Reclamă

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu. Ce spune actrița despre Will Smith

Jada Pinkett Smith a oferit un interviu sincer în care a dat detalii intime din viața de cuplu. Actrița în vârstă de 50 de ani este căsătorită cu artistul Will Smith încă din 1997. Cei doi au o relație puternică și o familie frumoasă. Împreună, Jada și Will au o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith.

Publicat: 29 octombrie 2021, 7:20

În cadrul unui show de televiziune, Jada a purtat o discuție onestă cu actrița Gwyneth Paltrow. Aceasta a povestit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu soțul său, dar și despre modul în care reușește să păstreze flacăra pasiunii aprinsă. Deși nu este deloc ușor, Jada spune că Will Smith este partenerul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu

Jada Pinkett Smith a oferit mai multe amănunte despre căsnicia sa cu Will Smith. În cadrul emisiunii în care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul său a fost prezentă și mama actriței, Adrienne Banfield Norris în vârstă de 68 de ani. Invitata specială, actrița Gwyneth Paltrow a fost cea care a făcut-o pe Jada să se simtă relaxată și să-și deschidă sufletul în fața camerelor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu cu soțul său Will Smith
Jada Pinkett Smith are o căsnicie deschisă cu soțul său, Will Smith / Getty Images

Jada a mărturisit că nu este deloc ușor să mențină o relație de lungă durată. Actrița a început să se întâlnească cu artistul Will Smith de la o vârstă destul de tânără, motiv pentru care Jada a simțit de multe ori dorința de a experimenta și a avea relații și cu alți bărbați.

Reclamă
Reclamă

Însă de-a lungul timpului Jada a reușit să învețe alături de partenerul său ce înseamnă să ai o relație sănătoasă de cuplu.

A fost destul de greu să ne acomodăm, iar cu trecerea timpului a trebuit să învăț anumite lucruri despre mine. Când ești într-o relație cu cineva de foarte mult timp te aștepți ca persoana respectivă să știe exact ce îți dorești. Dacă mă iubește, ar trebui să știe, ar trebui să-mi citească gândurile. Însă lucrurile nu stau deloc așa în viața reală.

-Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime despre viața de cuplu pe care o trăiește în prezent. Jada a recunoscut că ea și Will Smith au o căsnicie deschisă. Aceasta a completat declarațiile pe care Will Smith le-a oferit într-un interviu din luna septembrie a anului acesta.

Ce crede Will Smith despre căsnicia cu Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu după ce soțul său a mărturisit în luna septembrie a anului acesta că amândoi au o căsnicie deschisă.

Artistul în vârstă de 53 de ani a povestit atunci ce părere are despre povestea lor de iubire.Jada nu a crezut niciodată într-un mariaj convențional.

Jada Pinkett Smith alături de Will Smith și de cei doi copii, Jaden Smith și Willow Smith
Jada Pinkett Smith și Will Smith au împreună o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith / Getty Images

Will este un artist glumeț, doavadă sunt și păstările sale de pe contul de Instagram. El spune că a avut multe discuții la începutul relației sale cu Jada pentru a face lucrurile să funcționeze între ei.

Cântărețul recunoaște că el și soția sa au crescut în moduri diferite și acest lucru a avut o influență semnificativă asupra mariajului lor. În timp ce Jada a crescut într-o famile neconvențională, Will Smith a fost influențat de anumite credințe insuflate de părinții săi.

Artistul spune că experiența libertății și a încredereii unul în celălalt, sprijinul necondiționat și atenția primită sunt definiția cea mai înaltă a iubirii.

Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, cu credința că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propriul drum. Nu am vrut ca mariajul să fie o închisoare. Nu spun că alegerea noastră este pentru oricine, dar este ceva ce a funcționat pentru noi.

– Will Smith

Will Smith a recunoscut că de-a lungul timpului a avut mai multe relații cu alte femei. Jada a fost văzută și ea în preajma altor bărbați. Cei doi au recunoscut că au ales împreună o căsnicie deschisă și se respectă reciproc pentru această decizie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin, în Home Alone
Divertisment
Cum arată azi actorii din filmul Singur Acasă. Transformarea lor e remarcabilă la 31 de ani de la premieră
Sărbătorile de Crăciun se apropie. Cum acesta este un eveniment intens pregătit, de la cele mai gustoase preparate și până la decorațiuni, filmele nu au cum să lipsească din zilele de sărbătoare. Unul dintre...
2
Regina Elisabeta într-o rochie argintie în fața unu brad de Crăciun la Windsor în 2017
Divertisment
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Pregătirile au început de ceva vreme, iar primele imagini de la reședința regală au fost distribuite pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice. Bradul este împodobit...
3
Chantel Jeffries cu părul prins într-o coadă la un eveniment public din 2017
Divertisment
Chantel Jeffries și-a impresionat fanii la plajă. Ce costum de baie a ales să poarte vedeta
Chantel Jeffries și-a impresionat fanii la plajă. Vedeta în vârstă de 29 de ani s-a distrat alături de prietenii săi în Miami, Florida. Aceasta a ales un costum de baie roz care să-i scoată...
4
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
5
Sylvie Meis într-o rochie cu paiete roz în timp ce prezintă o emisiune
Divertisment
Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au distrat soții pe plaja din Miami
Sylvie Meis și Niclas Castello au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi soți nu au ținut cont de nimic și s-au iubit sub privirile tuturor celor din jur. Actrița în vârstă de 43...
PARTENERI
×