Reclamă

Cum te va cere partenerul în căsătorie, în funcție de zodie

Alesul inimii tale are un plan și știe când și cum te va cere de soție. Pentru ca totul să decurgă așa cum ai visat, îți spunem cum te va cere partenerul în căsătorie în funcție de zodie.

Publicat: 4 martie 2021, 7:23 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 13:27

Dar sigur vrei să ai câteva indicii despre cadrul în care îți va cere mâna. Veți fi doar voi doi și o șampanie sau momentul vostru special va fi imortalizat pentru a avea o amintire peste ani?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum te va cere partenerul în căsătorie, în funcție de zodie

Află cum va face iubitul tău pasul cel mare în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec

Bărbatul Berbec debordează de entuziasm. Mereu vesel și plin de viață, te va surprinde cu o cerere în căsătorie inedită. Nu te aștepta la cadrul clasic cu petale de trandafiri și șampanie. Pregătește-te pentru ceva cu totul și cu totul spectaculos.

Te va cere în căsătorie când te aștepți mai puțin și nu va alege un loc obișnuit. Fii gata să îi dai un răspuns în timp ce săriți cu parașuta sau într-o escapadă exotică în mijlocul junglei. 

Reclamă

Taur

Pentru că este extrem de practic, bărbatul Taur poate să te surprindă cu o cerere în căsătorie în mijlocul uneia dintre conversațiile voastre obișnuite. Nu va fi pregătit cu niciun discurs pompos și nici cu inelul cu diamant pe care îl aștepți, potrivit Thoughtcatalog.com.

Te va întreba doar dacă ești dispusă să îți petreci toată viața alături de el. Dacă răspunsul tău este afirmativ, va merge cu tine a doua zi la magazinul de bijuterii ca să alegeți împreună inelul potrivit. 

Reclamă

Gemeni

Nu este deloc o misiune ușoară pentru bărbatul Gemeni să facă o cerere în căsătorie ca la carte. Nu știe nici când este cel mai potrivit moment să facă pasul cel mare și nici cum să procedeze.

Astăzi se hotărăște că vrea să te ceară de soție în timpul unei cine romantice într-un restaurant de lux. Mâine sunt șanse mari să se gândească că ar putea să strecoare inelul pe tava cu micul dejun la pat. 

Rac

Bărbatul Rac este un romantic incurabil. Îți va cere mâna într-un loc special pentru voi, cum ar fi restaurantul în care ați avut prima întâlnire sau plaja unde ați fost pentru prima oară în vacanță.

Fii sigură că va alege locul și cuvintele potrivite și va depune toate eforturile să te facă să te simți cea mai importantă femeie.

Leu

Bărbatul Leu nu vrea să fiți doar voi doi atunci când face pasul cel mare. Pentru că îi place să fie în lumina reflectoarelor și să primească laude și complimente, va pune la cale o cerere în căsătorie cu stil, la care vor participa multe persoane.

Cel mai probabil va alege să îți ceară mâna în cadrul petrecerii sale aniversare, unde familia și cei mai buni prieteni să fie martori. 

Fecioară

Pentru că vrea ca totul să iasă perfect, bărbatul Fecioară va planifica totul cu mai multe săptămâni înainte. Preferă să se gândească el singur la toate și nu are nevoie de ajutor. Poate că starea de agitație și transpirația excesivă îl vor da de gol, dar bărbatul Fecioară are un as în mânecă. Se va pune în genunchi așa cum vezi în cele mai romantice filme. 

Balanță

Bărbatul Balanță nu poate accepta un refuz. Te va întreba dacă vrei să fii soția lui numai în momentul în care va fi sigur că răspunsul tău nu poate fi decât unul afirmativ. Preferă un cadru romantic cu voi doi, departe de privirile curioșilor.

Scorpion

Viitorul tău soț este senzual, sexy și cel mai sălbatic partener de sex. Cel mai probabil te va lega la ochi și te va conduce în dormitor. Patul va fi decorat cu petale de trandafiri în formă de inimă, iar pe noptieră vei vedea o sticlă de șampanie și căpșuni glazurate cu ciocolată. Cu siguranță că cererea în căsătorie va fi un de neuitat.

Săgetător

Bărbatul Săgetător vrea să facă ceva diferit de restul. Spiritul său aventurier îl va îndemna să îți ceară mâna într-un mod cât mai original, într-un loc unde nu ați mai fost niciodată.

Nu caută să te emoționeze sau să te facă să plângi, ci să te bucuri și să simți cum adrenalina îți curge prin vene. Nu vei fi dezamăgită. 

Capricorn

Bărbatul Capricorn nu va angaja o orchestră să cânte pentru tine simfonii și nici nu va cumpăra cea mai scumpă șampanie. Îți va cere mâna în timp ce serviți cina sau în pauza filmului de duminică. Însă, deși va fi o cerere în căsătorie simplă, va reuși să te surprindă prin naturalețe, onestitate și originalitate. 

Vărsător

Bărbatul Vărsător se va lăsa condus de sentimente. Dacă inima îi spune că tu ești aleasa, nu va ezita să te ceară de soție. Pentru el, această nouă etapă a relației voastre nu este o glumă, ci o responsabilitate pe care și-o asumă din plin. De aceea, își va pregăti cel mai sincer și siropos discurs pentru ziua cea mare.

Îți va spune care sunt motivele pentru care a decis să facă acest pas, cât de mult i-ai schimbat perspectiva despre dragoste și cât de frumoasă va fi viața voastră împreună de acum înainte. 

Pești

Bărbatul Pești te va copleși cu romantismul său. Cererea lui în căsătorie va fi parcă desprinsă dintr-unul dintre cele mai romantice filme sau cel mai siropos roman de dragoste.

Va fi extrem de perseverent și își va nota fiecare detaliu interesant pe care îl vede ca să creeze atmosfera perfectă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×