Reclamă

Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt. Ce dovezi vrea să aducă la tribunal

Actrița nu se dă bătută în procesul de custodie al copiilor pe care l-a început în urmă cu patru ani cu fostul soț. Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt și a depus noi documente cu privire la incidentele de violență domestică de care îl acuză pe actor.

Publicat: 18 martie 2021, 11:20

Noile documente aduc dovezi care să întărească acuzațiile. Se specifică și faptul că atât actrița, cât și copiii ei sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Ei doresc să dovedească acuzațiile împotriva lui Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conforma documentelor depuse în instanță, atât actrița, cât și copiii pot depune oricând mărturie.

Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt

Angelina Jolie nu se dă bătută și vrea cu orice preț să dovedească că ceea ce spune despre fostul soț este adevărat. Aceasta a depus noi documente în dosarul în care îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică. Actrița a fost de acord ca toți copiii ei, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, și Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, să vorbească în mod liber în instanță în audierile din proces.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images
Reclamă

Până în acest moment, actorul Brad Pitt nu a avut nicio declarație publică pe subiect. În schimb, o sursă apropiată actorului a declarat pentru US Weekly că aceste noi documente nu sunt altceva decât o nouă încercare de a-l răni pe celebrul actor.

În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina. Ele au fost revizuite și nu au fost justificate. Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte. Aceste noi documente depuse de al cincilea set de avocați a fost făcute publice pentru a-l răni pe Brad.

Divorțul dintre Angelina și Brad Pitt

Reclamă

Angelina și Brad Pitt au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Ei au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Domnul și Doamna Smith în 2004. Cei doi s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ei au fost declarați despărțiți în mod legal în aprilie 2019, deși divorțul lor nu a fost încă finalizat. Angelina Jolie a invocat diferențe ireconciliabile ca principala cauză a despărțirii lor.

Cei doi continuă să lucreze la un acord de custodie cu privire la copiii pe care îi au împreună. O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că cei doi actori discută despre o custodie comună.

O a doua sursă a declarat în septembrie 2020 că Brad Pitt a fost cel care a cerut custodia comună. Deși de multe ori, actorii nu s-au înțeles în privința programului de vizitare, Brad Pitt acceptă de cele mai multe ori condițiile impuse de Angelina Jolie. Se supune lor pentru a sta în compania copiilor lui cât mai mult.

Angelina Jolie a declarat pentru British Vogue că divorțul este un proces destul de dificil. Ea a mai spus și că s-a concentrat în tot acest timp pe vindecarea familiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×