Reclamă

Trailer-ul filmului „Spencer” a fost lansat. Cum arată Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana

Trailer-ul oficial al filmului „Spencer” a fost lansat de către studiourile Neon și Topic, oferind fanilor posibilitatea să afle mai multe despre pelicula care urmează să fie lansată pe data de 5 noiembrie în cinematografe. În imaginile postate pe internet, Kristen Stewart apare în prim-plan în rolul Prințesei Diana. Secvențele din viața tumultoasă a Prințesei se încheie cu actrița rostind o replică ce a marcat viața Dianei Spencer „crezi că mă vor ucide?”

Publicat: 24 septembrie 2021, 12:25

Pelicula Spencer va aduce în lumină un episod emblematic din viața Prințesei Diana. Filmul urmărește momentul în care Prințesa Inimilor decide că trebuie să se despartă de Prințul Charles. Povestea se va desfășura în timpul iernii anului 1991, când Lady Di și Prințul Charles și-au petrecut vacanța de iarnă alături de Familia Regală Britanică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trailer-ul filmului „Spencer” a fost lansat

Filmul Spencer a fost realizat în regia lui Pablo Larrain. Premiera va avea loc în Statele Unite ale Americii în data de 5 noiembrie 2021. Pelicula surprinde un moment foarte important din viața Prințesei Diana. Un moment care îi va marca parcursul în viață pentru totdeauna.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actrița Kristen Stewart este cea care va aduce la viață personajul lui Lady Di. Aceasta a trecut printr-o transformare incredibilă pentru a putea oferi publicului cea mai bună interpretare a sa. Conform publicației Insider, pelicula a fost aplaudată în picioare timp de cinci minute la lansarea pe care a avut-o în cadrul Festivalului de Film de la Veneția 2021.

Reclamă

Mai mult, filmul se află pe lista favoriților la Premiile Oscar 2022. Voturile pentru nominalizările la Premiile Oscar 2020 vor începe pe data de 27 ianuarie 2022 și se vor încheia pe 1 februarie 2022. 

În prezent pelicula Spencer se află pe primul loc, în timp ce Dune și Parallel Mothers ocupă locurile doi și trei. Trailer-ul filmului „Spencer” a fost lansat după ce fanii au văzut un mic fragment din film pe contul oficial de Instagram al studiourilor Neon.

În cele câteva secunde apărute pe Instagram, Kristen Stewart a avut o singură replică. De data aceasta, imaginile de pe YouTube sunt mult mai explicite și le oferă fanilor o imagine amplă asupra acțiunii filmului.

Reclamă

Cum s-a transformat Kristen Stewart pentru rolul Prințesei Diana

Trailer-ul filmului „Spencer” a fost lansat și le-a oferit fanilor șansa de a o vedea pe Kristen Stewart complet transformată. Actrița va juca rolul principal și o va interpreta pe Prințesa Diana. Experta Anne Thompson  este de părere că actrița are toate șansele să fie nominalizată și premiată la categoria ”Cea mai bună actriță” din cadrul Premiilor Oscar 2022.

Interpretarea lui Kristen a reușit să atragă admirația publicului. Aceasta s-a implicat foarte mult pentru a putea să o aducă la viață pe Prințesa Diana. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Kristen a povestit că a acceptat rolul fără să stea pe gânduri.

Deși a recunoscut că a fost o decizie imatură, nu putea să spună nu unei astfel de oportunități. Acum, interpretarea lui Kristen se află pe locul principal în topul favoritelor la Oscar. Actrița a studiat cu atenție viața Prințesei Diana înainte de a începe filmările pentru peliculă.

În plus, tot e a declarat că a luat lecții de dicție pentru a putea să aibă o interpretare cât mai aproape de cea reală. Dovada talentului și a implicării sale a fost oferită la Festivalul de Film de la Veneția 2021. Acolo unde filmul a fost aplaudat pentru cinci minute de către spectatori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×