatea, Smith a alternat programul de filmări cu nenumăratele conferințe de presă la care a luat parte.

Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă.

Ce crede Will Smith despre Tom Cruise

Will Smith a declarat că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Actorul spune că a încercat să ia parte la conferințe de presă la fel ca Tom. Totuși Smith spune că nu a reușit niciodată să țină pasul cu acesta. Cartea pe care a lansat-o recent a prin popularitate și în urma interviurilor de promovare, în care a dat mai multe detalii despre viața sa intimă. În cadrul volumului de memorii Smith a abordat atât viața personală, cât și pe cea profesională.

”Am început să remarc cât de mult călătoresc ceilalți actori prin lume. Asta m-a făcut să-mi doresc să mă depășesc pe mine. Filmam și în paralel mergeam la conferințe de presă. Mi-am analizat cu atenție competiția pentru a-mi da seama cine deține secretul succesului. Așa mi-am dat seama că Tom Cruise este cel mai bun în acest domeniu.”

Actorul spune că i-a purtat o admirație aparte întotdeauna colegului său de platou. În noua sa carte are doar cuvinte de laudă la adresa celor cu care a colaborat.

”Din nefericire pentru mine Tom Cruise este ori un cyborg ori are alte șase clone. Primeam informații privind activitatea sa. Avea apariții pe covorul roșu în Paris, Londra, Tokyo și Berlin în aceeași zi. Tom a dat literalmente fiecare autograf posibil. Promovările sale globale erau cu siguranță cele mai bune.”

Smith spune că a învățat foarte multe de la colegul său de breaslă. Pentru a-și crește popularitatea acesta a ales să facă un lucru pe care Tom Cruise l-ar fi atins cu greu. Smith și-a orientat atenția asupra muzicii. A început să țină concerte și astfel și-a găsit propriul drum către succes. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×