Reclamă

Câți copii adoptați are Angelina Jolie și cum arată ei în prezent

Frumoasa Angelina Jolie s-a implicat de-a lungul timpului în multe proiecte care să dovedească bunătatea și iubirea de care este capabilă. Actrița își iubește în mod egal cei șase copii, chiar dacă unii dintre ei sunt adoptați. Mulți se întreabă câți copii adoptați are de fapt Angelina Jolie și mai ales cum arată în prezent.

Publicat: 21 iunie 2021, 7:44

Angelina Jolie a fost întotdeauna rezervată în privința vieții sale private. Copii săi, au fost și ei crescuți în același spirit. Aparițiile cu familia sunt destul de rare și întotdeauna ferite de ochii curioșilor. Cei șase copii, ai Angelinei Jolie știu cum să iasă în lume fără a atrage toate privirile în jurul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii adoptați are Angelina Jolie

Este o perioadă dificilă pentru frumoasa actriță. Încă din anul 2016 de când a depus actele de divorț. Divorțul Angelinei Jolie de actorul Brad Pitt continuă să țină primele pagini. Neânțelegerile dintre cei doi au pornit chiar de la unul din copii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images

Conform unor surse apropiate ale actriței, Brad Pitt a fost violent cu unul din băieții actriței atunci când se aflau într-un avion privat. Deși copiii actriței nu au fost lăsați să depună mărturie împotriva actorului, aceștia s-au arătat dornici să-și susțină mama. Oamenii se întreabă acum câți copii adoptați are Angelina Jolie, mai ales în condițiile în care cearta dintre Jolie și Pitt a pornit de la unul dintre micuții care erau adoptați.

Reclamă

Angelina Jolie nu a mai suportat atitudinea soțului său atunci când s-a arătat violent față de Maddox, care avea pe atunci doar 15 ani. În prezent, băiatul actriței este major, însă procesul de custodie se ține pentru ceilalți copii ai actriței.

Jolie pare că este de nedespărțit de copiii ei. De altfel aceștia i-au pregătit o surpriză frumoasă chiar de ziua actriței. Se pare că familia încearcă să meargă înainte în ciuda verdictului final dat de judecători, unde Pitt a primit custodia celor mici.

Actrița Angelina Jolie nu este pregătită să renunțe la copiii ei și este decisă să atace în instanță decizia judecătorilor cu privire la custodia oferită lui Brad Pitt.

Reclamă

Maddox a fost adoptat la 7 luni din Cambodgia

Pe 10 martie 2002, Angelin reușea să adopte primul său copil. Maddox avea pe atunci doar șapte luni, însă frumoasa actriță și-a dorit să-și asume rolul de mamă.

Deși mulți au spus că băiețelul a fost adoptat alături de soțul actriței de atunci, Billy Bob, Jolie s-a ocupat singură de creșterea micuțului. 19 ani mai târziu, Maddox este deja un adolescent în toată regula.

Băiatul este deja recunoscut în industria cinematografică drept producător și actor pentru aparițiile pe care le-a avut în filmul First They Killing My Father. De-a lungul timpului, Maddox a avut mai multe apariții pe covorul roșu alături de părinții săi.

Maddox Jolie Pitt îmbrăcat în costum negru alături de Angelina Jolie în rochie neagră și Pax Jolie Pitt la costum albastru, pe covorul roșu la premiera filmului First They Killed My Father
Maddox este cel mai mare copil al Angelinei Jolie / Profimedia Images

Maddox este cel mai mare copil al Angelinei Jolie, iar în prezent aparițiile sale sunt extrem de discutate din cauza divorțului dintre părinții săi. Despărțirea părinților pare că a reușit să consolideze legătura dintre Angelina Jolie și Maddox. Alături de frumoasa actriță, Maddox este implicat în mai multe proiecte umanitare. Cei doi par din ce în ce mai apropiați în ultima perioadă.

Într-o apariție pe care a avut-o pentru British Vogue, Jolie a fost surprinsă în timp ce urma să-și tunde fiul. Tot atunci a fost momentul când publicul a descperit că Maddox are un tatuaj pe piept. Se pare că Angelina nu este restrictivă când vine vorba de preferințele copiilor săi.

Zahara a fost adoptată din Etiopia

Angelina Jolie a vorbit întotdeuna cu căldură în suflet despre copiii săi. Actrița a declarat în repetate rânduri că sentimentul pe care l-a avut atunci când și-a întâlnit copiii pentru prima dată este de nedescris. Deși mulți nu știu câți copii adoptați are Angelina Jolie, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a vorbi despre ei. Așa s-a întâmplet și în cazul Zaharei, despre care a vorbit cu multă admirație.

Zahara Jolie Pitt într-o rochie gri cu paiete la premiera filmului Maleficent din Londra în 2019
Angelina Jolie a vorbit întotdeuna cu căldură în suflet despre copiii săi / Profimedia Images

Fiecare dintre ei este special. Pentru noi cuvintele adopție și orfelinat au conotații pozitive. Fiecare dintre cei trei copii pe care i-am adoptat vine cu o poveste plină de lecții. Zahara este deja o femeie, o femeie africană remarcabilă. În fiecare zi învăț ceva de la ea.

Zahara Jolie Pitt s-a născut în 2005 în Etiopia și avea doar șase luni când a fost adoptată de Angelina Jolie și Brad Pitt. Deși au existat câteva controverse legate de nașterea fetiței, zvonurile au fost infirmate chiar de către mama biologică a acesteia.

Mama biologică a Zaharei a fost nevoită să o abandoneze din cauza unei boli pe care o avea, dar și din cauza sărăciei. Aceasta i-a mulțumit public actriței Angelina Jolie pentru bunătatea de care a dat dovadă și pentru faptul că i-a fost mamă fiicei sale.

Pax a fost adoptat din Vietnam

Pax a fost adoptat de frumoasa actriță în anul 2007. El este cel de-al treilea copil adoptat de către actriță. Pax Thien a fost adoptat din Vietnam după ce a fost abandonat de mama sa biologică. Angelina Jolie a povestit în multe rânduri despre fiul său, care începe să semene din ce în ce mai mult cu Maddox. Conform acesteia, Pax este tot mai interesat de lumea filmului și pare să-și dorească să lucreze în acest domeniu.

Angelina Jolie este o mamă eroină pentru copiii săi. Aceasta s-a implicat activ în educația copiiilor săi și a avut grijă ca fiecare să studieze o limbă străină care să-i pasioneze. Pax Jolie Pitt a avut multe apariții pe covorul roșu de-a lungul timpului, iar acum se transformă într-un adolescent superb.

Pax Jolie Pitt îmbrăcat în blugi negri și o cămașă gri în carouri în timp ce poartă o șapcă și mască de protecție pe străzile din Los Angeles
Pax a fost adoptat de frumoasa actriță în anul 2007 / Profimedia Images

La fel ca fratele său, Maddox încearcă să-și facă mama mândră și se implică activ în proiecte umenitare. Ca orice adolescent, stilul său vestimentar se află în continuă dezvoltare, însă Jolie pare să-i susțină complet alegerile. Dacă te-ai întrebat câți copii adoptați are Angelina Jolie, atunci trebuie să știi că Pax este cel de-al treilea pe lista de adopție a actriței.

Angelina Jolie are trei copii biologici

În 2006, Angelina a dat naștere primului său copil biologic, în Namibia, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Nașterea sa a fost făcută în mare secret, iar contractele pentru apariția primelor fotografii ale micuței fetițe au atins fabuloasa sumă de 5,3 milioane de lire sterline.

Actrița, recunoscută pentru activitățile sale umanitare, a donat întreaga sumă organizației UNICEF. Potrivit zvonurilor citate de presă, Shiloh, al cărui sex prin naștere este feminin, se identifică ca  fiind de sex masculin și a solicitat părinților să o numească „John”. Aceasta ar vrea să fie băiat și se consideră una dintre frații săi.

Este normal însă pentru o adolescentă să experimenteze, iar aceasta are parte de susținerea totală a mamei sale. La doar câteva luni după ce l-au adoptat pe Pax, în cadrul premierei fimului animat „Kung Fu Panda 3”, Brad Pitt și Angelina Jolie au făcut public faptul că urmează să devină părinții unor gemeni.

Knox și Vivienne au venit pe lume în anul 2008 și au apărut chiar pe copera revistei Hello Magazine, ca și sora lor, Shiloh. Angelina Jolie a donat cele 10 milioane de dolari, primite pentru această apariție, fundației Jolie-Pitt, care protejează zonele rurale sărace din Cambodgia. Pentru ca numele celor doi să fie aproape de tardiția familiei Jolie, numele geamănei a fost un tribut pentru mama Angeline, Marccheline, în vreme ce Knox poartă același prenume ca cel al stră-stră bunicului său.

Gemenii în vrstă de 12 ani nu prea s-au intersectat așa mult cu lumea divertismentului. Cu toate acestea, Vivienne a jucat un mci rol în filmul Disney, „Maleficent”, în care mama sa a jucat rolul principal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×