Reclamă

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Ce spune actorul despre începuturile sale în cinematografie

Will Smith a declarat recent că i-a urmărit cu atenție activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. La începutul carierei sale, actorul a încercat să imite activitatea lui Cruise în speranța că va atinge rapid culmile succesului. Smith a vorbit cu multă admirație față de colegul său de platou.

Publicat: 17 noiembrie 2021, 7:40

Will Smith a decis că trebuie să învețe de la cei mai buni când vine vorba de lumea filmului. În cadrul noii sale cărți de memorii intitulată ”Will” actorul a povestit despre întâlnirile pe care le-a avut la începutul carierei cu nume mari precum Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Sylvester Stallone.

Will Smith i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea

Will Smith nu s-a temut să recunoască modul în care s-a inspirat pentru a-și crește celebritatea. Vedeta internațională a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului. Conform declarațiilor sale, la începutul carierei s-a văzut cu mai mulți actori de la Hollywood pentru a-i întreba despre experiența lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Will Smith într-un costum gri alături de Tom Cruise pe covorul roșu în 2007
Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă / Getty Images

Smith își dorea să devină cunoscut într-un timp cât mai scurt, prin urmare a apelat la prietenii săi pentru câteva sfaturi. În noua sa carte de memorii, actorul povestește amănunțit despre aceste întâlniri.

Reclamă
Reclamă

Conform cărții sale, Smith s-a văzut pentru început cu celebrul actor din Terminator, Arnold Schwarzenegger. Acesta i-a spus că pentru a deveni o stea de film trebuie ca succesul său să depășească granițele Statelor Unite ale americii.

”Nu ești o stea de film până ce fiecare persoană de pe glob află cine ești. Trebuie să călătorești în întreaga lume, să strângi mâinile fanilor, să oferi autografe. Gândește-te la tine ca la o persoană care filmează pentru cel mai mare star de cinema din întreaga lume.”

Actorul nu și-a oprit cercetarea aici. Will Smith a recunoscut că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Acesta a luat exemplul colegului său și a încercat să meargă în turneuri de promovare ale filmelor în care juca la acel moment.

La începutul anilor 1990, Smith apărea în seria The Fresh Prince of Bel-Air. Pentru a-și crește vizibilitatea, Smith a alternat programul de filmări cu nenumăratele conferințe de presă la care a luat parte.

Actorul spune că în paralel urmărea activitatea lui Cruise care era deja cunoscut pentru filme precum Risky Business, Top Gun și The Outsider. Smith spune că l-a admirat întotdeauna pe Cruise pentru devotamentul său și pentru munca depusă pentru a-și promova filmele în care joacă.

Ce crede Will Smith despre Tom Cruise

Will Smith a declarat că i-a urmărit activitatea lui Tom Cruise pentru a-și crește celebritatea. Actorul spune că a încercat să ia parte la conferințe de presă la fel ca Tom. Totuși Smith spune că nu a reușit niciodată să țină pasul cu acesta. Cartea pe care a lansat-o recent a prin popularitate și în urma interviurilor de promovare, în care a dat mai multe detalii despre viața sa intimă. În cadrul volumului de memorii Smith a abordat atât viața personală, cât și pe cea profesională.

”Am început să remarc cât de mult călătoresc ceilalți actori prin lume. Asta m-a făcut să-mi doresc să mă depășesc pe mine. Filmam și în paralel mergeam la conferințe de presă. Mi-am analizat cu atenție competiția pentru a-mi da seama cine deține secretul succesului. Așa mi-am dat seama că Tom Cruise este cel mai bun în acest domeniu.”

Actorul spune că i-a purtat o admirație aparte întotdeauna colegului său de platou. În noua sa carte are doar cuvinte de laudă la adresa celor cu care a colaborat.

”Din nefericire pentru mine Tom Cruise este ori un cyborg ori are alte șase clone. Primeam informații privind activitatea sa. Avea apariții pe covorul roșu în Paris, Londra, Tokyo și Berlin în aceeași zi. Tom a dat literalmente fiecare autograf posibil. Promovările sale globale erau cu siguranță cele mai bune.”

Smith spune că a învățat foarte multe de la colegul său de breaslă. Pentru a-și crește popularitatea acesta a ales să facă un lucru pe care Tom Cruise l-ar fi atins cu greu. Smith și-a orientat atenția asupra muzicii. A început să țină concerte și astfel și-a găsit propriul drum către succes. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×