Reclamă

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia cu Jada Smith. Cum a arătat începutul relației pentru cei doi îndrăgostiți

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia cu Jada Pinkett Smith. Actorul i-a oferit un interviu sincer prezentatoarei Oprah Winfrey. Acesta a povestit despre iluzia legată de relația pe care o are cu soția sa și modul în care evenimentele din copilăria sa l-au făcut să fie atent în felul în care își expune nevoile și sentimentele.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 7:48

Artistul în vârstă de 53 de ani a vorbit deschis cu prezentatoarea TV și-a dat curs unor adevărate discuții. Conform relatărilor sale, el și Jada au stat o perioadă separați și au avut alți parteneri pentru a umple golurile existente în relație. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia cu Jada Smith

Soțul Jadei Smith a detaliat începutul relației pe care cei doi o au de ai bine de 20 de ani. Actorul în vârstă de 53 de ani trăiește o poveste de dragoste alături de Jada din 1997. Cei doi s-au căsătorit și au rămas împreună, însă detalii noi din relația lor vin să contrazică acest lucru. Will a mărturisit în interviul cu oprah Winfrey faptul că a stat separat de soția sa pentru o perioadă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jada Pinkett Smith într-o rochie neagră în timp ce îl sărută pe Will Smith
Jada a mărturisit că nu este deloc ușor să mențină o relație de lungă durată / Getty Images

„Obișnuiam să consumăm băuturi alcoolice în fiecare zi și să întreținem relații intime de mai multe ori în aceeași zi. Relația noastră a mers așa pentru mai bine de patru luni. Zi de zi era tot mai frumos. La un moment dat mă întrebam dacă e un fel de competiție între noi doi. Mi-am dat seama că erau doar două posibilități pentru mine: fie îmi satisfac partenera, fie o să mor încercând.”

Reclamă

Artistul nu s-a sfiit deloc în confesiunile pe care le-a făcut. Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia sa cu Jada Smith în contextul în care recent, actorul a declarat că ”a trăit o iluzie” în toată această perioadă. Toate declarațiile sale și multe alte povești sunt incluse în cartea proprie pe care o promovează în prezent.

Smith a reflectat asupra relației sale cu Jada și a vorbit cu sinceritate despre relația lor. În ciuda evenimentelor care s-au întâmplat de-a lungul timpului, actorul susține că Jada este cea care îl înțelege cel mai bine, iar alături de ea are o legătură spirituală specială. 

Ce înțelegere a făcut Will Smith cu Jada la începutul relației lor

Reclamă

Will Smith a făcut dezvăluiri noi despre căsnicia sa cu Jada Smith. Actorul în vârstă de 53 de ani spune că a avut o înțelegere cu iubita sa la începutul relației. Smith  a avut parte de o copilărie tumultoasă, motiv pentru care și-a dorit să nu repete greșelile părinților.

Actorul a declarat că tatăl său era violent cu mama sa deseori. Acesta este și motivul pentru care i-a cerut soției sale ca de fiecare dată când au o discuție în contradictoriu să nu ridice vocea unul la celălalt.

Actorul spune că își iubește soția, în ciuda ultimelor declarații care au apărut în presă. Will este de părere că Jada este singura capabilă să-l înțeleagă în totalitate.

”Nu am reușit niciodată să mă conectez la un asemenea nivel cu cineva. Însă recunosc că lucrurile nu au stat întotdeauna bine între noi.”

Smith spune că el și soția lui au învățat de-a lungul timpului cum să comunice eficient. Înțelegerea lor de a vorbi calm și deschis i-a ajutat de-a lungul timpului să depășească cele mai multe conflicte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×