Reclamă

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița

Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această dată, cele două vedete se luptă pe o proprietate din sudul Franței, pe care au deținut-o împreună și în care s-au căsătorit în anul 2014. 

Publicat: 23 septembrie 2021, 7:19

Angelina Jolie și Brad Pitt au avut una dintre cele mai cunoscute relații de la Hollywood. În anul 2014, cei doi s-au căsătorit în sudul Franței. La ceremonie au participat doar cei șase copii ai cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Angelina și Brad se luptă pe acea proprietate, scrie Page Six. Numită Chateau Miraval, proprietatea se află în Correns, Franța, și are o valoare de 164 de milioane de dolari. Se întinde pe o suprafață de peste 400 de hectare.

Recent, echipa legală a lui Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că a folosit anumite metode pentru a-l exclude din vânzarea proprietății.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit

Angelina Jolie și Brad Pitt dețin fiecare 50% din Chateau Miraval. Avocații lui Pitt au acuzat-o pe actriță că a încercat să vândă partea ei din proprietate fără să îi ofere actorului opțiunea de a o cumpără el. 

Cei doi au revenit în fața judecătorilor în lungul proces pentru stabilirea custodiei copiilor, potrivit Page Six. 

Reclamă

Angelina Jolie și Brad Pitt dețineau acțiunile proprietății în companii separate. Inițial, Pitt deținea 60% din proprietate, în timp ce Jolie avea 40%. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Brad Pitt, la Annual Academy Awards, pe covorul roșu, în 2014
Brad Pitt susține în noile documente ale instanței că Angelina Jolie nu ar fi trebuit să primească custodia copiilor lor / Getty Images
Reclamă

Cu trei ani înainte de despărțirea lor din 2016, Pitt a transferat încă 10% soției sale. Ca parte din înțelegerea lor, fostul cuplu a fost de acord să ceară unul altuia permisiunea înainte de a-și vinde acțiunile. 

Jolie ar fi ignorat această clauză. Actrița ar fi vrut să le vândă unei terțe persoane, fără să îi ofere lui Pitt opțiunea de a le cumpără.

Potrivit procesului intentat de Pitt în Luxemburg, transferul de 10% ar fi trebuit anulat pentru că acțiunile au fost „vândute” la doar 1 euro fiecare, o sumă ce nu e considerată „serioasă” potrivit legislației din Luxemburg. 

Angelina Jolie, acuzată că a încercat să „evite obligațiile”

Angelina Jolie și Brad Pitt au început o relație în anul 2005. Jolie a intentat divorț în anul 2016 și a primit inițial custodia principală a celor șase copii ai cuplului: Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox și Maddox. 

Ulterior, Pitt a primit custodie comună, o decizie ce a nemulțumit-o pe Jolie. Acum, ea e acuzată că a încercat să „evite obligațiile” în situația castelului.

„E un alt exemplu în care Angelina încearcă să ignore regulile și să evite obligațiile,” a declarat o sursă. 

Actrița a susținut că trei dintre copiii cuplului au vrut să depună mărturie împotriva lui Pitt în procesul de custodie, dar că nu li s-a permis din cauza judecătorului John Ouderkirk. 

Cu o lună mai târziu, echipa legală a lui Jolie a obținut excluderea lui Ouderkirk din proces. Motivul a fost faptul că avocații lui Pitt nu au dezvăluit că au avut legături cu acesta în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×