Reclamă

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta. Ce decizie au luat Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William s-au întors recent la Scoția ca parte a unei vizite de șase zile pe care o vor face. Se pare că Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta și vizitează tot mai des reședința acesteia. Cuplul Regal va sta în urmaătoarea perioadă la Castelul Balmoral, unul din locurile favorite ale Reginei.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:03

Castelul Balmoral din Aberdeenshire, este una din cele două proprietăți ale Reginei Elisabeta din Scoția. Cealaltă propritate a sa este Palatul Holyroodhouse din Edinburgh. Prințul William și Ducesa de Cambridge sun extrem de atașați de aceste locuri. Regina obișnuia să-și petreacă verile la Castelul Balmoral unde erau invitați și Ducii de Cambridge.

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge s-au întors la Castelul Balmoral și sunt alături de Majestatea Sa în această perioadă dificilă. Prințul William și Kate Middleton au făcut mai întâi o vizită scurtă la Palatul Holyrood unde au găzduit un cinema drive-in.

Evenimentul a fost organizat pentru persoanele Serviciului Național de Sănătate. Ducii de Cambridge au ales drept peliculă filmul recent lansat, Cruella. Reședința unde s-a ținut evenimentul aparține Reginei Elisabeta și este locul unde membri Familiei Regale s-au întâlnit cu omul politic Gordon Brown.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge într-o mașină la un cinema drive-in organizat în Scoția unde sunt alături de Regina Elisabeta
Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă / Profimedia Images
Reclamă

O sursă apropiată a Familiei Regale a declarat pentru publicația People cum s-a desfășurat vizita Ducilor de Cambridge. Se pare că pe tot parcursul întâlnirii Prințul William s-a întâlnit cu mai multe personalități importante. Printre aceste personalități se numără multe figuri politice dintr-un spectru larg. Prințul William își ia în serios îndatoririle și dă dovadă de multă implicare și diplomație în discursurile sale.

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă. Se pare că aceștia au început să facă vizite tot mai dese la Castelul Balmoral. Cu toate acestea, Regina nu se află întotdeauna acolo. Aceasta este nevoită să facă vizite între cele două reședințe ale sale deseori.

Deși reședința sa principală este la Palatul Buckingham, Majestatea Sa a petrecut tot mai mult timp la Castelul Windsor. Aceasta trece printr-o perioadă dificilă și a preferat să se odihnească la reședința unde obișnuia să-și petreacă timpul cu Prințul Philip. Totuși câteva surse au declarat faptul că Regina va petrece vara anului 2021 la Castelul Balmoral unde va continua să poarte doliu pentru soțul său.

Reclamă

Castelul Balmoral, un loc de suflet pentru Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta în toate momentele sale dificile. Majestatea Sa obișnuia să-și petreacă deseori vacanțele de vară la Castelul Balmoral alături de Prințul Philip. Conform surselor, vara aceasta Regina urmează să se întoarcă în frumoasa Scoție. Cu toate acestea, se crede că va sta retrasă la Craigowan Lodge, întrucât Castelul și grădinile sale sunt deschise publicului până în luna august.

Scoția este considerată de Regina Elisabeta unul dintre cele mai fruoase locuri din lume, conform publicației BBC. Majestatea Sa, alături de Prințul Philip, și-a petrecut o parte din luna de miere în frumoasa Scoție în anul 1947. Nepoata sa, Prințesa Eugenie a explicat în trecut motivul atașamentului Reginei Elisabeta de aceste tărâmuri.

Este cel mai frumoas loc din lume. Cred că bunica este cea mai fericită aici. Cred că iubește cu adevărat Highlands.

– Prințesa Eugenie

Prințul Philip și Regina Elisabeta și-au petrecut o parte din povestea lor de dragoste în ținuturile Scoției. De altfel, Regina obișnuia să vină aici încă din copilărie Conform BBC la vârsta de 11 ani, Majestatea Sa ar fi scris prima scrisoare în care își arăta entuziasmul față de ținuturile Scoției.

Dragă bunică, îți mulțumesc foarte mult că ne-ai luat cu tine la Galmis. Au fost cele mai frumoase săptămâni din viața mea. Cu multă iubire, Lilibet.

– Regina Elisabeta

Scrisoarea ar fi fost redactată de Regină în perioada în care a stat la Castelul Balmoral. Nu e de mirare faptul că aceasta este atât de atașată de Castel și împrejurimile sale. Ducii de Cambridge sunt și ei alături de Regina Elisabeta în aceste momente.

Pierderea Prințului Philip nu este deloc ușoară pentru Majestatea Sa. În plus, urmează să aibă loc parada aniversară a Reginei Elisabeta, unde în mod obișnuit ar fi fost însoțită de Ducele de Edinburgh. De această dată Ducele de Kent îi va sta aproape Majestății Sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×