Reclamă

Filme noi care apar în luna noiembrie 2021. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna noiembrie vine cu multe vești bune pentru iubitorii de filme. Unele dintre cele mai așteptate producții ale anului vor fi lansate curând, iar noi ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme noi care apar în luna noiembrie 2021. Producții pe care trebuie să le vezi alături de cei dragi.

Publicat: 25 octombrie 2021, 7:21

Cum sezonul rece și-a intrat în drepturi, te invităm să te relaxezi cu unul dintre cele mai bune filme care vor apărea în luna noiembrie. Actori de renume care vor interpreta roluri inedite în povești nemuritoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pregătește-ți floricelele preferate, fă-te comodă și alege una din producțiile care promit să-ți aducă zâmbetul pe buze.

Filme noi care apar în luna noiembrie 2021

Veștile bune ajungă să circule rapid, iar unele dintre cele mai bune filme ale anului sunt gata de lansare. Fanii din întreaga lume sunt gata să-și vadă actorii preferați din nou pe marile ecrane.

Angelina Jolie, Lady Gaga, Salma Hayek și Kristen Stewart sunt doar câteva din vedetele care vor apărea în filmele pe care ți le-am pregătit.

Adună-ți prietenii, fă-te comodă și urmărește una din producțiile care te vor ține cu sufletul la gură.

Reclamă

The Eternals

Regia: Chloé Zhao
Cu: Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden

Prima producție de pe lista cu filme noi care apar în luna noiembrie 2021 este The Eternals. Fanii filmelor Marvel trebuie să fie complet încântați de această producție care reunește unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Printre actorii principali se numără Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan și mulți alții.

Reclamă

Producția aduce în față o nouă serie de supereroi dintr-o specie nemuritoare care a aterizat pe Pământ cu milioane de ani în urmă. Eroii din Eternals au protejat omenirea de-a lungul timpului de tot felul de catastrofe, însă problemele actuale ale planetei necesită din nou intervenția acestora. La premiera filmului, Angelina Jolie a mers însoțită de copii săi. În sălile de cinematografe, pelicula va fi proiectată începând cu data de 5 noiembrie în Statele Unite ale Americii și ulterior în România.

Spencer

Regia: Pablo Larraín
Cu: Kristen Stewart, Stella Gonet, Richard Sammel

Actrița Kristen Stewart s-a transformat complet pentru rolul pe care îl va interpreta în filmul Spencer. Kristen o va interpreta pe Prințesa Diana într-unul din cele mai tragice momente din viața acesteia. Filmul a fost deja rulat la Festivalul de Film de la Veneția unde a fost aplaudat în picioare zeci de minute. Interpretarea lui Kristen este una de excepție, iar povestea Prințesei Diana este expusă dintr-o perspectivă nouă și emoționantă.

Acțiunea este plasată în vacanța sărbătorilor de iarnă, când Prințesa Diana ia decizia să rupă relația și  căsătoria cu Prințul Charles. Filmul se află deja pe lista favoritelor pentru Premiile Oscar ale anului 2022. Premiera în Statele Unite ale Americii va avea loc pe 5 noiembrie 2021 iar în România este așteptat pe data de 13 noiembrie.

Love Hard

Regia: Hernan Jimenez
Cu: Nina Dobrev, Darren Barnet, Mikaela Hoover

A treia producție de pe lista cu filme noi care apar în luna noiembrie a anului 2021 este Love Hard. Filmul este o comedie romantică ce descrie perfect dificultatea de a ieși la o întâlnire cu un bărbat în anul 2021. Starurile filmului vor fi Nina Dobrev, Jimmy O. Yang și Darren Barnet. Producția urmărește povestea unei femei care este decisă să pornească în călătoria vieții pentru a-l cunoaște pe bărbatul cu care avea o relație pe rețelele sociale.

Tânăra pleacă din Los Angeles pentru a-și surprinde iubitul virtual în ziua de Crăciun, însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când aceasta află că a fost păcălită. Natalie, personajul principal, este pusă în situația dificilă de a se preface că este iubita unui vecin pentru a ajunge în cele din urmă în brațele bărbatului pe care și-l dorea de la bun început. O comedie plină de umor, perfectă pentru zilele reci de noiembrie. Premiera internațională va avea loc pe data de 5 noiembrie 2021.

House of Gucci

Regia: Ridley Scott
Cu: Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek

Poate una dintre cele mai așteptate producții de pe lista cu filme noi care apar în luna noiembrie a anului 2021 este House of Gucci. Lady Gaga va interpreta rolul principal al Patriziei Regianni, femeia care a aranjat unciderea fostului său soț, celebrul Maurizio Gucci. Alături de vedetă se va afla și românca Mădălina Ghenea care a apărut deja în trailer-ul oficial al filmului.

Povestea este despre unul dintre cei mai importanți creatori de modă și despre femeia care s-a aflat în spatele acestuia. O peliculă plină de suspans care o va aduce pe Lady Gaga într-o lumină nouă. Ținutele sunt desprinse din revistele de modă, iar atmosfera este una care te va transpune direct în pielea personajelor principale. Premiera filmului va avea loc pe 24 noiembrie 2021 în Canada. Filmul este așteptat și în cinematografele din România începând cu data de 26 noiembrie.

Love Is Love Is Love

Regia: Eleanor Coppola
Cu: Rosanna Arquette, Justin Ashforth, Kathy Baker

Ultima producție de pe lista cu filme noi care apar în luna noiembrie 2021 este Love Is Love Is Love. Filmul aduce în lumină trei povești de viață care încearcă să se scrie în jurul dragostei și a loialității. Povestea surprinde prietenii vechi, dar și povești de iubire care ajung să se scrie pe parcurs. Prima parte surprinde un cuplu căsătorit care trăiește pentru o perioadă scurtă de timp în locuri diferite.

Situația îi face pe cei doi îndrăgostiți să-și pună relația sub semnul întrebării în încercarea de a face lucrurile să meargă. Cea de-a doua parte a peliculei aduce în lumină povestea unui cuplu căsătorit de foarte mulți ani care petrec o zi pe un vas încercând să aprindă din nou flacăra iubirii. Ultima parte a filmului este despre o femeie tânără care și-a pierdut recent mama. Tânăra ajunge să se împrietenească cu cele mai importante femei din viața mamei sale, care o ajută să treacă peste pierderea suferită.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×