Reclamă

O felie a tortului de la nunta Prințesei Diana va fi scoasă la licitație. Cum arăta desertul regal

O felie a tortului de la nunta Prințesei Diana va fi scoasă curând la licitație. Nunta dintre Prințul Charles și Lady Di a avut loc în data de 29 iulie 1981 și a fost urmărită de milioane de oameni. La patru decenii de la marele eveniment, admiratorii Familie Regale Britanice sunt pregătiți să mai adauge o piesă la colecția lor.

Publicat: 2 august 2021, 7:02

Felia din tortul de la nunta Prințesei Diana s-a păstrat într-o stare aproape perfectă. Aceasta are o adevărată poveste în spate care o face să fie cu atât mai specială. Felia care va fi pusă spre licitație este decorată cu o stemă regală cu totul deosebită. Oamenii par nerăbdători să poată lua parte la evenimentul licitației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O felie a tortului de la nunta Prințesei Diana va fi scoasă la licitație

Nunta Regală dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a fost urmărită de milioane de oameni. Evenimentul mult așteptat a fost transmis în direct și a bucurat mai bine de 750 de milioane de telespectatori.

Oamenii s-au bucurat alături de cuplul regal și au organizat zeci de petreceri în stradă la acea vreme. Cu așa un eveniment, tortul a fost unul pe măsură. Acum, la 40 de când a avut loc marele eveniment, o felie a tortului de la nunta Prințesei Diana va fi scoasă la licitație.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

O felie a tortului Prințesei Diana pe care sunt decorate însemnele Casei Regale Britanice
Felia din tortul de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles va fi scoasă la licitație la de 40 de ani de la marele eveniment / Profimedia Images
Reclamă

Povestea feliei de tort este una cu adevărat deosebită. Se spune că aceasta i-a fost oferită uneia dintre angajatele Reginei Mame de la Clarence House. Regina i-a oferit lui Moyra Smith această felie de tort în semn de mulțumire pentru munca depusă a întregului personal.

Felia ar fi fost păstrată în folie alimentară și depozitată într-o cutie specială pentru 40 de ani. În anul 2008 felia a fost achiziționată de un colecționar care se pregătește să o scoată la licitație. Felia face parte dintr-un tort impresionant care a fost realizat pentru nunta Prințesei Diana.

Conform publicației Mirror, pentru eveniment s-au realizat aproximativ 23 de torturi. Piesa centrală a avut în jur de un metru jumătate și a cântărit în jur de o sută de kilogram. Cu așa un desert impresionat nu este de mirare că o felie a tortului de la nunta Prințului Charles cu Lady Di urmează să fie scoasă la licitație.

Reclamă

Când va avea loc licitația pentru felia din tort 

Licitația pentru o felie a tortului de la nunta Prințesei Diana va avea loc în data de 11 august. Felia care urmează să fie pusă spre licitație s-a păstrat într-o stare perfectă, fiind decorată inclusiv cu stema regală.

Deși s-au anunțat mulți oameni entuziasmați cu privire la acest eveniment, experții evaluatori nu au recomandat consumarea desertului regal.

Nu recomand să fie mâncată această felie de tort. În mod fascinant aceasta s-a păstrat într-o stare perfectă după 40 de ani. Este în mod cert un desert destinat să dureze.

– Chris Albury

Felia conservată într-o stare impresionantă este protejată de folie alimentară. Tortul impresionant a fost realizat la suprafață cu marțipan. Conform surselor, la interior tortul a fost unul de fructe făcut special pentru sutele de invitați care au luat parte la marele eveniment.

Sursele spun că licitația care va avea loc pe 11 august va porni de la suma de 500 de lire sterline. Specialiștii se așaptă ca mulți admiratori ai Familie Regale Britanice să ia parte la licitație. Felia de tort este o piesă rară care celebrează în mod unic împlinirea a 40 de ani de la căsătoria dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×