Reclamă

Nicole Kidman face noi dezvăluiri despre relația cu Tom Cruise. Ce a declarat despre fosta căsnicie

Nicole Kidman a vorbit recent despre relația cu Tom Cruise, fostul ei soț. Ei au fost căsătoriți timp de 11 ani și au doi copii împreună. Bella Kidman Cruise a împlinit recent 28 de ani și Connor Cruise, 26 de ani. 

Publicat: 1 octombrie 2021, 8:27 / Actualizat: 1 octombrie 2021, 17:26

Deși preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, Nicole Kidman a făcut recent noi dezvăluiri despre căsnicia ei cu Tom Cruise. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1990 și 2001. Acum, actrița e căsătorită cu Keith Urban și crede că a evitat unele greșeli pe care le-a făcut în primul ei mariaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat Harper’s Bazaar, Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre cu Tom Cruise și ce a învățat în timpul ei. 

Nicole Kidman și Tom Cruise au format unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood. Detalii despre relația lor au apărut în publicații din întreaga lume.

Nicole Kidman face noi dezvăluiri despre relația cu Tom Cruise

Potrivit lui Kidman, relația cu Tom Cruise, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, ar fi învățat-o o lecție importantă. Cei doi au apărut în mai multe filme împreună, Days of Thunder și Eyes Wide Shut. Ei au atras atenția și în spatele camerelor de filmat, cu una dintre cele mai cunoscute căsnicii din showbiz. 

Actrița a vorbit despre presiunea resimțită ca urmare a obsesiei presei de a scrie despre relația cu Tom Cruise. Se pare că în ciuda greutăților prin care a trecut în căsnicia ei, Kidman preferă să rămână la fel de deschisă. 

Reclamă

Ea a declarat că vârsta la care s-a căsătorit a jucat un rol în modul în care a gestionat relația cu fostul soț în ochii publicului. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nicole Kidman și Tom Cruise, pe covorul roșu de la premiera Misiunea Imposibilă 2, din anul 2000. Amândoi poartă negru. El poartă un costum, cu o cămașă maro, ea poartă o rochie neagră de piele
Nicole Kidman și Tom Cruise au doi copii împreună – Bella Kidman Cruise, în vârstă de 28 de ani, și Connor Cruise, de 26 de ani / Getty Images
Reclamă

„Eram tânără. Cred că am oferit asta? Poate am devenit mai precaută, dar mereu încerc să fiu cât de deschisă pot,” a declarat Kidman. 

Prefer să trăiesc în lume așa. Sunt precaută uneori și am fost rănită, dar în același timp, prefer o abordare mai caldă decât să opresc conversația brusc.

– Nicole Kidman

„Soțul meu, Keith, spune că atunci când m-a cunoscut, m-a întrebat „Cum îți e inima?” Și se pare că eu am răspuns, „Deschisă”,” a continuat actrița.  

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în anul 2006

După relația cu Tom Cruise, Kidman a fost logodită cu artistul Lenny Kravitz. După ce s-au despărțit, Kidman l-a cunoscut pe Urban în 2005, la un eveniment numit G’Day L.A.

Potrivit actriței, inițial ea a crezut că Urban nu e interesat să o cunoască: „Și chiar nu era atât de interesat atunci – ceea ce acum susține că e fals; el spune că a fost doar intimidat.” 

Patru luni mai târziu, cu ajutorul unor apropiați, cei doi au început să vorbească la telefon. 

„Mereu lucrăm împreună să rezolvăm lucruri, dar se bazează pe iubire și sunt numeroase compromisuri,” a continuat Kidman. „Vreau să aibă cea mai bună viață posibilă și el răspunde în același mod.”

Nicole Kidman și Keith Urban au două fete împreună, Sunday, în vârstă de 13 ani, și Faith, în vârstă de 10 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×