Reclamă

Ce semnificație are hanoracul lui Kendall Jenner. Pare o alegere la întâmplare, dar ascunde un detaliu interesant

Frumusețea lui Kendall Jenner este deja apreciată de marile brand-uri ale lumii. Modelul a fost surprins recent în Beverly Hills în timp ce își alimenta mașina. Puțini au observat ce semnificație are hanoracul lui Kendall Jenner.

Publicat: 3 februarie 2021, 19:37 / Actualizat: 12 februarie 2021, 15:11

De mai bine de un an, Kendall se întâlnește cu Devin Brooker. Modelul nu a ezitat niciodată să lase de înțeles că lucrurile dintre ei merg din ce în ce mai bine. Ea a fost surprinsă de fotografi în timp ce își alimenta mașina în Beverly Hills. Puțini și-au dat seama din prima ce semnficație are hanoracul lui Kendall.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta poartă însemnele echipei la care joacă iubitul său. Purtarea hanoracului este încă o dovadă că cei doi petrec mult timp împreună și că se susțin reciproc în carieră. Modelul și-a pus în evidență silueta cu o pereche de colanți deschiși la culoare și o bustieră în aceeași nuanță.

Nici de data aceasta Kendall nu a ieșit în evidență cu accesorii extravagante. Ea a purtat o pereche de ochelari cu rame dreptunghiulare și o mască de culoare neagră, simplă.

Potrivit Daily Mail, deși se vede de mai bine de un an cu jucătorul de baschet, Kendall rămâne deschisă la alte variante. Pentru moment îi este bine așa, mai ales că Devi o face să râdă mult.

Reclamă

Surse ale publicației mai sus menționate au declarat că deși Kendall se simte bine cu actualul partener, ea nu vrea să se căsătorească în viitorul apropiat. Modelul adoră să fie independentă și nu vrea să fie legată prea tare de o anumită persoană.

Fotografii au remarcat imediat ce semnificație are hanoracul lui Kendall și au pozat-o din toate unghiurile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kendall Jenner, îmbrăcată cu un hanorac cu semnificație în timp ce alimenta mașina la o benzinărie din Beverly Hills
Kendall se poate lăuda că este una dintre cele mai discrete personaje ale clanului Kardashian / Profimedia Images

Kendall Jenner se numără printre preferatele fotografilor

Reclamă

Kendall Jenner se numără printre preferatele paparazzilor. Ea fost fotografiată recent coborând dintr-un SUV, într-o benzinărie din Beverly Hills. Anul trecut avea în posesie un Cadillac verde, cu care se plimba ori de câte ori avea chef.

Kendall se poate lăuda ca fiind una dintre cele mai discrete personaje ale clanului Kardashian. Ea are o imagine impecabilă, iar fotografii nu au reușit niciodată să o surprindă pe picior greșit. Acest lucru nu face decât să ne confirme din nou că aspectul fizic este foarte important pentru ea.

Diva de numai 25 de ani este de ceva timp pe lista celor mai bine plătite modele ale lumii, potrivit revistei Forbes. Ea câștigă anual zeci de milioane de dolari din contractele cu casele de modă pe care le reprezintă.

Kendall nu este pasionată numai de modă. Anul trecut ea a lansat alături de Kylie, sora ei mai mică, o colecție de produse de make-up. Întrebarea care a fost anul trecut pe buzele tuturor s-a referit la faptul că cele două au ajuns destul de târziu să fie asociate, dar de vină au fost contractele pe care Kendall le avea în derulare cu Estee Lauder. Linia de cosmetice este inspirată din stilul simplu al lui Kendall.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×