Reclamă

Fratele Angelinei Jolie este de nerecunoscut. Cum arată și ce mai face James Haven Voight

James Haven Voight, este fratele mai mare al Angelinei Jolie. Deși mulți ani a trăit în umbra surorii sale, acesta și-a format un nume în industria cinematografică. La fel ca Jolie, James a moștenit o parte din talentul părinților săi și a urmat o carieră care să-i propulseze numele în lumea filmului.

Publicat: 16 august 2021, 9:24

James Haven Voight este un actor american și un producător de renume. În vârstă de 48 de ani, acesta a devenit celebru de-a lungul anilor pentru munca prestată în industria cinematografică, dar și pentru relația extrem de apropiată pe care a avut-o cu sora sa. Cei doi erau inseparabili în trecut, iar la cele mai multe evenimente erau tot timpul surprinși împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele Angelinei Jolie este de nerecunoscut. Cum arată și ce mai face James Haven Voight

James Haven Voight s-a născut și a copilărit în Los Angeles. La dar trei ani de la nașterea sa, părinții săi s-au despărțit, iar James și sora sa, Angelina Jolie au fost crescuți de către mama lor. Fratele Angelinei Jolie și-a dorit să meargă pe urmele părinților săi și a început o carieră în industria filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie în timp ce stă la pieptul fratelui său, James Haven Voight la Gala Globurilor de Aur din 2000
Angelina Jolie și fratele său au o relație extrem de apropiată / Profimedia Images

Acesta a studiat la o școală de film și televiziune, iar apoi și-a continuat studiile la o universitate prestigioasă din California. Debutul și l-a făcut încă din anul 1988, cu roluri mici în filme în care juca și sora lui, Angelina. Cei doi au fost parteneri de platouri de-a lungul mai multor pelicule filmate.

Reclamă

James Haven Voight și sora sa au dezvoltat o relație foarte strânsă de-a lungul timpului. Fiind crescuți în totalitate de mama lor, aceștia au format o iubire nemărginită pentru cea care i-a crescut și de multe ori s-au pus împotriva tatălui lor. Conform declarațiilor lui James tatăl lor nu s-a implicat niciodată în creșterea lor.

Pentru publicația Daily Mail acesta a acordat un interviu în trecut în care a declarat faptul că tatăl său era atât de dur în ceea ce o privește pe mama lor, încât el și Jolie au format un front comun împotriva acestuia și au devenit foarte protectori cu mama lor.

Deși legătura dintre cei doi frați părea inseparabilă, anii și-au spus cuvântul, iar în prezent fratele Angelinei Jolie pare că s-a retras complet din viața acesteia.

Reclamă

Relația dintre Angelina Jolie și James Haven Voight

Fratele Angelinei Jolie a fost cel mai mare fan și susținător al actriței. Acesta s-a implicat activ în viața surorii sale și i-a fost alături în orice moment. Legătura dintre cei doi a început să crească încă din 1976, când părinții lor s-au despărțit. Iubirea pe care o purtau pentru mama lor i-a unit și mai mult. În anul 2007, când Marcheline Bertrand a murit din cauza cancerului la ovare, cei doi au devenit inseparabili.

Nu mă puteam opri din plâns, din fericire Angie era alături de mine.

– James Haven Voight

James Haven Voight s-a referit la el și sora sa ca fiind orfani din momentul morții mamei lor. Cei doi s-au ajutat reciproc și s-au sprijinit în orice problemă. Au devenit atât de apropiați încât actrița și-a tatuat inițiala numelui fratelui său pe încheietura mâinii. Deși încă îl aveau pe tatăl lor în viață, cei doi frați nu au reușit să reia legătura cu aceștia. Oricât de mult și-au dorit, au preferat să rămână împreună și să nu-l implice pe tatăl lor în deciziile pe care le-au luat.

Fratele Angelinei Jolie a devenit celebru pentru gestul făcut în anul 2000. Pe când Angelina avea doar 24 de ani, acesta a sărutat-o atunci când actrița a primit un premiu Oscar pentru rolul avut în filmul Girl.

Deși au fost ținta multor controverse și au fost acuzați de relații incestuoase, cei doi au declarat public că sunt foarte apropiați și că acesta este felul lor de a-și manifesta iubirea și respectul. Apropiații celor doi au negat și ei orice fel de relație romantică dintre cei doi frați.

Fratele Angelinei Jolie s-a implicat în creșterea copiilor actriței

Puțini știu faptul că James Haven Voight și-a asumat rolul de bonă pentru copiii Angelinei Jolie. Atunci când aceasta a cerut divorțul de Brad Pitt a avut nevoie de tot ajutorul pe carel putea primi de la cei din jur. James nu a stat o clipă pe gânduri și a venit în ajutorul actriței.

Acesta avea deja o relație extrem de apropiată cu nepoții săi și nu i-a fost deloc greu să se acomodeze în noul rol. În anul 2016, sursele au declarat faptul că James Haven Voight s-a mutat în casa surorii sale din Malibu pentru a o ajuta cu creșterea micuților.

James Haven Voight într-un parc în timp ce se uită la trei dintre copiii Angelinei Jolie care s-au urcat pe o cracă a copacului
James s-a implicat în creșterea și grija copiilor surorii sale / Profimedia Images

Sursele au declarat atunci faptul că Pitt nu a avut nimic împotriva acestei decizii. Conform publicației Yahoo!Lifestyle, Pitt avea o părere foarte bună despre fratele Angelinei Jolie și s-a bucurat să-l știe în preajma copiilor.

Relația strânsă dintre Angelina și James Haven Voight a dus la o legătură extrem de caldă între copiii actriței și fratele ei. James a fost surprins de-a lungul timpului în timp ce își ducea nepoții în parc sau îi plimba în brațe alături de sora sa. Însă toate aceste lucruri par că au dus în timp la o ruptură dintre Angelina și fratele său.

Ce s-a întâmplat cu James Haven Voight

În ciuda relației lor extrem de apropiate, Angelina Jolie și James Haven Voight s-au îndepărtat unul de celălalt treptat. Sursele au declarat de-a lungul timpului că acest lucru s-a întâmplat brusc și fără o explicație anume. Cu toate acestea, există și câteva speculații care ar putea avea în spate o fărâmă de adevăr.

Se pare că fratele Angeline Jolie s-ar fi simțit jignit de felul în care a fost tratat cât timp a fost bonă pentru copiii actriței. Sursele au declarat faptul că James a ajuns să aibă mai multe sarcini decât s-ar fi așteptat. Conform declarațiilor, Angelina i-ar fi atras atenția fratelui său atunci când nu reușea să liniștească micuții, pentru ca ea să-și facă treaba.

Toate aceste mici neînțelegeri ar fi dus la răcirea relației dintre cei doi. Totuși, există și o a doua variantă a poveștii. Cei mai mulți sunt de părere că James s-ar fi retras treptat din viața artistei, dar și din lumina reflectoarelor. Conform IMDb, ultimul său film a fost lansat în 2014, iar de atunci nu ar mai fi anunțat niciun proiect.

Cea mai recentă apariție a fratelui Angelinei Jolie a fost la începutul lunii ianuarie a acestui an. Acesta a fost atunci surprins în timp ce și-a vizitat iubita.

O lună mai târziu, James a fost surprins pe o plajă mâncând singur. Nu se știe exact ce s-a aflat în spatele deciziei acestuia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fanii săi așteaptă cu nerăbdare o revenire în forță. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×