Reclamă

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Ce spune actorul despre începuturile sale în cinematografie

Will Smith a declarat recent că i-a urmărit cu atenție activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. La începutul carierei sale, actorul a încercat să imite activitatea lui Cruise în speranța că va atinge rapid culmile succesului. Smith a vorbit cu multă admirație față de colegul său de platou.

Publicat: 17 noiembrie 2021, 7:40

Will Smith a decis că trebuie să învețe de la cei mai buni când vine vorba de lumea filmului. În cadrul noii sale cărți de memorii intitulată ”Will” actorul a povestit despre întâlnirile pe care le-a avut la începutul carierei cu nume mari precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Sylvester Stallone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea

Will Smith nu s-a temut să recunoască modul în care s-a inspirat pentru a-și crește celebritatea. Vedeta internațională a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului. Conform declarațiilor sale, la începutul carierei s-a văzut cu mai mulți actori de la Hollywood pentru a-i întreba despre experiența lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Will Smith într-un costum gri alături de Tom Cruise pe covorul roșu în 2007
Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă / Getty Images

Smith își dorea să devină cunoscut într-un timp cât mai scurt, prin urmare a apelat la prietenii săi pentru câteva sfaturi. În noua sa carte de memorii, actorul povestește amănunțit despre aceste întâlniri.

Reclamă

Conform cărții sale, Smith s-a văzut pentru început cu celebrul actor din Terminator, Arnold Schwarzenegger. Acesta i-a spus că pentru a deveni o stea de film trebuie ca succesul său să depășească granițele Statelor Unite ale americii.

”Nu ești o stea de film până ce fiecare persoană de pe glob află cine ești. Trebuie să călătorești în întreaga lume, să strângi mâinile fanilor, să oferi autografe. Gândește-te la tine ca la o persoană care filmează pentru cel mai mare star de cinema din întreaga lume.”

Actorul nu și-a oprit cercetarea aici. Will Smith a recunoscut că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Acesta a luat exemplul colegului său și a încercat să meargă în turneuri de promovare ale filmelor în care juca la acel moment.

Reclamă

La începutul anilor 1990, Smith apărea în seria The Fresh Prince of Bel-Air. Pentru a-și crește vizibilitatea, Smith a alternat programul de filmări cu nenumăratele conferințe de presă la care a luat parte.

Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă.

Ce crede Will Smith despre Tom Cruise

Will Smith a declarat că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Actorul spune că a încercat să ia parte la conferințe de presă la fel ca Tom. Totuși Smith spune că nu a reușit niciodată să țină pasul cu acesta. Cartea pe care a lansat-o recent a prin popularitate și în urma interviurilor de promovare, în care a dat mai multe detalii despre viața sa intimă. În cadrul volumului de memorii Smith a abordat atât viața personală, cât și pe cea profesională.

”Am început să remarc cât de mult călătoresc ceilalți actori prin lume. Asta m-a făcut să-mi doresc să mă depășesc pe mine. Filmam și în paralel mergeam la conferințe de presă. Mi-am analizat cu atenție competiția pentru a-mi da seama cine deține secretul succesului. Așa mi-am dat seama că Tom Cruise este cel mai bun în acest domeniu.”

Actorul spune că i-a purtat o admirație aparte întotdeauna colegului său de platou. În noua sa carte are doar cuvinte de laudă la adresa celor cu care a colaborat.

”Din nefericire pentru mine Tom Cruise este ori un cyborg ori are alte șase clone. Primeam informații privind activitatea sa. Avea apariții pe covorul roșu în Paris, Londra, Tokyo și Berlin în aceeași zi. Tom a dat literalmente fiecare autograf posibil. Promovările sale globale erau cu siguranță cele mai bune.”

Smith spune că a învățat foarte multe de la colegul său de breaslă. Pentru a-și crește popularitatea acesta a ales să facă un lucru pe care Tom Cruise l-ar fi atins cu greu. Smith și-a orientat atenția asupra muzicii. A început să țină concerte și astfel și-a găsit propriul drum către succes. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×