Reclamă

Cele mai fidele zodii în dragoste. În cine poți să ai încredere

Loialitatea este probabil cel mai important element al unei relații sănătoase și prospere. Pentru ca lucrurile să funcționeze bine în cuplu, secretele sau infidelitățile nu-și au locul. Și dacă nu ai descifrat încă intențiile reale ale partenerului, află care sunt cele mai fidele zodii în dragoste.

Publicat: 10 februarie 2021, 18:01 / Actualizat: 8 noiembrie 2021, 18:33
O femeie îmbrăcată cu un sutien portocaliu și un bărvat zâmbesc și se îmbrățișează.
Este greu să îți asumi un angajament până nu știi dacă cealaltă persoană va fi acolo pentru tine, indiferent de ce se va întâmpla / Shutterstock

Ce înseamnă să fii loial cu adevărat într-o relație? Pentru unii oameni, fidelitatea se reduce la a nu avea aventuri. Pentru alții, înseamnă protejarea și susținerea reciprocă în fața provocărilor vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indiferent de definiția ta sau de ceea ce spune horoscopul, un lucru este sigur: este greu să îți asumi un angajament până nu știi dacă cealaltă persoană va fi acolo pentru tine, indiferent de ce se va întâmpla.

Cele mai fidele zodii în dragoste

Loialitatea este una dintre cele mai valoroase calități pe care le căutăm cu toții în potențialul nostru partener romantic și am dori să știm cât de loiali sunt de fapt chiar de la început. Când vine vorba de astrologie, acest lucru are de-a face cu trăsăturile de personalitate asociate semnului zodiacal și cu ceea ce apreciază cel mai mult.

Berbec

Nativii Berbec își urmează inima, indiferent de context. Aceștia nu vor ezita să iasă dintr-o relație de lungă durată dacă li se aprind călcâiele după altcineva. Dar imediat ce sunt implicați într-o legătură amoroasă, sunt fideli pe toată durata acesteia.

Reclamă

Taur

Dacă un Taur se îndrăgostește de tine, te va iubi toată viața. Nu îl întrece nimeni la capitolul încăpățânare și determinare și nu renunță niciodată la ce și-a propus. Dacă tu ești aleasa, va face orice ca să te păstreze toată viața lângă el.

Gemeni

Reclamă

Deși nu au o reputație prea bună în ceea ce privește stabilitatea și statornicia în cuplu, Gemenii pot fi partenerii perfecți. Adevărul este că aceștia adoră să flirteze, fapt ce îi face pe ceilalți să creadă că nu se vor putea implica niciodată în relații serioase. Însă nu este deloc așa. Nativii Gemeni au nevoie de timp pentru a găsi pe cineva care să îi facă să renunțe la viața de burlăcie în care se simt atât de bine.

Rac

Dacă partenerul tău s-a născut sub acest semn zodiacal, poți sta liniștită. Nativul Rac pune cel mai mare preț pe fidelitate și nu îi va trece prin gând să te înșele. Acesta se gândește cum să îți arate și mai multe dovezi de dragoste.

Leu

Alături de un Leu nu te vei simți niciodată în pericol. Pentru că este un luptător în adevăratul sens, acesta știe cum să te apere și să te facă să te simți în siguranță. Când vine vorba de oamenii pe care îi iubește, un nativ Leu este capabil să facă cele mai mari sacrificii, scrie Pinkvilla.

Fecioară

Fecioara este loială dacă iubește cu adevărat, însă odată ce nu mai are niciun interes, te lasă în urmă. Să nu te surprindă momentul în care îți va spune că își dorește să mergeți pe drumuri separate.

Balanță

Astăzi sunt cele mai loiale, mâine s-ar putea să te lase cu ochii în soare. Balanțele sunt destul de imprevizibile când vine vorba de relații. Acest lucru nu înseamnă că nu își pot lua un angajament pe termen lung sau chiar pe viață. Trebuie doar să găsească persoana perfectă pentru ele.

Scorpion

Scorpionii sunt “geloșii’’ zodiacului. Pentru dragoste vor merge până în pânzele albe, iar loialitatea lor este debordantă. Dar imediat ce le-ai trădat încrederea, iubirea lor se poate transforma în cele mai sincere sentimente de ură.

Săgetător

Săgetătorii țin prea mult la libertatea lor ca să își poată lua un angajament serios. Sunt mereu în căutare de noi aventuri și nu pot sta mult timp într-un singur loc. Presiunea fidelității îi va copleși și vor căuta cu disperare o cale prin care să evadeze cât mai repede.

Capricorn

Capricornii sunt mai puțin fideli decât celelalte zodii, însă acest lucru nu înseamnă că nu poți avea încredere în ei. Relațiile din trecut i-au făcut să fie mult mai reci și temători. Pentru că se tem să nu fie răniți și a doua oară, nativii acestei zodii vor avea tendința să pedepsească actualii parteneri pentru greșelile foștilor.

Vărsător

Vărsătorii nu știu cum să își exprime sentimentele. Teama și precauția îi fac să pară reci și indiferenți în fața persoanei iubite. Au standarde foarte înalte și nu lasă pe oricine să intre în viața lor. Aceste bariere pot fi depășite doar dacă dau peste acea persoană care să le satisfacă așteptările. De asemenea, au adesea tendința de a pune planul profesional pe primul loc și, astfel, neglijează partea sentimentală.

Pești

Peștii sunt extrem de entuziasmați la începutul poveștii lor de dragoste. Vor să simtă iubirea din plin și adoră fluturașii în stomac. Dacă nu se întâmplă așa, nativii Pești se vor plictisi și vor ieși din relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×