Reclamă

Una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de fiul său. Cum au fost fotografiați cei doi împreună

Prințesa Diana a avut o legătură extrem de apropiată cu cei doi băieți ai săi. Aceasta s-a implicat activ în educația lor și și-a dorit să ducă o viață cât mai aproape de una obișnuită. În una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de fiul său, cei doi se întorceau zâmbind după ce au luat prânzul împreună.

Publicat: 26 iunie 2021, 8:17

Prințesa Diana își dorea foarte mult să petreacă timp de calitate alături de cei doi băieți ai săi. Legăturile care s-au format au depășit întotdeuna granițele timpului. Atât Prințul William, cât și Prințul Harry au un respect deosebit pentru Lady Di și își amintesc cu durere în suflet de mama lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de fiul său, Prințul William

Prințesa Diana a știut ce înseamă să te afli sub lumina camerelor de fotografiat. Aceasta și-a dorit să-și țină copii departe de această viață. Totuși, fiul cel mare al Prințesei a intrat încă de la naștere în atenția publicului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana într-un costum gri alături de Prințul William în blugi și hanorac albastru, după ce au luat pranzul împreună în 1997
Prințul William obișnuia să ia masa cu mama sa, Prințesa Diana, deseori în oraș /Profimedia Images

În una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de Prințul William, cei doi au fost surprinși zâmbind în timp ce se bucurau de o masă în oraș împreună. Fotografia a fost surprinsă în data de 21 august 1997, conform publicației Hello. La mai puțin de o lună de la acel moment, Lady Di a murit într-un accident de mașină, iar viața celor doi copii a lua o întorsătură radicală. În imaginea surprinsă de fotografi, Prințesa purat un costum gri lejer în tip ce își privea fiul zâmbitoare.

Reclamă

Prințul William avea la acea vreme doar 15 ani și se bucura încă de dragostea mamei sale. Iubirea celor doi băieți pentru Prințesa Diana s-a văzut întotdeuna din interacțiunile publice, dar chiar și după momentul morții sale. Cum Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani în data de 1 iulie, cei doi băieți ai săi vor lua parte la dezvelirea unei statui cu totul specială.

Prințul William și Prințul Harry se vor ocupa de dezvelirea statuii cu mama lor care se va afla la Palatul Kensington. Momentul va fi unul cu totul emoționant, mai ales că Prințesa Diana a avut un impact semnificativ în viața celor doi băieți.

Relația Prințului William cu Prințesa Diana

Reclamă

Relația dintre Prințul William și mama sa a fost una cu totul deosebită. Una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana alături de fiul său îi surprinde pe cei doi plimbându-se și zâmbind unul la altul. În turul recent pe care l-a avut alături de soția sa, Prințul William și-a deschis sufletul și a povestit despre momemtul în care a aflat vestea tristă privind moartea mamei sale.

Scoția este sursa unor dintre cele mai frumoase și fericite amintiri pe care le am. Eram în Balmoral când am aflat vestea tristă că mama mea a murit. Însă sunt șocat, mi-am găsit liniștea atunci în biserica Crathie Kirk. În întunericul zilelor de doliu care au urmat, am găsti liniște în împrejurimile Scoției. Ca un rezultat, legătura pe care o am cu Scoția va rămâne în mine pentru totdeuna.

– Prințul William

Prințul William și Prințesa Diana au avut o relație foarte apropiată, iar acest lucru s-a văzut de fiecare dată. La o ceremonie oficială de deschidere a unei biserici din Scoția, Prințul William a vorbit cu emoție în suflet despre mama sa. În una dintre ultimele fotografii ale Prințesei Diana aceasta a fost văzut alături de fiul său, Prințul William.

Totuși, Lady Di a avut o relație la fel de apropiată și cu băiatul ei mai mic. Pentru a-i aduce un omagiu și a-și exprima iubirea eternă, Prințul Harry și-a numit fiica în memoria mamei sale. Legătura dintre Prințesa Diana și cei doi Prinți, William și Harry, va dăinui întotdeuna în sufletele celor doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×