Reclamă

Machine Gun Kelly are un colier cu sângele lui Megan Fox

Machine Gun Kelly are un colier cu sângele lui Megan Fox la gât, iar dacă vine vorba despre gesturi romantice duse la extrem, artistul se poate alătura oricând Angelinei Jolie.

Publicat: 16 februarie 2021, 12:14 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:55

Nu de puține ori actrița a dezvăluit și ea că a făcut multe gesturi dramatice din dragoste pentru foștii parteneri. Și ea a purtat la gât, într-un pandantiv, sângele lui Billy Bob Thornton, cu care a avut o relație între anii 2000- 2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapper-ul în vârstă de 30 de ani, pe numele lui real Colson Baker, a dezvăluit recent că poartă un colier cu sângele lui Megan Fox la gât.

Cântărețul a făcut dezvăluirea într-un gest de romantism cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, scrie CNN.

„Îți port sângele la gât”, a scris bărbatul în descrierea unor imagini în care apare alături de frumoasa actriță. Într-una dintre imagini apare și un pandantiv cu o pată de sânge în interior.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Imaginea a fost rapid apreciată de fanii celor doi. Postarea s-a viralizat imediat, ajungând la aproape 2 milioane de like-uri în numai câteva ore de la publicare. Fanii i-au spus rapid că acesta este de departe unul dintre dovezile supreme ale iubirii.

Și Megan a publicat o imagine în care apare alături de iubitul ei. Descrierea imaginii e una cât se poate de frumoasă: „Magică, eternă, cosmică, fără legi, creativă, genială. Călătoria noastră e periculoasă, dar nu există destinație fără el.”

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Machine Gun Kelly și Meghan Fox

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la producția „Midnight in the Switchgrass” și și-au recunoscut rapid relația. Ei au confirmat din luna iulie a anului trecut că sunt împreună deși actrița era încă căsătorită.

Chiar dacă sunt numai de câteva luni împreună și Megan i-a dăruit noului ei iubit un tatuaj permanent. Relația lor merge din ce în ce mai bine și se ocupă în egală măsură și de creșterea micuților lor.

Megan Fox a divorțat de Brian Austin Green abia în luna noiembrie. Cei doi formau un cuplu de mai bine de zece ani. Alături de Brian, Megan are trei copii, dar relația lor a fost pusă mereu la grele încercări. Și Machine Gun Kelly are o fetiță dintr-o altă relație.

În prezent și Brain Austin Green pare că și-a găsit fericirea în brațele unei celebrea dansatoare, Sharna Burgess, potrivit E! News. Cei doi au petrecut recent o vacanță în aceeași destinație în care el și Megan și-au unit destinele în anul 2010.

Fanii au comparat rapid gestul cu al Angelinei

Potrivit publicațiilor internaționale, Angelina Jolie e prima care a dat startul colierelor cu sângele partenerului. Chiar dacă Angelina și Thornton nu mai sunt împreună, povestea colierelor lor ocupă încă un loc aparte în amintirea fanilor.

Thornton a spus în urmă cu ceva timp că a fost ideea Angelinei pentru a fi mereu aproape unul de celălalt, mai ales când job-urile îi despărțeau pentru o perioadă de timp. Și Angelina Jolie a declarat în anul 2008 că un colier cu sângele persoanei iubite a fost un gest din dragoste, o dovadă de iubire și că și deși a trecut mult timp, chiar și acum e mândră că a fost soția lui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×