Reclamă

Cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana pentru filmul „Spencer”. De ce a fost nevoită să poarte o perucă

Fanii actriței au fost surprinși să vadă cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana pentru filmul „Spencer”, în care a interpretat-o pe „Prințesa Inimilor” în timpul unei perioade tensionate din căsnicia ei cu Prințul Charles.

Publicat: 9 octombrie 2021, 7:07

După lansarea trailer-ului pentru filmul „Spencer”, mulți fani au fost surprinși să vadă cât de bine seamănă Kristen Stewart cu Prințesa Diana în imagini. Pentru schimbarea în „Prințesa Inimilor”, actrița a purtat o perucă și a avut un obicei zilnic, încurajat chiar de către regizorul peliculei, Pablo Larrain. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul „Spencer” va prezenta un moment decisiv în căsnicia Prințesei Diana cu Prințul Charles. Acțiunea va avea loc în timpul sărbătorilor de iarnă din 1991. Se pare că, în acel weekend de Crăciun, Diana a decis să renunțe la mariajul ei.

Prințul Charles va fi jucat de Jack Farthing. Din distribuție mai fac parte Stella Gonet (Regina Elisabeta a II-a) și Richard Sammel (Prințul Philip). 

Cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana pentru filmul „Spencer”

O parte importantă a schimbării actriței Kristen Stewart în Prințesa Diana a fost peruca. Deși unii fani au crezut că în imaginile trailer-ului apare părul natural al lui Stewart, aceasta a dezvăluit că echipa de producție a optat pentru o perucă, scrie People.  

„Dacă nu aveam o perucă, am fi avut mult mai puțin timp să filmăm,” a declarat Stewart pentru Entertainment Weekly. „Și chiar alergam. Nu a fost o filmare luxoasă, în niciun fel. Făceam tot ce puteam, efectiv, alergam tot timpul. Ceea ce simți în film după primele 10 – 15 minute. Atunci când începe să, nu se mai oprește, fuge. Așa ne-am simțit și când am filmat.” 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kristen Stewart purtând o pălărie neagră după ce a acceptat rolul Prințesei Diana în filmul Spencer
Kristen Stewart a acceptat rolul Prințesei Diana înainte să citească scenariul filmului „Spencer” / Profimedia Images

Dincolo de cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana din punct de vedere fizic, actrița s-a pregătit înainte de filmări cu ajutorul unui alt proiect ce prezintă căsnicia dintre Diana și Charles – sezonul 4 din serialul The Crown. 

Reclamă

Kristen Stewart a declarat că a văzut tot sezonul repede, înainte să ajungă pe platou. Ea a și acceptat rolul înainte să citească scenariul.

„Probabil l-am văzut într-o singură noapte. Cred că Emma Corrin a făcut o treabă extraordinară. Adică, nu că ar conta opinia mea! Dar am iubit-o în rol, pe bune,” a continuat Stewart.

Emma Corrin a interpretat-o pe Prințesa Diana în sezonul 4 din The Crown. Pentru rol, ea a câștigat și un Glob de Aur. 

Kristen Stewart filma scene în plus pentru „Spencer” în fiecare zi 

Actrița a mai dezvăluit informații despre filmul „Spencer”, ce oferă detalii despre cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana.

În fiecare zi, după filmările oficiale, Stewart și regizorul mai filmau câte 30 de minute. În acele secvențe, Stewart nu avea replici sau parteneri de scenă. Ea trebuie să se miște precum Diana și să se gândească ce reacții ar avea.

La finalul fiecărei zile, aveam 30 de minute în plus în care alegeam o ținută și Pablo alegea o melodie într-o cameră și pur și simplu începeam. Mi-a zis: „Pentru că nu filmăm totul cronologic, nu filmăm o biografie, asta e șansa ta să spui toată povestea. Tot ce trebuie să faci e să umpli spațiul și să asculți muzica și să o cari pe ea cu tine și tot ce știi despre locul ăsta și vedem ce se întâmplă. Vedem dacă iese ceva.”

– Kristen Stewart

Inițial, Kristen Stewart nu a fost încântată de idee, dar a fost de acord să filmeze secvențele neobișnuite. Decizia se pare că a ajutat la cum s-a transformat Kristen Stewart în Prințesa Diana. 

„Am coborât pe niște scări și știu că sună ciudat și esoteric, dar s-a simțit atât de spiritual și bizar și pur și simplu am fost copleșită de senzația ei. Și nu mă refer la fantome sau așa ceva. Mă refer doar la tot ce m-a făcut ea să simt și să gândesc și totul s-a cam întâmplat într-un moment,” a continuat Kristen Stewart.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×