Reclamă

Idei de cadouri de Crăciun pentru mame, în funcție de personalitate

Se apropie Crăciunul și îți dorești să-ți surprinzi plăcut mama cu ocazia acestei sărbători speciale? Îți oferim câteva idei de cadouri de Crăciun pentru mame, în funcție de personalitate.

Publicat: 14 decembrie 2021, 7:20 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 10:18

Mama este una dintre cele mai speciale ființe din viața fiecăruia din noi, iar de Crăciun ne dorim să îi facem o surpriză pe care să și-o amintească peste ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță și tu îți dorești să îi aduci zâmbetul pe buze în ziua de Crăciun, atunci când va deschide cadoul pe care i l-ai pregătit.

Idei de cadouri de Crăciun pentru mame

Dacă ești în căutare de daruri de Crăciun, îți propunem mai jos câteva idei de cadouri, în funcție de personalitate, care ar putea să o surprindă plăcut pe mama ta.

Pentru mama care adoră ciocolata

Ciocolata ar trebui să se afle pe lista ta de idei de cadouri de Crăciun. Dacă mamei tale îi place ciocolata la nebunie, răsfaț-o cu o cutie de bomboane de ciocolată. Ai atâtea sortimente din care poți alege și depinde, în mod evident, de gusturile ei. 

Reclamă

Pentru mama care își petrece cel mai mult timp în bucătărie

Dacă mama ta este pasionată de gătit și prepară tot timpul rețete noi, nu vei da greș cu un set de ustensile de bucătărie. Fie că este vorba de forme pentru prăjituri, fie că alegi un mixer, cu siguranță cadoul tău va fi apreciat. 

Fiind adepta unui stil de viață sănătos, cu siguranță alegerile sale în materie de alimente și băuturi sunt rafinate și sofisticate. Fă-i o surpriză specială și adu-i o sticlă de vin cu un conținut scăzut de zahăr. 

Reclamă

Pentru mama care iubește bijuteriile

O brățară din aur va satisfice gusturile oricărei mame pasionate de bijuterii. Dacă vrei mai multe idei de cadouri de Crăciun, atunci poți duce bijuteriile la următorul nivel. Optează pentru o brățară pe care să poți grava cu un mesaj emoționant, iar astfel cadoul tău va fi presonalizat și oferit din suflet.

Citește și: Mesaje de „La mulți ani”. Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Pentru mama sensibilă

Se zice că nu se face primăvară cu o floare, însă dacă mama ta este o persoană sensibilă, îi vei însenina ziua cu un buchet de trandafiri. Dacă îți dorești ca surpriza ta să rămână intactă mai mult timp, poți alege cu încredere un trandafir criogenat. 

Pentru mama care iubește animalele

Dacă mama ta este înnebunită după animalul ei de companie, fă-i un cadou care sugerează legătura dintre ei. Poți personaliza o cană cu poza animăluțului sau îi poți cumpăra câteva accesorii pentru îngrijirea acestuia.

Pentru mama care adoră să se relaxeze

Pentru mamle care adoră să se relaxeze există multe idei inedite de cadouri de Crăciun. Poți începe cu o programare la Spa! Un masaj de relaxare și o sesiune de saună o vor ajuta să se relaxeze. De asemenea, o poți trimite la o ședință relaxantă de yoga sau îi poți cumpăra un set pentru a-și organiza singură propriul spa acasă.

Pentru mama modernă și mereu la modă

Mama ta este mereu în pas cu moda și nu ratează nicio noutate în materie de fashion? Cumpără-i ceva ce nu se regăsește în garderoba ei și bazează-te întotdeauna pe culoarea care îi place cel mai mult. 

Pentru mama care își coafează singură părul

Dacă mama ta nu se poate sătura să își admire părul în timp ce își face toaleta de seară, îi poți cumpăra un set de perii de păr, scrie US Magazine. Poți opta pentru un model floral care inspiră feminitate și grație. Totodată poți alege câteva produse de stilizarea a părului care să-i fie de ajutor atunci când își dorește să-și așeze părul.

Pentru mama pasionată de sport

Dacă iubește sportul și este tot timpul activă, mama ta va fi extrem de încântată dacă îi vei oferi o pereche de adidași pentru jogging. Poți alege o salteluță pentru exerciții sau tot felul de alte accesorii care să o ajute în timpul antrenamentelor fizice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×