Reclamă

Semne că ești îndrăgostită, potrivit zodiei în care te-ai născut

E dragoste adevărată sau doar atracție fizică? Sunt câteva indicii evidente, care apar în momentul în care te îndrăgostești. Iată câteva semne că ești îndrăgostită, potrivit zodiei în care te-ai născut.

Publicat: 7 februarie 2021, 8:05 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:44

Inima îți bate nebunește atunci când ești în prezența lui? Te simți atrasă de el, dar nu îți dai încă seama dacă ceea ce simți e iubire sau nu?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Cosmopolitan.com, poți interpreta semnalele pe care ți le trimite inima în funcția de zodia în care te-ai născut.

Semne că ești îndrăgostită, în funcție de zodie

Iată câteva îndrumări, în funcție de zodia ta, cu ajutorul cărora vei putea descifra limbajul iubirii.

Berbec

Berbecul este condus de planeta Marte, planeta energiei, acțiunii și dorinței. Nu ești deloc subtilă atunci când te îndrăgostești. Dacă tinzi să îți canalizezi toată energia către o singură persoană, s-ar putea să fii îndrăgostită. Și cu siguranță nu te temi să îți arăți sentimentele.

Reclamă

Vei fi cât se poate de directă când vine vorba să îți declari dragostea sau să pui pe tavă cele mai mari fantezii pe care le ai.

De asemenea, zodia ta este cunoscută ca fiind predispusă la flirturi, aventuri și jocuri amoroase, așa că, dacă ai ajuns în situația de a-ți șterge contul de pe Tinder, există cineva care a devenit special în ochii tăi.

Taur

Reclamă

Taurul nu cedează atât de ușor, așa că atunci când se lasă sedus, are intenția de a pune bazele unei relații serioase și de durată. Ai nevoie de cineva alături de care să te bucuri de siguranță, stabilitate și de zile în care să vă cuibăriți între așternuturi.

Dacă ai ajuns să visezi la momentele în care tu și persoana la care te gândești colindați magazinele în căutare de lenjerii de pat, e semn că te îndrăgostești. Un alt semn că începi să simți fiorii dragostei este modificarea programului.

Dacă ești dispusă să sacrifici un maraton de filme pentru o seară în club, sentimentele tale sunt cât se poate de reale.

Gemeni

Ai o minte deschisă și adori să petreci timpul în compania prietenilor. În momentul în care constați că ieșirile cu prietenii sunt tot mai rare poți fi sigură că cineva ți-a căzut cu tronc.

Și dacă refuzi invitația la acea petrecere la piscină pe care o așteptai de vara trecută pentru a petrece timp cu acea persoană specială, e semn că dragostea te-a acaparat

Rac

Conduși de Lună, Racii merg pe premisa „totul sau nimic”. Știi că te îndrăgostești de cineva când îl inviți acasă în spațiul tău personal. Racilor le place să acumuleze bunuri care au valoare sentimentală, așa că, dacă lași pe cineva să îți atingă lucrurile sau să îți împrumute bijuteriile din colecție, înseamnă că ți-a câștigat încrederea.

Este de ajuns ca persoana de lângă tine să te facă să te simți acasă și te vei transforma în ceea ce își dorește. Când ești îndrăgostită nu eziți să dai totul pentru binele relației și să îți răsfeți iubitul prin orice mijloace.

Leu

Leul nu se teme să strige în gura mare că iubește. Ba chiar se mândrește cu persoana pe care i-a furat inima și vrea să o arate lumii întregi. Primul lucru care te dă de gol că ești îndrăgostită?

Pui poze cu tine și el pe rețelele de socializare. Cel mai probabil te îndrăgostești de cineva alături de care să creezi o lume perfectă. Ești extrem de loială și posesivă și iubești cu cea mai mare pasiune.

Fecioară

Ai tot timpul câte ceva de făcut, așa că odată ce incluzi în programul tău încărcat și activități de relaxare împreună cu omul special din viața ta, ești pe cale să te îndrăgostești.

Igiena este un alt aspect important pentru tine. Persoana care te face să renunți la această obsesie și să fii dispusă să îi împrumuți periuța ta de dinți, te-a cucerit de-a binelea.

Balanță

Condusă de Venus, zeița iubirii și a frumuseții, Balanța admiră frumusețea sub toate formele. Îți place să fii înconjurată de lux și să te bucuri de marile plăceri ale vieții. Atunci când întâlnești pe cineva dispus să te ducă în aceste tărâmuri de vis, îți vei deschide inima pe deplin. Fluturii în stomac, un zâmbet permanent pe chip și senzația că plutești sunt semne că ești îndrăgostită.

Mulți oameni sunt atrași de tine ca un magnet, așa că cei care îți intră în suflet trebuie să fie cu adevărat speciali. Dacă refuzi toți pretendenții, mai mult ca sigur cineva ți-a furat inima.

Scorpion

Pentru Scorpion, există o linie foarte subțire între iubire și obsesie. Vei ști că ești îndrăgostită atunci când începi să te sacrifici pentru fericirea celuilalt.

Fiind o persoană discretă și misterioasă, îți ia ceva timp să te deschizi în fața cuiva. Prin urmare, odată ce ai scăpat de nesiguranță, ești gata să iubești.

Vrei să știi totul despre partenerul tău, în special despre experiențele și secretele lor sexuale, așa că atunci afli că are aceleași fantezii ca tine, s-ar putea să fie dragoste la prima vedere.

Cunoscut a fi unul dintre cele mai geloase semne din zodiac, vei simți că posesivitatea pune stăpânire pe tine odată cu primii fluturași în stomac.

Săgetător

Când te îndrăgostești cu adevărat, este realmente un motiv de sărbătoare. Aventurile în doi nu sunt un obicei în viața ta.

Dacă îți inviți iubitul să vină într-o călătorie, asta înseamnă că ești pe cale să îți iei angajament serios în plan sentimental. Acum, dacă îi lași și pe ei să preia conducerea în planificarea vacanțelor, e semn că te îndrăgostești pe bune.

Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Dacă ai găsit pe cineva care vorbește cu tine despre cultură și filosofie, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Capricorn

Ca semn guvernat de Saturn, planeta care ne învață despre structura vieții noastre, Capricornul apreciază rutina unei relații. Cel mai probabil ai un program foarte încărcat și ai nevoie de un partener care îți apreciază mentalitatea și spiritul ambițios.

Te îndrăgostești doar de acea persoană cu intenții serioase, care este gata să pună alături de tine bazele unei legături pe viață.

Vărsător

Când vine vorba de iubire, nativii Vărsători sunt foarte pragmatici și gânditori. Pentru tine nu se aplică niciuna dintre regulile standard în ceea ce privește dragostea. Cineva care îți poate aprecia simțul umorului, perspectivele umanitare și gustul ciudat în artă și cultură este perechea ta ideală.

De obicei, o astfel de legătură se formează în timp. Prin urmare, sunt șanse mari să te căsătorești cu cel mai bun prieten, în cele din urmă.

Din fire foarte greu de citit, s-ar putea să te îndrăgostești atunci când ești dispusă să îți exprimi sentimentele. Când începi să petreci mai mult timp cu el în loc să pledezi pentru vreo cauză nobilă, e semn că inima ta se împarte la doi.

Pești

Cum iubesc nativii Pești nu iubește nicio altă zodie. Când te afli într-o cameră plină de oameni, dar în mintea ta auzi doar vocea acelei persoane speciale, știi că te îndrăgostești.

Îți place să dăruiești, așa că atunci când cheltui jumătate din salariu pentru plăcerile persoanei iubite, poți spune în siguranță că ai sentimente puternice. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×