Reclamă

Kim Kardashian a depus actele de divorț. Vedeta vrea să se despartă de Kanye West

După aproape șapte de căsnicie, Kim Kardashian a depus actele de divorț. Vedeta își dorește să se despartă de artistul Kanye West.

Publicat: 20 februarie 2021, 9:54 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:15

Kim Kardashian și Kanye West au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume. Cei doi s-au numărat printre vedetele preferate ale paparazzilor, dar și printre cele mai controversate celebrități care au ținut prima pagină a tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După șapte ani de căsnicie, Kim Kardashian îți dorește să pună punct relației cu rapper-ul de succes. Cei doi au împreună patru copii și sunt posesorii unei averi considerabile.

Kim Kardashian a depus actele de divorț

Conform publicației TMZ.com, zvonurile despre problemele în căsnicie ale lui Kim Kardashian și Kanye West circulau de luni bune, însă acum vedeta a făcut primul pas în această direcție.

În vârstă de 40 de ani, Kim Kardashian a decis să ceară custodia copiilor, marcând astfel primul demers legal în procesul de divorț.

BBC subliniază că vedetele nu au dorit să comenteze public informația apărută în presă.

Reclamă

În luna ianuarie, mai multe surse din anturajul faimosului cuplu declarau pentru Page Six că „divorțul este iminent” între cei doi. Zvonurile s-au confirmat acum, când Kim Kardashian a depus actele de divorț și a angajat un avocat specializat în domeniu, pe nume Laura Wesser.

Variety scrie că membra clanului Kardashian îți dorește un divorț amiabil, iar artistul pare să îi împărtășească această dorință. Mai mult decât atât, Kanye West pare a fi de acord să cedeze custodia copiilor.

Vezi mai multe imagini cu celebrul cuplu în Galeria FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian și Kanye West, surprinși la unul dintre meciurile de baschet ale echipei Lakers, în anul 2012
Kim Kardashian îți dorește un divorț amiabil, iar Kanye West pare să îi împărtășească această dorință / Getty Images

Cuplul Kardashian – West

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în luna mai a anului 2014, iar de atunci au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume.

Kim și Kanye a avut primul copil în anul 2013, o fetiță pe care au numit-o North. Au urmat apoi alți trei copii, ale căror nume au stârnit discuții aprinse în mediul online, cât și în presa tabloidă – Saint, Chicago și Psalm.

2007 a fost anul în care Kim Kardashian și-a început periplul în lumina reflectoarelor, după că a acceptat provocarea de a fi protagonista reality show-ului „Keeping up with the Kardashians„. Producția se numără și acum printre cele mai populare seriale de acest fel. Ultimul sezon din reality show-ul iubit de fani din toate colțurile lumii este programat să aibă premiera în anul 2022.

Kim Kardashian, fotografiată pe covorul roșu la Met Gala 2019, purtând o ținută extrem de mulată, care s-a dovedit a fi atracția evenimentului.
După aproape șapte ani de căsnicie, Kim Kardashian a depus actele de divorț. Vedeta își dorește să se despartă de artistul Kanye West / Getty Images

Kim Kardashian este una dintre vedetele care se bucură de un real succes și în domeniul afacerilor. Aceasta nu s-a rezumat doar la a produce cosmetice, ci a lansat și o aplicație pentru telefoane mobile.

Conform revistei „Forbes”, averea lui Kim Kardashian este estimată la aproximativ 780 de milioane de Dolari.

Pentru Kim Kardashian, divorțul de Kany West va fi cel cu numărul trei. Vedeta a fost căsătorită cu Damon Thomas, un producător muzical, de care a divorțat în 2004. Câțiva ani mai târziu, în 2011, aceasta s-a măritat cu jucătorul de baschet Kris Humphries. Căsnicia lor a durat doar 72 de zile.

La polul opus, Kanye West este la primul divorț. Se pare că unul dintre motivele care au determinat-o pe Kim Kardashian să se despartă de rapper este demersul acestuia de a ajunge președinte al Statelor Unite ale Americii, scrie TMZ.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×