Reclamă

Obiecte de uz casnic în care merită să investești

Îngrijirea unei gospodării poate fi destul de costisitoare pe termen lung. Chiar dacă ți-ai aranjat locuința de la zero și toate articolele sunt noi, utilizarea constantă le va supune uzurii, astfel încât va trebui să le înlocuiești în cele din urmă. Există, în mod special, câteva obiecte de uz casnic în care merită să investești.

Publicat: 23 februarie 2021, 17:35 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:04
O femeie cu părul creț caută o lustră la raionul de lustre al unui magazin
Chiar dacă ți-ai aranjat locuința de la zero și toate articolele sunt noi, utilizarea constantă le va supune uzurii, astfel încât va trebui să le înlocuiești în cele din urmă / Shutterstock

Investițiile deștepte îți pot transforma viața pe termen lung, la fel și economiile. Obiectele de care te înconjori își pun amprenta asupra confortului și sănătății tale. Când vine vorba de cele de uz casnic, îți pot oferi beneficii pe termen lung dacă investești cum trebuie de la început.

Obiecte de uz casnic în care merită să investești

Fie că îți schimbi locuința sau dorești să înlocuiești câteva obiecte, este important să știi în ce să investești. 

Saltea

Probabil că nu există niciun alt obiect din casă folosit mai mult decât patul. Există multe motive pentru care somnul bun este extrem de benefic pentru sănătatea, precum și multe motive pentru care somnul bun poate fi un deziderat greu de atins. Astfel, dacă există vreun obiect de uz casnic în care merită să investești, acela este o saltea.

Există mai multe aspecte de luat în considerare atunci când alegi salteaua pe care o cumperi, inclusiv preferințele personale privind fermitatea și pozițiile regulate de dormit. Deși există diverse avantaje și dezavantaje în ceea ce privește cumpărarea unei saltele online, este preferabil să mergi în persoană la unul sau mai multe magazine de saltele pentru a le testa. Cu siguranță vei afla mai multe informații din magazin, inclusiv dacă este suficient de confortabilă pentru tine.

Reclamă

Așternut

Cea mai mare parte a deciziei de cumpărare a cearșafurilor, pernelor și păturilor se reduce la preferințele personale. Documentarea cu privire la diferitele materiale, țesături și numărul de fire cu siguranță te va ajuta să alegi modelul cel mai potrivit pentru tine.

Există atât de multă informație, sfaturi și recenzii conflictuale ale consumatorilor atunci când vine vorba de așternuturi, încât poate fi o decizie destul de copleșitoare. În cele din urmă, găsirea așternuturilor perfecte va necesita, probabil, și unele încercări și erori.

Reclamă

Aspirator

Merită să investești timpul și banii în alegerea și achiziționarea unui aspirator care va funcționa pentru o perioadă lungă de timp. Pe măsură ce tehnologia avansează și aspiratoarele fără fir și roboții devin din ce în ce mai populari, merită, de asemenea, să acorzi atenție acestor modele mai noi și să decizi dacă răspund nevoilor tale.

Cuțite de bucătărie

Un set de cuțite de calitate este o investiție inteligentă dacă te gândești la cât de des le folosești în bucătărie. Un cuțit bun îți ușurează procesul de gătit și îl face mai plăcut.

Dacă gătești doar pentru tine și familia ta, un set ar fi alegerea potrivită pentru tine. Potrivit Verily, acesta ar trebui să conțină un cuțit santoku (n.r. cuțit de uz general), un cuțit pentru decojit, un cuțit zimțat pentru pâine și un foarfece de bucătărie.

Cafetieră

Dacă ești o entuziasmată a cafelei, cu siguranță ar trebui să investești într-un aparat de calitate care rezistă mult timp. Cafetierele moderne au puncte de fierbere mai ridicate și sisteme de filtrare a apei mai eficiente.

Becuri

Este tentant să cauți cele mai ieftine becuri pe care le poți găsi. Însă nu este și cea mai bună soluție pentru tine. Becurile ieftine ard mai repede, ceea ce înseamnă că va trebui să le cumperi mai des.

Alegeți lămpile fluorescente compacte care utilizează doar 1/5 din puterea becurilor obișnuite, sfătuiește dontpayfull. S-ar putea să fie mai costisitoare, dar durează de șase până la zece ori mai mult. Mai important, vei economisii banii pe energie fără a sacrifica luminozitatea becurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×