Reclamă

Cine îți e cel mai bun prieten, în funcție de zodie

E nevoie de timp pentru a consolida o prietenie, iar din lipsă de încredere, uneori îi poți îndepărta pe cei din jur. Astrele îți sar în ajutor chiar și atunci când ești în căutare de oameni compatibili, care să îți fie alături la bine și la greu. Află cine îți e cel mai bun prieten, în funcție de zodie.

Publicat: 20 martie 2021, 7:21

Ca să-ți faci prieteni mai ușor, te poți ghida după recomandările astrologilor. Află cum sunt prietenii de care ai nevoie și cum îi recunoști , în funcție da caracteristicile zodiei în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine îți e cel mai bun prieten, în funcție de zodie

Nu este întotdeauna ușor să pui bazele unei prietenii. Îți oferim câteva indicii care te pot ajuta să îți găsești oamenii pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Berbec

Un lucru e cert când vine vorba de nativul Berbec. Îi place să se distreze. Când vine vorba de prieteni, preferi compania oamenilor care se bucură de aventuri spontane și petreceri zgomotoase.

Leul și Săgetătorul sunt nativii care îți împărtășesc plăcerile vieții și cu care poți lega prietenii pe viață. Ei vor putea ține pasul cu energia ta debordantă.

Reclamă

Dar nimic nu se poate compara cu legătura specială dintre Berbec și Gemeni, cel mai curios dintre nativi, scrie Girlboss.com. Nu e de mirare că ei sunt sufletul oricărei petreceri.

Taur

Nu crezi că o relație de prietenie poate rezista dacă distanța vă desparte. Ai nevoie de prieteni în carne și oase. Preferi companioa oamenilor care îți împărtășesc gusturile. Una dintre activitățile tale preferate cu prietenii? Sa savurați o masă copioasă împreună.

Reclamă

Fii prieten cu nativul Rac și toată lumea va fi invidioasă pe legătura voastră specială. Ambele semne apreciază siguranța și stabilitatea, așa că își vor putea oferi reciproc sprijinul emoțional de care au nevoie de-a lungul vieții.

Gemeni

Oricine stă în preajma ta, se va umple de veselie. Nimeni nu se distrează așa cum o faci tu.

Faci clic instantaneu cu semne aeriene similare, Balanță și Vărsător, dar legătura pe care ai  cu nativul Berbec este deosebit de magică. De vreme ce și Berbecul și Gemenii sunt semne extrem de curioase, veți găsi întotdeauna o modalitate de a vă distra, ceea ce va asigura o prietenie pe viață, dar și o mulțime de peripeții.

Rac

Când vine vorba de prietenie, mergi pe premisa totul sau nimic. Până când o persoană nu își dovedește loialitatea față de tine, vei rămâne izolat în cochilia ta.

Misteriosul Scorpion și Peștii visători îți pot înțelege cel mai bine profunzimea emoțiilor. Legătura cu Taurul poate deveni, de asemenea, extrem de puternică. Atât tu, cât și nativul Taur vă doriți o prietenie bazată pe devotament, încredere și stabilitate.

Leu

Leilor le place să se distreze în compania semnelor de foc, cum ar fi Berbecul și Săgetătorul. Atât Berbecul, cât și Săgetătorul se distrează călătorind în jurul regatului opulent al Leuluii.

Totuși, când vine vorba de legăturile care să dureze o viață întreagă, nu există nimic mai frumos decât prietenia dintre doi Lei. Când cei doi fac echipă, se formează un imperiu puternic.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de intelectuale și foarte atente la orice detaliu.Când vine vorba de a lega prietenii, Fecioarele au nevoie de alte minți curioase care apreciază numeroasele nuanțe ale vieții.

Ai putea avea o conexiune strânsă cu nativul Taur și nativul Capricorn. Aceștia te vor ajuta să te simți în siguranță. De asemenea, poți pune bazele unei relații frumoase de prietenie alături de nativul Pești. Prietenia voastră se bazează pe bunătate și compasiune.

Balanță

În calitate de mediator, este foarte important ca Balanța să fie foarte plăcută! Balanțele sunt fermecătoare și știu cum să se facă plăcute, așa că nu refuză niciodată să meargă la petreceri unde își poate extinde cercul social.

Cel mai mult te apreciază Gemenii și Vărsătorul pentru spiritul tău libertin, așa că ei sunt parteneri de discuție și de distracție pe care ți-i dorești. Dar prieten îți poate fi și Săgetătorul. Prietenia voastră, unirea aerulului cu focul, va fi plină de aventuri și idei spontane.

Scorpion

Scorpionul caută prietenii care se bazează pe intuiție, sentimente și evenimente imprevizibile.

Racul și Peștii, și ei semne de apă, sunt prietenii la care visezi. Fiecare dintre voi are capacitatea de a simți durerea celuilalt și de a vindeca răni adânci. Interesant este că alături de un alt Scorpion poți cuceri lumea.

Indiferent dacă vreți să faceți pe detectivii ca să aflați dedesubturile celui mai recent zvon sau dacă aveți de-a face cu un hacker care v-a spart conturile de pe rețelele de socializare, prietenia dintre doi Scorpioni este cea mai puternică alianță.

Săgetător

Pentru că aventura este numele tău mic, îți place să călătorești cât mai departe de casă și să aduni cele mai frumoase amintiri. Adori să-i amuzi pe alții cu poveștile tale captivante și nu uiți detaliile picante. Berbecul și Leul sunt prietenii care vor merge oriunde cu tine.

Desigur, aerul alimentează focul, iar Balanța se dovedește a fi un companion excelent pentru Săgetător. Atât Balanțelor, cât și Săgetătorului le place să se distreze, așa că există șanse mari să fiți compatibili pe linia prieteniei.

Capricorn

Nu crezi în vorbele mari care nu sunt urmate de fapte concrete. Nu vrei să îți pierzi timpul într-o relație de prietenie care oricând se poate destrăma. Ai nevoie în viața ta de înțelepciunea Taurului și a Fecioarei.

Atât Taurul, cât și Fecioara respectă fiabilitatea Capricornului, iar Capricornul, la rândul său, apreciază prietenia înrădăcinată în realitate. Dar și Vărsătorul poate fi un prieten de nădejde pentru tine. Mai simplu spus, nici Capricornul, nici Vărsătorul nu tolerează jumătățile de măsură, așa că împreună, formați o prietenie cu adevărat solidă.

Vărsător

Îți place să te dedici cauzelor nobile și sari în ajutorul persoanelor care au nevoie de tine. Îți propui să rezolvi orice fel de problemele sociale și cauți mereu idei noi pentru a schimba lumea. Gemenii și Balanțele sunt partenerii ideali pentru tine. Aceștia te vor ajuta să te gândești și la nevoile tale, nu doar ale celor din jur.

Însă progresul îl vei cunoaște doar alături de nativul Capricorn. Atât Vărsătorul, cât și Capricornul au idealuri mărețe, iar prietenia dintre aceste două semne două minți geniale la un loc.

Pești

Pentru că visează adesea cu ochii deschiși, Peștii tind să își creeze o lume a lor. O lume în care binele învinge. Empatia de care dai dovadă te determină să îi tratezi pe ceilalți cu blândețe, astfel încât oamenilor le va face plăcere să stea în compania ta.

Nativii Rac și Scorpion sunt prietenii potriviți pentru tine, deoarece și ei au aceleași trăiri profunde ca tine. Fecioara, este, de asemenea, un prieten excelent pentru Pești: Ca semn al pământului, Fecioara îți poate oferi stabilitatea de care ai atâta nevoie, iar la rândul tău, poți ajuta nativul Fecioară să experimenteze emoții deosebite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×