Reclamă

Christina Aguilera arată impecabil la 40 de ani. Cum a fost fotografiată artista

Christina Aguilera e una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. Cântăreața și-a făcut un nume încă de la începutul carierei și și-a asumat ținute extrem de sexy. Christina Aguilera arată impecabil la 40 de ani.

Publicat: 17 februarie 2021, 12:14

Cu toate acestea, deși anii au trecut, Christina Aguilera nu a renunțat nici acum la stilul vestimentar care a consacrat-o. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de la începutul carierei sale, artista nu se sfiește să-și etaleze trupul în ținute sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Christina Aguilera a fost surprinsă de fotografi în Miami, la piscină, în timp ce se relaxa alături de familie, scrie DailyMail.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christina Aguilera, imagine într-un costum de baie negru, întreg, peste care a asortat un halat alb, imens
Cu un decolteu adânc, care abia a reușit să-i ascundă formele voluptoase, Christina Aguilera a atras toate privirile / Profimedia Images
Reclamă

O altă artistă care arată impecabil e Shakira. Artista e propriul manager și și-a produs singură mai multe albume muzicale care au avut un succes răsunător.

Christina Aguilera arată impecabil la 40 de ani

Pentru clipele de relaxare alături de familie, Christina Aguilera a optat pentru un costum de baie întreg. Cu un decolteu adânc, care abia a reușit să-i ascundă formele voluptoase, artista a atras toate privirile. Aceasta a petrecut ziua alături de logodnicul Matthew Rutler și fiica lor, Rain, în vârstă de 6 ani.

Deși are 40 de ani, Christina Aguilera arată senzațional în costum de baie. Artista și iubitul ei s-au distrat alături de micuța Rain și au petrecut câteva ore bune la piscină. În acest timp fotografii i-au pozat din toate unghiurile.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la filmul Burlesque, o producție în care artista a jucat rolul principal. Matthew Rutler era pe vremea aceea asistent de producție, iar Christina Aguilera trecea printr-o perioadă grea. Acesata se afla în plin proces de divorț cu soțul ei, Jordan Bartman, alături de care mai are un băiat pe nume Max.

Reclamă

Christina Aguilera, despre barierele sociale

Pe data de 18 decembrie 2020, Christina Aguilera a împlinit 40 de ani. Cu ocazia aniversării, artista a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Cântăreața a scris atunci că există o mulțime de prejudecăți în societate despre vârsta femeilor. Christina Aguilera a declarat că după 40 de ani oamenii cred că femeile încep să îmbătrânească. În ceea ce privește propria persoană, Christina Aguilera susține că mereu a fost mai matură. Aceasta e convinsă că adevărata viața începe abia după acest număr.

Cu toate că s-a lansat în industria muzicală în urmă cu mai bine de 20 de ani, artista Christina Aguilera se reinventează constant. Potrivit publicației menționate mai sus, aceasta chiar lucrează în prezent la noi piese.

Vocea ei este inconfundabilă, iar de-a lungul timpului a fost numită cea mai bună voce a muzicii pop. Artista este câștigătoarea mai multor premii Grammy și numele ei este un nume cu greutate în industria muzicală din întreaga lume.

Artista e recunoscută și pentru acțiunile de voluntariat pentru asociații care luptă cu boli dure. Ea luptă constant pentru drepturile omului și strânge bani pentru persoane care trec prin situații dramatice de viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×