Reclamă

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu. Ce spune actrița despre Will Smith

Jada Pinkett Smith a oferit un interviu sincer în care a dat detalii intime din viața de cuplu. Actrița în vârstă de 50 de ani este căsătorită cu artistul Will Smith încă din 1997. Cei doi au o relație puternică și o familie frumoasă. Împreună, Jada și Will au o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith.

Publicat: 29 octombrie 2021, 7:20

În cadrul unui show de televiziune, Jada a purtat o discuție onestă cu actrița Gwyneth Paltrow. Aceasta a povestit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu soțul său, dar și despre modul în care reușește să păstreze flacăra pasiunii aprinsă. Deși nu este deloc ușor, Jada spune că Will Smith este partenerul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu

Jada Pinkett Smith a oferit mai multe amănunte despre căsnicia sa cu Will Smith. În cadrul emisiunii în care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul său a fost prezentă și mama actriței, Adrienne Banfield Norris în vârstă de 68 de ani. Invitata specială, actrița Gwyneth Paltrow a fost cea care a făcut-o pe Jada să se simtă relaxată și să-și deschidă sufletul în fața camerelor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu cu soțul său Will Smith
Jada Pinkett Smith are o căsnicie deschisă cu soțul său, Will Smith / Getty Images

Jada a mărturisit că nu este deloc ușor să mențină o relație de lungă durată. Actrița a început să se întâlnească cu artistul Will Smith de la o vârstă destul de tânără, motiv pentru care Jada a simțit de multe ori dorința de a experimenta și a avea relații și cu alți bărbați.

Reclamă

Însă de-a lungul timpului Jada a reușit să învețe alături de partenerul său ce înseamnă să ai o relație sănătoasă de cuplu.

A fost destul de greu să ne acomodăm, iar cu trecerea timpului a trebuit să învăț anumite lucruri despre mine. Când ești într-o relație cu cineva de foarte mult timp te aștepți ca persoana respectivă să știe exact ce îți dorești. Dacă mă iubește, ar trebui să știe, ar trebui să-mi citească gândurile. Însă lucrurile nu stau deloc așa în viața reală.

-Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime despre viața de cuplu pe care o trăiește în prezent. Jada a recunoscut că ea și Will Smith au o căsnicie deschisă. Aceasta a completat declarațiile pe care Will Smith le-a oferit într-un interviu din luna septembrie a anului acesta.

Reclamă

Ce crede Will Smith despre căsnicia cu Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu după ce soțul său a mărturisit în luna septembrie a anului acesta că amândoi au o căsnicie deschisă.

Artistul în vârstă de 53 de ani a povestit atunci ce părere are despre povestea lor de iubire.Jada nu a crezut niciodată într-un mariaj convențional.

Jada Pinkett Smith alături de Will Smith și de cei doi copii, Jaden Smith și Willow Smith
Jada Pinkett Smith și Will Smith au împreună o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith / Getty Images

Will este un artist glumeț, doavadă sunt și păstările sale de pe contul de Instagram. El spune că a avut multe discuții la începutul relației sale cu Jada pentru a face lucrurile să funcționeze între ei.

Cântărețul recunoaște că el și soția sa au crescut în moduri diferite și acest lucru a avut o influență semnificativă asupra mariajului lor. În timp ce Jada a crescut într-o famile neconvențională, Will Smith a fost influențat de anumite credințe insuflate de părinții săi.

Artistul spune că experiența libertății și a încredereii unul în celălalt, sprijinul necondiționat și atenția primită sunt definiția cea mai înaltă a iubirii.

Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, cu credința că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propriul drum. Nu am vrut ca mariajul să fie o închisoare. Nu spun că alegerea noastră este pentru oricine, dar este ceva ce a funcționat pentru noi.

– Will Smith

Will Smith a recunoscut că de-a lungul timpului a avut mai multe relații cu alte femei. Jada a fost văzută și ea în preajma altor bărbați. Cei doi au recunoscut că au ales împreună o căsnicie deschisă și se respectă reciproc pentru această decizie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×