Reclamă

Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt. Ce dovezi vrea să aducă la tribunal

Actrița nu se dă bătută în procesul de custodie al copiilor pe care l-a început în urmă cu patru ani cu fostul soț. Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt și a depus noi documente cu privire la incidentele de violență domestică de care îl acuză pe actor.

Publicat: 18 martie 2021, 11:20

Noile documente aduc dovezi care să întărească acuzațiile. Se specifică și faptul că atât actrița, cât și copiii ei sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Ei doresc să dovedească acuzațiile împotriva lui Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conforma documentelor depuse în instanță, atât actrița, cât și copiii pot depune oricând mărturie.

Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt

Angelina Jolie nu se dă bătută și vrea cu orice preț să dovedească că ceea ce spune despre fostul soț este adevărat. Aceasta a depus noi documente în dosarul în care îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică. Actrița a fost de acord ca toți copiii ei, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, și Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, să vorbească în mod liber în instanță în audierile din proces.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie, alături de copii la premiera Maleficent
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt și Knox Leon Jolie-Pitt la premiera filmului Maleficent / Profimedia Images
Reclamă

Până în acest moment, actorul Brad Pitt nu a avut nicio declarație publică pe subiect. În schimb, o sursă apropiată actorului a declarat pentru US Weekly că aceste noi documente nu sunt altceva decât o nouă încercare de a-l răni pe celebrul actor.

În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina. Ele au fost revizuite și nu au fost justificate. Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte. Aceste noi documente depuse de al cincilea set de avocați a fost făcute publice pentru a-l răni pe Brad.

Divorțul dintre Angelina și Brad Pitt

Reclamă

Angelina și Brad Pitt au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Ei au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Domnul și Doamna Smith în 2004. Cei doi s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ei au fost declarați despărțiți în mod legal în aprilie 2019, deși divorțul lor nu a fost încă finalizat. Angelina Jolie a invocat diferențe ireconciliabile ca principala cauză a despărțirii lor.

Cei doi continuă să lucreze la un acord de custodie cu privire la copiii pe care îi au împreună. O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că cei doi actori discută despre o custodie comună.

O a doua sursă a declarat în septembrie 2020 că Brad Pitt a fost cel care a cerut custodia comună. Deși de multe ori, actorii nu s-au înțeles în privința programului de vizitare, Brad Pitt acceptă de cele mai multe ori condițiile impuse de Angelina Jolie. Se supune lor pentru a sta în compania copiilor lui cât mai mult.

Angelina Jolie a declarat pentru British Vogue că divorțul este un proces destul de dificil. Ea a mai spus și că s-a concentrat în tot acest timp pe vindecarea familiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
o statuetă dragon pe o masă roșie alături de monede
Horoscop lunar
Horoscopul chinezesc pentru luna iunie 2024. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie
Se pare că prima lună de vară se va desfășura într-un mod extrem de rapid pentru fiecare nativ în parte. Citește horoscopul chinezesc pentru luna iunie 2024 și află ce rezervă astrele în cazul...
2
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
4
O sală de clasă cu o tablă pe care este scris Succes
Timp liber
Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu
În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-un costum portocaliu stă în picioare într-un avion privat
Horoscop
2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Energia astrologică reușește să atingă doar doi nativi atunci când vorbim de partea financiară. Află care sunt acele 2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Este extrem de benefic să...
PARTENERI
×