Reclamă

Transformarea lui Shiloh-Jolie Pitt. Cum arată la 15 ani fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt încă se luptă pentru custodia copiilor Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Knox și Shiloh. Ceea ce a atras atenția fanilor este transformarea lui Shiloh-Jolie Pitt. De-a lungul timpului, tânăra a experimentat mai multe stiluri vestimentare.

Publicat: 27 mai 2021, 7:00

Shiloh a schimbat stilul său androgin cu un look mai convențional. Aceasta a fost văzută recent la un studio de dans. Pe data de 27 mai 2021 Siloh își aniversează ziua de naștere. Tânăra s-a evidențiat în ultimul timp cu stilul ei androgin. Aceasta nu ține cont de tendințe și este mereu foarte cochetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transformarea lui Shiloh-Jolie Pitt

La vârsta de 15 ani, stilul personal al lui Shiloh continuă să evolueze. Aceasta nu se teme să experimenteze și să schimbe ceea ce nu îi mai place. De fapt, Shiloh a început anul uimind pe toată lumea cu un look nou. Imaginile cu ea de anul acesta o arată complet schimbată de cum obișnuia să se îmbrace în trecut.

Angelina a declarat pentru Vanity Fair într-un interviu în anul 2010 că Shiloh explorează ce îi place încă de la vârsta de trei ani: „Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băiat. Ea crede că este unul dintre frații ei.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shiloh Jolie-Pitt, în anul 2018, tunsă scurt, la premiera filmului Maleficent
Angelina a declarat pentru Vanity Fair într-un interviu în anul 2010 că Shiloh explorează ce îi place încă de la vârsta de trei ani / Profimedia Images
Reclamă

De-a lungul anilor, Shiloh a fost întotdeauna încurajată de părinți să se îmbrace așa cum și-a dorit. În copilărie, ea purta haine unisex precum tricouri polo, jachete, sacouri, pantaloni scurți, blugi și treninguri supradimensionate.

Anul trecut, de Ziua Internațională a Femeii, Jolie a scris un articol pentru revista Time în care a dezvăluit că doi dintre copiii ei au fost operați: „Am petrecut ultimele două luni în spital, cu fiica mea cea mare și acum câteva zile sora ei mai mică a fost supusă unei operații la șold”, a scris ea.

Ce spune Angelina Jolie despre copiii ei

Reclamă

Entertainment Tonight a dezvăluit mai târziu că Zahara și Shiloh au fost supuși unei intervenții chirurgicale. Shiloh a fost văzută cu cârje imediat după aceea, în martie 2020. Dar se pare că problemele medicale ale lui Shiloh sunt departe de a se fi terminat. Adolescenta a fost fotografiată din nou cu cârje la începutul acestui an, în aprilie 2021, ceea ce a condus la speculații cu privire la o altă operație. Fanii au fost îngrijorați când au văzut fotografiile lui Shiloh folosind cârjele pentru a prinde un zbor privat împreună cu sora, Zahara. Cele două au o legătură extrem de puternică. Atunci când apar în public, acestea sunt mereu împreună.

Angelina și Brad Pitt și-au anunțat separarea în 2016 și au fost declarați legal divorțați în 2019. Cu toate acestea, procesul de custodie este încă în curs de soluționare. Actorul a solicitat custodia comună a lui Shiloh și a celor cinci frați ai săi: Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) și gemenii Vivienne și Knox (12). Cu toate acestea, Angelina se luptă cu toate armele pentru ca copiii să rămână la ea.

În timp ce există un dosar separat cu mărturia celor mai mici copii ai fostului cuplu, atât Brad, cât și Angelina trebuie să acorde permisiunea instanței pentru a implica minorii Shiloh, Knox și Vivienne în procedurile lor de divorț. Potrivit celor mai recente informații, Angelina a depus diverse documente care arată clar că este dispusă să ofere „dovezi și autoritate” pentru a demonstra presupusa violență domestică din partea lui Brad Pitt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×