Reclamă

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta. Ce decizie au luat Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William s-au întors recent la Scoția ca parte a unei vizite de șase zile pe care o vor face. Se pare că Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta și vizitează tot mai des reședința acesteia. Cuplul Regal va sta în urmaătoarea perioadă la Castelul Balmoral, unul din locurile favorite ale Reginei.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:03

Castelul Balmoral din Aberdeenshire, este una din cele două proprietăți ale Reginei Elisabeta din Scoția. Cealaltă propritate a sa este Palatul Holyroodhouse din Edinburgh. Prințul William și Ducesa de Cambridge sun extrem de atașați de aceste locuri. Regina obișnuia să-și petreacă verile la Castelul Balmoral unde erau invitați și Ducii de Cambridge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge s-au întors la Castelul Balmoral și sunt alături de Majestatea Sa în această perioadă dificilă. Prințul William și Kate Middleton au făcut mai întâi o vizită scurtă la Palatul Holyrood unde au găzduit un cinema drive-in.

Evenimentul a fost organizat pentru persoanele Serviciului Național de Sănătate. Ducii de Cambridge au ales drept peliculă filmul recent lansat, Cruella. Reședința unde s-a ținut evenimentul aparține Reginei Elisabeta și este locul unde membri Familiei Regale s-au întâlnit cu omul politic Gordon Brown.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge într-o mașină la un cinema drive-in organizat în Scoția unde sunt alături de Regina Elisabeta
Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă / Profimedia Images
Reclamă

O sursă apropiată a Familiei Regale a declarat pentru publicația People cum s-a desfășurat vizita Ducilor de Cambridge. Se pare că pe tot parcursul întâlnirii Prințul William s-a întâlnit cu mai multe personalități importante. Printre aceste personalități se numără multe figuri politice dintr-un spectru larg. Prințul William își ia în serios îndatoririle și dă dovadă de multă implicare și diplomație în discursurile sale.

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă. Se pare că aceștia au început să facă vizite tot mai dese la Castelul Balmoral. Cu toate acestea, Regina nu se află întotdeauna acolo. Aceasta este nevoită să facă vizite între cele două reședințe ale sale deseori.

Deși reședința sa principală este la Palatul Buckingham, Majestatea Sa a petrecut tot mai mult timp la Castelul Windsor. Aceasta trece printr-o perioadă dificilă și a preferat să se odihnească la reședința unde obișnuia să-și petreacă timpul cu Prințul Philip. Totuși câteva surse au declarat faptul că Regina va petrece vara anului 2021 la Castelul Balmoral unde va continua să poarte doliu pentru soțul său.

Reclamă

Castelul Balmoral, un loc de suflet pentru Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta în toate momentele sale dificile. Majestatea Sa obișnuia să-și petreacă deseori vacanțele de vară la Castelul Balmoral alături de Prințul Philip. Conform surselor, vara aceasta Regina urmează să se întoarcă în frumoasa Scoție. Cu toate acestea, se crede că va sta retrasă la Craigowan Lodge, întrucât Castelul și grădinile sale sunt deschise publicului până în luna august.

Scoția este considerată de Regina Elisabeta unul dintre cele mai fruoase locuri din lume, conform publicației BBC. Majestatea Sa, alături de Prințul Philip, și-a petrecut o parte din luna de miere în frumoasa Scoție în anul 1947. Nepoata sa, Prințesa Eugenie a explicat în trecut motivul atașamentului Reginei Elisabeta de aceste tărâmuri.

Este cel mai frumoas loc din lume. Cred că bunica este cea mai fericită aici. Cred că iubește cu adevărat Highlands.

– Prințesa Eugenie

Prințul Philip și Regina Elisabeta și-au petrecut o parte din povestea lor de dragoste în ținuturile Scoției. De altfel, Regina obișnuia să vină aici încă din copilărie Conform BBC la vârsta de 11 ani, Majestatea Sa ar fi scris prima scrisoare în care își arăta entuziasmul față de ținuturile Scoției.

Dragă bunică, îți mulțumesc foarte mult că ne-ai luat cu tine la Galmis. Au fost cele mai frumoase săptămâni din viața mea. Cu multă iubire, Lilibet.

– Regina Elisabeta

Scrisoarea ar fi fost redactată de Regină în perioada în care a stat la Castelul Balmoral. Nu e de mirare faptul că aceasta este atât de atașată de Castel și împrejurimile sale. Ducii de Cambridge sunt și ei alături de Regina Elisabeta în aceste momente.

Pierderea Prințului Philip nu este deloc ușoară pentru Majestatea Sa. În plus, urmează să aibă loc parada aniversară a Reginei Elisabeta, unde în mod obișnuit ar fi fost însoțită de Ducele de Edinburgh. De această dată Ducele de Kent îi va sta aproape Majestății Sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×