Reclamă

5 filme perfecte pentru iarnă pe care să le vezi anul acesta. Producții apreciate de publicul din lumea întreagă

Iarna își intră încet în drepturi, iar vremea răcoroasă nu ne mai permite să ne bucurăm la fel de plimbările lungi prin parc. Pentru serile friguroase în care îți dorești să te relaxezi ți-am pregătit 5 filme perfecte pentru iarnă pe care să le vezi anul acesta. Am ales producții apreciate în întreaga lume cu povești care te vor transpune în atmosfera de sărbători.

Publicat: 17 noiembrie 2021, 7:12
Nina Dobrev într-o scenă din filmul Love Hard, unul din cele cinci filme perfecte pentru iarnă
Pentru serile friguroase în care îți dorești să te relaxezi ți-am pregătit 5 filme perfecte pentru iarnă. Producții iubite în întreaga lume / Profimedia Images

Anotimpul rece se apropie cu pași rapizi, iar vremea nu mai este la fel de prietenoasă ca în zilele frumoase de toamnă. Dacă vrei să te bucuri alături de cei dragi de momente de neuitat, atunci îț sugerăm un film cu tematică de iarnă perfect pentru acest anotimp. Pregătește-ți floricelele preferate, fă-te comodă și vizionează unul din aceste cinci filme pline de emoție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 filme perfecte pentru iarnă pe care sa le vezi anul acesta

Ți-am pregătit o serie de cinci filme perfecte pentru iarnă. Aceste producții spun povești amuzante, emoționante, dar și dramatice. Încărcate de sentimente profunde, ele te vor transpune rapid într-o lume de poveste. Dacă îți dorești o seară relaxantă în care să te bucuri de atmosfera de sărbători, atunci aceste cinci producții sunt perfecte pentru tine. 

Little Women

Regia: Greta Gerwig
Cu: Saoirse Ronan, Emma Watson, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet

Prima producție de pe lista cu cele 5 filme perfecte pentru iarnă este Little Women.  Lansat în 2019 acesta este a șaptea adaptare după cartea cu același nume. Acțiunea este setată în anul 1868 în New York și este împodobită într-un peisaj de poveste.

Reclamă

Povestea surprinde viața a patru surori care trăiesc în ceea ce urma să devină era modernistă. Producția reunește nume mari din lumea filmului printre care Eliza Scanlen, Emma Watson, Saoirse Ronan, Florence Pugh și Timothee Chalamet, actorul din filmul celebru Dune. Dacă vrei să descoperi viața plină de aventură a celor patru surori, atunci acesta este filmul potrivit pentru tine.

Happiest Season

Reclamă

Regia: Clea DuVall
Cu: Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen

Happiest season este un film romantic de comedie regizat de Clea DuVall. Printre actorii principali se numără Kristen Stewart, Alison Brie, Dan Levy, Mary Holland și Victor Garber. Acțiunea urmărește povestea dintre personajele Abby Holland, interpretată de Kristen Stewart și Harper Caldwell, interpretată de Mackenzie Davis.

Abby nu este adepta sărbătorilor de Crăciun, însă Harper va încerca să-i schimbe complet această percepție în momentul în care o invită să petreacă sărbătorile alături de familia sa. Abby profită de această oportunitate pentru a-i cunoaște pe părinții prietenei sale și îi pregătește o surpriză care speră să-i schimbe complet viața.

Însă tânăra află că Harper nu a vorbit cu părinții săi despre relația lor așa că Abby este rugată să mintă cu privire la identitatea sa. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată la petrecerea din noaptea de Crăciun. Filmul plin de amuzament te va ține cu sufletul la gură.

Anna Karenina

Regia: Joe Wright
Cu: Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law

Anna Karenina este unul din cele 5 filme perfecte pentru iarnă. Producția din 2012 este adaptată după romanul cu același nume. O poveste tragică de dragoste care va impresiona orice iubitoare a genului dramatic. Acțiunea este plasată în Imperiul Rus al anului 1874. Prințesa Darya crede că soțul său, Prințul Stephan, o înșeală. Stephan, fratele Annei Karenina încearcă să-și dovedească nevinovăția.

Anna decide să călătorească din Saint Petersburg până în Moscova pentru a convinge-o pe Darya să-l ierte Stephan. Aici este momentul în care filmul ia o întorsătură neașteptată. Momentul în care Anna Karenina îl întâlnește în tren pe Vronsky este punctul de cotitură în viața sa. Cei doi se îndrăgostesc pe loc, iar de aici începe drama Annei Karenina. O poveste nemuritoare pusă într-un scenariu inedit, cu actori de excepție și decoruri desprinse din peisaje de poveste.

Bridget Jones’s Diary

Regia: Sharon Maguire
Cu: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

A patra producție din lista cu cele 5 file perfecte pentru iarnă a fost lansată în anul 2001 și a reușit să strângă un număr impresionat de admiratori. Comedia Romantică este regizată de Sharon Maguire și are la bază o nuvelă cu același nume. Adaptarea îi are ca protagoniști pe Renee Zellweger în rolul lui Bridget Jones, o femeie de 32 de ani singură care își notează zilnic în jurnal lucrurile pe care și le dorește în viață.

Viața ei se va schimba complet în momentul în care doi bărbați reușesc să-i atragă atenția. Producția a avut încasări de peste 280 de milioane de dolari la scurt timp de la lansare și a devenit un film emblematic pentru cultura populară engleză.

Love Hard

Regia: Hernan Jimenez
Cu: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet

Love Hard este un film apărut chiar la începutul acestei luni. Comedia romantică aduce în lumină povestea unui tinere redactor care își caută sufletul pereche cu ajutorul aplicațiilor de întâlniri online. Tânăra este deseori dezamăgită așa că decide să-și împărtășească experiența cu oamenii din mediul online.

Totul se schimbă în viața Nataliei Bauer atunci când se potrivește cu profilul lui Tag. Acesta se îndrăgostește rapid și decide să meargă în orășelul în care acesta trăiește pentru a-l surprinde de Crăciun. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Natalie descoperă că în spatele profilului lui Tag se află altcineva. O poveste amuzantă, plină de emoție care te va cuceri încă din primele minute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×