Reclamă

Reacția Angelinei Jolie după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor

Divorțul dintre Angelia Jolie și Brad Pitt a ținut primele pagini de-a lungul multor ani. Aceștia s-au aflat într-un lung proces în instanță pentru a obține custodia copiilor. După pronunțarea decizie judecătorilor în favoarea lui Brad Pitt, reacția Angelinei Jolie nu s-a lăsat așteptată.

Publicat: 6 iunie 2021, 7:45

Încă din 2016 de când Angelina Jolie a depus cererea de divorț, lucrurile au luat o întorsătură dramatică în viața celor doi. Se pare că lupta acestora este aproape de final, iar reacția Angleinei Jolie cu privire la decizia judecătorilor nu s-a lăsat așteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul Brad Pitt s-a luptat în instanță cu frumoasa Angelina Jolie pentru mai bine de cinci ani. Actorul și-a dorit să obțină drepturi egale cu privire la custodia celor șase copii, iar de atunci lucrurile au devenit din ce în ce mai agitate între foștii iubiți.

Pe parcursul întregului proces au existat o serie de martori și experți care și-au expus părerea cu privire la cea mai bună decizie pentru cei mici.

Reacția Angelinei Jolie

Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt devine din ce în ce mai agitată. Lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru frumoasa actriță. Cei doi s-au aflat într-un proces lung pentru a obține custodia celor șase copii.

La sfârșitul lunii mai judecătorii s-au pronunțat pentru un verdict provizoriu și au ales să ofere custodie comună. Angelina Jolie trece acum din nou printr-o perioadă dureroasă. O sursă apropiată a actriței a declarat pentru publicația Us Weekly faptul că Angelina este extrem de dezamăgită de decizia finală a judecătorilor.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images

Decizia custodiei comune a supărat-o încă de la început pe actriță. Faptul că Brad Pitt a reușit să câștige în ultimă instanță custodia a venit ca un lucru de neiertat pentru Angelina Jolie.

Reclamă

Sursele au declarat faptul că decizia a fost luată în urma consultării unei expertize făcută de o echipă de terapeuți, consilieri și alți profesioniști. Totuși, actrița este extrem de nemulțumită, iar reacția sa nu face decât să întărească acest lucru.

Nu-l va ierta niciodată, o să folosească tot ce are pentru a contesta decizia în instanță. Lupta este departe de a se fi încheiat și este convinsă de faptul că justiția va face dreptate

Conform sursei, Angelina Jolie nu va renunța așa ușor și se pregătește deja pentru următoarea mutare. Deși este profund dezamăgită de sistemul judiciar, Angelina este pregătită să ducă această luptă până la capat.

Reacția Angelinei Jolie nu este deloc una neașteptată. Aceasta își dorește cu tărie să combată nedreptățile la care a fost supusă în urma procesului de custodie. Este dispusă să ducă această bătălie atât pentru ea cât și pentru celelalte familii care trec prin situații asemănătoare.

Angelina Jolie este o mamă implicată

Reacția Angelinei Jolie la aflarea veștii că Brad Pitt a câștigat custodia copiilor nu s-a lăsat așteptată. Actrița este foarte implicată în viața copiilor săi și este profund dezamăgită de felul în care au evoluat lucrurile pe parcursul divorțului. De altfel, motivul pentru care frumoasa actriță a depus actele de divorț se află tocmai în spatele copiilor săi.

Se pare că în urma unui incident în care actorul Brad Pitt ar fi fost violent cu unul dintre copii săi, Angelina a decis să-și separe complet viața de acesta. Actrița a depus în repetate rânduri diverse documente prin care să-și susțină acuzațiile împotriva lui Brad Pitt. Aceasta și-a dorit să demonstreze acuzația de violență domestică pe care i-a adus-o fostului soț.

Deși a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a câștiga custodia celor șase copii, Maddox (19), Pax (17), Zarah (16), Shiloh (14) și gemenii Vivienne și Knox (12), actrița nu a reușit să obțină un răspuns favorabil. O sursă apropiată a artistei a dezvăluit publicului care a fost reacția Angelinei Jolie și cum va proceda pe mai departe.

Actrița s-a implicat mereu activ în creșterea copiilor săi. Nu de mult fotografii au surprins-o într-un mod indeit pe fiica sa Shiloh care a trecut printr-o transofrmare uimitoare. De la despărțirea de actorul Brad Pitt și până în prezent, actrița a încercat să se implice în proiecte cât mais curte care să-i permită să fie alături de copiii săi.

Conform unei surse apropiate a artistei, Angelina se implică activ în educația copiilor săi. Actrița își dorește să le ofere tot ce e mai bun. De la divorț și până în prezent, Jolie a făcut eforturi considerabile pentru a petrece mai mult timp cu copiii. Se pare că actrița și-a încurajat micuții să aprofundeze cunoașterea limbilor străine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×