Reclamă

Cum arată trupul lui Candice Swanepoel în costume de baie sexy

Modelul Victoria’s Secret și-a impresionat din nou fanii cu silueta perfectă. Cele mai recente imagini dezvăluie cum arată trupul lui Candice Swanepoel în costume de baie extrem de sexy.

Publicat: 22 februarie 2021, 14:52

Candice nu este străină de imaginile în care apare în cele mai decupate costume de baie. De data aceasta le-a arătat fanilor imagini pe contul de Instagram, iar fotografiile au primit o mulțime de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată trupul lui Candice Swanepoel

Modelul de numai 32 de ani și-a expus silueta perfectă și bronzată în cele mai decupate costume de baie. Candice s-a fotografiat pe plajă, în cele mai sexy ipostaze, iar costumele de baie purtate au atras atenția tuturor.

Fotografia care a captat rapid atenția fanilor este cea în care Candice poartă un costum de baie în carouri. Ținuta are o combinație frumoasă de culori, dar care lasă la vedere cele mai intime părți ale trupului. La capitolul accesorii, pentru această ținută, Candice a optat pentru o pereche de cercei statment. Machiajul puternic i-a pus în evidență trăsăturile feței.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Fotografiile au fost publicate și pe contul companiei, iar descrierea a fost: „Strălucește în noile noastre imprimeuri colorate.”

Candice a mai fost fotografiată și în alte ținute la fel de decupate. Aceasta a pulicat și ea imaginile pe contul personal de Instagram. Candice a menționat că noua colecție de costume este realizată în mare parte din materiale reciclate, pentru a proteja cât mai mult posibil apele de poluarea cu deșeuri.

Candice a lansat pentru prima oară aceast brand de costume de baie în anul 2018, după ce a fost imaginea mai multor brand-uri de renume.

Reclamă

Cine este Candice Swanepoel și cu se ocupă

Candice Swanepoel a fost numită Îngeraș Victoria’s Secret în anul 2010. În anul 2013 a fost imaginea brand-ului pentru colecția de lenjerie.

Supermodelul a defilat de-a lungul timpului și pentru alte brand-uri de renume mondial, printre care Tom Ford, Chanel, Dolce Gabanna sau Versace.

Candice are doi copii, Ariel și Anaca, ambii cu fostul ei partener, Hermann Nicoli, un model de origine braziliană. Cei doi au avut o relație care a durat din 2005 și până în anul 2018.

Candice și Nicoli chiar s-au logodit în anul 2015, după 10 ani de relație. La jumătatea anului 2019, elle.com scrie că într-o sesiune de întrebări de pe Instagram, modelul a dezvăluit că este o femeie singură, fără să dea însă detalii despre despărțirea de Nicoli. Această dezvăluire nu a fost însă o surpriză pentru fani. Aceștia bănuiau de ceva timp despărțirea dintre ei, din momentul în care nu se mai urmăreau pe Instagram.

Ultima dată când Nicoli a apărut în feed-ul de Instagram al modelului a fost în anul 2017, atunci când au pozat împreună pentru Vogue Italia. În cei 14 ani de relație, cei doi au publicat destul de puține fotografii cu ei pe rețelele de socializare. Au apărut rar împreună și la evenimentele modene, semn că au dorit să-și traiască dragostea departe de ochii presei.

Candice este supranumită „The Body” și este unul dintre cele mai apreciate modele Victoria’s Secret. Aparițiile ei sunt mereu apreciate. Chiar și atunci când nu este aranjată de specialiști pentru a onora contractele în care este implicată, Candice preferă naturalețea și atrage toate privirile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×