Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West. Rapperul este „supărat”

Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West, rapperul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani. 

24 februarie 2021 la 10:15

După luni de speculații și informații pe surse de la prietenii fostului cuplu, Kim Kardashian a înaintat actele de divorț după șapte ani de mariaj cu rapperul Kanye West. Și, în ciuda faptului că momentul a fost planificat cu mult timp în urmă, evenimentul încă o afectează pe Kardashian. 

Kim Kardashian, afectată de divorț

Deși divorțul a fost dorința ei, Kim Kardashian este afectată de nefericitul eveniment.

„Deși Kim și Kanye sunt separați de luni de zile, a fost încă emoționant pentru Kim să depună cererea de divorț”, a declarat o sursă pentru People. „Și-a petrecut weekendul îngrijindu-se de ea și de copiii ei. Își petrece timpul cu mama ei, surorile și nu a lucrat. Toată lumea o susține. Kim se simte foarte norocoasă să fie înconjurată de marea ei familie.”

Vedeta se simte foarte norocoasă că „nu există dramă” între ea și fostul soț. „Kim este în mare parte dezamăgită că nu au putut să-și dea seama cum să rămână căsătoriți”, a adăugat sursa, potrivit Vanity Fair.

„Este nevoie de doi oameni pentru a crea o căsnicie fericită. Kim a simțit că Kanye nu este dispusă să depună eforturi și să facă compromisuri ”.

Kim Kardashian se simte „eliberată” după divorțul de Kanye West

Potrivit E! News, procesul de divorț este unul foarte liniștit. Se pare că niciuna dintre părți nu își contestă contractul prenupțial și amândoi au convenit deja asupra custodiei comune a celor patru copii ai lor. Sursa a explicat că „Kim este bine. Este îngrijorată în cea mai mare parte de intimitate și de copiii ei. Este o mamă urs și își protejează copiii”, dar despărțirea a fost „foarte amiabilă ”până acum.

În ceea ce privește comportamentul copiilor în urma anunțului, „North înțelege ceea ce se întâmplă, dar copiii i-au văzut întotdeauna separat, așa că nu este foarte surprinzător”, a dezvăluit sursa.

O a doua sursă a adăugat: „Kim le-a exprimat copiilor că îl iubește pe tată lor, dar trebuie să fie separați. Ei nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă și sunt deja obișnuiți cu situația.” Kim este „cu siguranță tristă, dar se simte încrezătoare în decizia sa. Se simte ca și cum ar fi divorțat de luni de zile. A trecut mult timp și se simte eliberată că poate în cele din urmă să meargă mai departe.”

Kanye West este „supărat”

Între timp, West ar fi „supărat” și „ar fi dorit ca relația să funcționeze”, dar în cele din urmă „au ajuns la acorduri pe toate fronturile și Kanye a înțeles dorințele lui Kim”. Kim s-a pregătit de luni de zile să depună actele de divorț și, în cele din urmă, a decis să o facă săptămâna trecută, după ce ea și Kanye au reușit în cele din urmă să ajungă la un acord cu privire la modul de împărțire a activelor lor.

„Kim s-a săturat să aștepte. A încercat să-i dea o șansă. Ea a vrut să facă asta anul trecut. Ea i-a acordat mult timp, dar este momentul să meargă mai departe. Nu a fost vorba de relații extraconjugale. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au despărțit.”, a mai dezvăluit o sursă.

Recomandările CaTine.ro
1
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
2
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
3
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și multă nică
Rețete
Rețeta celor mai pufoși mucenici moldovenești
Ziua de 9 Martie, este marcată de sărbătoarea celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia, pentru care pregătim rețeta celor mai pufoși mucenici moldovenești. Sunt mucenici însiropați și glazurați cu miere și miez de...
PARTENERI
×