Reclamă

Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul

Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă.

Publicat: 9 februarie 2021, 11:59 / Actualizat: 10 februarie 2021, 16:43

Deși s-a întors recent dintr-o vacanță în Barbados, Kimberley încă sărbătorește la plajă începutul noului an. Acesta a apărut îmbrăcată într-un costum de baie întreg, olive. Ținuta a lăsat la vedere zone ale trupului pe care multe femei se feresc să le dezvăluie, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o siluetă impecabilă și un trup perfect bronzat, Kimberley este una dintre preferatele paparazzilor. Datorită formelor senzuale, Kimberley este fotografiată de fiecare dată din toate pozițiile. Ținuta a fost accesorizată cu un colier discret, o brățară și un inel. Ochelarii de soare i-au încadrat și ei perfect trăsăturile feței.

O altă vedetă care a fost pozată recent într-un costum de baie minuscul este Lourdes Leon, fiica Madonnei.

Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă

Pentru ieșirea de la plajă, Kimberley a optat pentru o coafură lejeră. Și-a lăsat părul să cadă liber pe spate, iar machiajul minimalist i-a pus în evidență frumusețea naturală. Zilele trecute, Kimberley a fost surprinsă în oraș în compania designerului Julien Macdonald, în vârstă de 49 de ani. Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a vedetei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kimberley Garner a purtat un costum de baie minuscul, olive, care a lăsat la vedere cele mai intime zone ale corpului
Kimberley încă sărbătorește la plajă începutul noului an / Profimedia Images

Aceasta nu este prima dată când Kimberley atrage toate privirile la plajă.

Recent, vedeta a atras atenția și când a apărut într-o rochie roșie, superbă, la plajă. Vedeta este o împătimită a costumelor de baie sexy, iar formele ei perfecte pot îmbrăca orice fel de model. Culoarea pielii îi permite vedetei să iasă în evidență cu culori care mai de care mai aprinse, nuanțe pe care multe femei le ocolesc pentru că le scot în evidență imperfecțiunile trupului.

Reclamă

Cum și-a sărbătorit Kimberley Garner ziua de naștere

Frumoasa blondină a purtat la ieșirea în oraș un top negru, cu spatele gol și o pereche de blugi skinny. Aceasta a profitat din plin de prezența unui designer celebru galez și chiar le-a arătat fanilor de pe Instagram imagini din oraș.

La descrierea unei fotografii în care Julien o sărută pe obraz, modelul a scris: „Sărbătoresc ziua mea de naștere. Îl respect mult pe Julien. Este un designer minunat și cel mai bun prieten.” Aceștia s-au distrat de minune în compania altor prieten, iar la masa lor au fost aduse multe cocktail-uri.

Cu ce se ocupă Kimberley Garner

Modelul este mai nou o femeie de afaceri care are propria linie de costume de baie. Acesta a fost atacată recent pe rețelele de socializare și a fost acuzată că nu ține cont de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta a luat atitudine și a specificat că ea este femeie de afaceri și nu influencer, deci nu călătorește neapărat din plăcere.

Kimberley a intrat în atenția publicului datorită emisiunii Made in Chelsea. Este o producție care prezintă stilul de viață al oamenilor bogați din Marea Britanie.

Recent, în jurul lui Kimberley au existat zvonuri legate și noul său iubit. Pentru că preferă să-și țină viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor, Kimberley a ținut prima pagină a tabloidelor cu noul ei iubit misterios. Modelul nu a comentat acest subiect. A declarat însă recent pentru fanii de pe Instagram că anul acesta va avea mai multă grijă de sănătatea organismului ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×