Reclamă

Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West. Rapperul este „supărat”

Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West, rapperul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani. 

Publicat: 24 februarie 2021, 10:15

După luni de speculații și informații pe surse de la prietenii fostului cuplu, Kim Kardashian a înaintat actele de divorț după șapte ani de mariaj cu rapperul Kanye West. Și, în ciuda faptului că momentul a fost planificat cu mult timp în urmă, evenimentul încă o afectează pe Kardashian. 

Kim Kardashian, afectată de divorț

Deși divorțul a fost dorința ei, Kim Kardashian este afectată de nefericitul eveniment.

„Deși Kim și Kanye sunt separați de luni de zile, a fost încă emoționant pentru Kim să depună cererea de divorț”, a declarat o sursă pentru People. „Și-a petrecut weekendul îngrijindu-se de ea și de copiii ei. Își petrece timpul cu mama ei, surorile și nu a lucrat. Toată lumea o susține. Kim se simte foarte norocoasă să fie înconjurată de marea ei familie.”

Vedeta se simte foarte norocoasă că „nu există dramă” între ea și fostul soț. „Kim este în mare parte dezamăgită că nu au putut să-și dea seama cum să rămână căsătoriți”, a adăugat sursa, potrivit Vanity Fair.

„Este nevoie de doi oameni pentru a crea o căsnicie fericită. Kim a simțit că Kanye nu este dispusă să depună eforturi și să facă compromisuri ”.

Reclamă

Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West

Potrivit E! News, procesul de divorț este unul foarte liniștit. Se pare că niciuna dintre părți nu își contestă contractul prenupțial și amândoi au convenit deja asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor. Sursa a explicat că „Kim este bine. Este îngrijorată în cea mai mare parte de intimitate și de copiii ei. Este o mamă urs și își protejează copiii”, dar despărțirea a fost „foarte amiabilă ”până acum.

În ceea ce privește comportamentul copiilor în urma anunțului, „North înțelege ceea ce se întâmplă, dar copiii i-au văzut întotdeauna separat, așa că nu este foarte surprinzător”, a dezvăluit sursa.

Reclamă

O a doua sursă a adăugat: „Kim le-a exprimat copiilor că îl iubește pe tată lor, dar trebuie să fie separați. Ei nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă și sunt deja obișnuiți cu situația.” Kim este „cu siguranță tristă, dar se simte încrezătoare în decizia sa. Se simte ca și cum ar fi divorțat de luni de zile. A trecut mult timp și se simte eliberată că poate în cele din urmă să meargă mai departe.”

Kanye West este „supărat”

Între timp, West ar fi „supărat” și „ar fi dorit ca relația să funcționeze”, dar în cele din urmă „au ajuns la acorduri pe toate fronturile și Kanye a înțeles dorințele lui Kim”. Kim s-a pregătit de luni de zile să depună actele de divorț și, în cele din urmă, a decis să o facă săptămâna trecută, după ce ea și Kanye au reușit în cele din urmă să ajungă la un acord cu privire la modul de împărțire a activelor lor.

„Kim s-a săturat să aștepte. A încercat să-i dea o șansă. Ea a vrut să facă asta anul trecut. Ea i-a acordat mult timp, dar este momentul să meargă mai departe. Nu a fost vorba de relații extraconjugale. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au despărțit.”, a mai dezvăluit o sursă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×