Reclamă

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița

Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această dată, cele două vedete se luptă pe o proprietate din sudul Franței, pe care au deținut-o împreună și în care s-au căsătorit în anul 2014. 

Publicat: 23 septembrie 2021, 7:19

Angelina Jolie și Brad Pitt au avut una dintre cele mai cunoscute relații de la Hollywood. În anul 2014, cei doi s-au căsătorit în sudul Franței. La ceremonie au participat doar cei șase copii ai cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Angelina și Brad se luptă pe acea proprietate, scrie Page Six. Numită Chateau Miraval, proprietatea se află în Correns, Franța, și are o valoare de 164 de milioane de dolari. Se întinde pe o suprafață de peste 400 de hectare.

Recent, echipa legală a lui Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că a folosit anumite metode pentru a-l exclude din vânzarea proprietății.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit

Angelina Jolie și Brad Pitt dețin fiecare 50% din Chateau Miraval. Avocații lui Pitt au acuzat-o pe actriță că a încercat să vândă partea ei din proprietate fără să îi ofere actorului opțiunea de a o cumpără el. 

Cei doi au revenit în fața judecătorilor în lungul proces pentru stabilirea custodiei copiilor, potrivit Page Six. 

Reclamă

Angelina Jolie și Brad Pitt dețineau acțiunile proprietății în companii separate. Inițial, Pitt deținea 60% din proprietate, în timp ce Jolie avea 40%. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Brad Pitt, la Annual Academy Awards, pe covorul roșu, în 2014
Brad Pitt susține în noile documente ale instanței că Angelina Jolie nu ar fi trebuit să primească custodia copiilor lor / Getty Images
Reclamă

Cu trei ani înainte de despărțirea lor din 2016, Pitt a transferat încă 10% soției sale. Ca parte din înțelegerea lor, fostul cuplu a fost de acord să ceară unul altuia permisiunea înainte de a-și vinde acțiunile. 

Jolie ar fi ignorat această clauză. Actrița ar fi vrut să le vândă unei terțe persoane, fără să îi ofere lui Pitt opțiunea de a le cumpără.

Potrivit procesului intentat de Pitt în Luxemburg, transferul de 10% ar fi trebuit anulat pentru că acțiunile au fost „vândute” la doar 1 euro fiecare, o sumă ce nu e considerată „serioasă” potrivit legislației din Luxemburg. 

Angelina Jolie, acuzată că a încercat să „evite obligațiile”

Angelina Jolie și Brad Pitt au început o relație în anul 2005. Jolie a intentat divorț în anul 2016 și a primit inițial custodia principală a celor șase copii ai cuplului: Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox și Maddox. 

Ulterior, Pitt a primit custodie comună, o decizie ce a nemulțumit-o pe Jolie. Acum, ea e acuzată că a încercat să „evite obligațiile” în situația castelului.

„E un alt exemplu în care Angelina încearcă să ignore regulile și să evite obligațiile,” a declarat o sursă. 

Actrița a susținut că trei dintre copiii cuplului au vrut să depună mărturie împotriva lui Pitt în procesul de custodie, dar că nu li s-a permis din cauza judecătorului John Ouderkirk. 

Cu o lună mai târziu, echipa legală a lui Jolie a obținut excluderea lui Ouderkirk din proces. Motivul a fost faptul că avocații lui Pitt nu au dezvăluit că au avut legături cu acesta în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×