Reclamă

Bicicleta Prințesei Diana a fost pusă la licitație. Cum arată obiectul îndrăgit de Lady Di în copilarie

Cei care au admirat-o pe Lady Di știu că aceasta era o femeie foarte activă. Încă din copilărie, Lady Di s-a bucurat de o viață plină de jocuri și amuzamente. Anul acesta Prințesa Inimilor ar fi trebuit să împlinească 60 de ani și tot mai multe obiecte care i-au aparținut au început să apară din nou în atenția publicului. Bicicleta Prințesei Diana urmează să fie licitată pe 24 iulie.

Publicat: 16 iulie 2021, 7:54 / Actualizat: 16 iulie 2021, 10:39

Înainte de a fi Prințesa Inimilor, micuța Diana Spencer a dus o copilărie normală și s-a bucurat de micile bucurii ale vieții. Apropiații spun că Diana obișnuia să se plimbe cu bicicleta sa roșie în jurul proprietății Althorp. De atunci au trecut mulți ani, însă bicicleta este într-o condișie perfectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bicicleta Prințesei Diana a fost pusă la licitație

Iubitorii Prințesei au șansa să fie mult mai aproape de aceasta în perioada următoare. După ce Prințul William și Prințul Harry au dezvelit statuia Prințesei și au adus multă bucurie în sufletele celor care au apreciat-o, a venit rândul ca bicicleta Prințesei Diana să-și găsească unnou proprietar.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bicicleta roșie a Prințesei Diana din copilărie într-o grădină înverzită
Bicicleta Prințesei va fi licitată la jumatatea lunii iulie / Profimedia Images

O bicicletă superbă, de un roșu strălucitor care are în spate o istorie deosebită. Bicicleta urmează să fie pusă la licitație în data de 24 iulie, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare momentul. Conform specialistei Lucy McCourt bicicleta Prințesei Diana s-a păstrat într-o stare excepțională și are toate piesele originale. Bicicleta este cu siguranță o bucată importantă de istorie.

Reclamă

Aceasta este șansa de a deține o parte personală a istoriei Prințesei Diana. Este de departe mai mult decât o bicicletă obișnuită pentru copii.

– Lucy McCourt

După ce bicicleta nu a mai fost folosită de către Prințesa Diana aceasta a fost cumpărată de către îngrijitoarea casei, Maudie Pendrey. Conform celor de la People, aceasata a achiziționat bicicleta cu doar 20 de dolari de la John Spencer și Raine Spencer atunci când au vândut mai multe lucruri din casă.

Bicicleta Prințesei Diana a fost vândută ulterior de către fiul lui Maudie Pendrey la o licitație din 2007, până recent când a ajuns să fie expusa la Muzeul House On The Hill Toy din Stansted Mountfitchet.

Reclamă

Statuia Prințesei Diana

Anul acesta Prințesa Diana ar fi trebuit să împlinească 60 de ani. Cu ocazia aceasta, Prințul William și Harry și-au dorit să o aducă pe Lady Di mai aproape de sufletele celor care au admirat-o. Cei doi au luat decizia de a amplasa statuia în grădinile Palatului Kensington încă din anul 2017.

Prințul William și Prințul Harry în timp ce privesc statuia Prințesei Diana
Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au fost complet emoșionați de acest moment / Profimedia Images

Cum aniversarea Prințesei Inimilor ar fi avut loc pe data de 1 iulie, oamenii au marcat evenimentul printr-un moment special.

Cu puțin timp înainte de dezvelirea statuii Prințesei Diana s-a anunțat faptul că mașina pe care a primit-o cadou de la Prințul Charles va fi pusă la licitație. De aceasta dată, bicicleta Prințesi Diana iese la lumină și este pregătită să-și găsească un nou proprietar.

Se pare că oamenii se bucură să o simtă pe Lady Di mai aproape de inimile lor. Pe lângă statuia pe care o pot admira acum, se pot bucura de o mică parte din istoria copilăriei Prințesei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×