Reclamă

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta. Ce decizie au luat Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William s-au întors recent la Scoția ca parte a unei vizite de șase zile pe care o vor face. Se pare că Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta și vizitează tot mai des reședința acesteia. Cuplul Regal va sta în urmaătoarea perioadă la Castelul Balmoral, unul din locurile favorite ale Reginei.

Publicat: 14 iunie 2021, 7:03 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Castelul Balmoral din Aberdeenshire, este una din cele două proprietăți ale Reginei Elisabeta din Scoția. Cealaltă propritate a sa este Palatul Holyroodhouse din Edinburgh. Prințul William și Ducesa de Cambridge sun extrem de atașați de aceste locuri. Regina obișnuia să-și petreacă verile la Castelul Balmoral unde erau invitați și Ducii de Cambridge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge s-au întors la Castelul Balmoral și sunt alături de Majestatea Sa în această perioadă dificilă. Prințul William și Kate Middleton au făcut mai întâi o vizită scurtă la Palatul Holyrood unde au găzduit un cinema drive-in.

Evenimentul a fost organizat pentru persoanele Serviciului Național de Sănătate. Ducii de Cambridge au ales drept peliculă filmul recent lansat, Cruella. Reședința unde s-a ținut evenimentul aparține Reginei Elisabeta și este locul unde membri Familiei Regale s-au întâlnit cu omul politic Gordon Brown.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge într-o mașină la un cinema drive-in organizat în Scoția unde sunt alături de Regina Elisabeta
Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă / Profimedia Images
Reclamă

O sursă apropiată a Familiei Regale a declarat pentru publicația People cum s-a desfășurat vizita Ducilor de Cambridge. Se pare că pe tot parcursul întâlnirii Prințul William s-a întâlnit cu mai multe personalități importante. Printre aceste personalități se numără multe figuri politice dintr-un spectru larg. Prințul William își ia în serios îndatoririle și dă dovadă de multă implicare și diplomație în discursurile sale.

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta care trece printr-o perioadă dificilă. Se pare că aceștia au început să facă vizite tot mai dese la Castelul Balmoral. Cu toate acestea, Regina nu se află întotdeauna acolo. Aceasta este nevoită să facă vizite între cele două reședințe ale sale deseori.

Deși reședința sa principală este la Palatul Buckingham, Majestatea Sa a petrecut tot mai mult timp la Castelul Windsor. Aceasta trece printr-o perioadă dificilă și a preferat să se odihnească la reședința unde obișnuia să-și petreacă timpul cu Prințul Philip. Totuși câteva surse au declarat faptul că Regina va petrece vara anului 2021 la Castelul Balmoral unde va continua să poarte doliu pentru soțul său.

Reclamă

Castelul Balmoral, un loc de suflet pentru Regina Elisabeta

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta în toate momentele sale dificile. Majestatea Sa obișnuia să-și petreacă deseori vacanțele de vară la Castelul Balmoral alături de Prințul Philip. Conform surselor, vara aceasta Regina urmează să se întoarcă în frumoasa Scoție. Cu toate acestea, se crede că va sta retrasă la Craigowan Lodge, întrucât Castelul și grădinile sale sunt deschise publicului până în luna august.

Scoția este considerată de Regina Elisabeta unul dintre cele mai fruoase locuri din lume, conform publicației BBC. Majestatea Sa, alături de Prințul Philip, și-a petrecut o parte din luna de miere în frumoasa Scoție în anul 1947. Nepoata sa, Prințesa Eugenie a explicat în trecut motivul atașamentului Reginei Elisabeta de aceste tărâmuri.

Este cel mai frumoas loc din lume. Cred că bunica este cea mai fericită aici. Cred că iubește cu adevărat Highlands.

– Prințesa Eugenie

Prințul Philip și Regina Elisabeta și-au petrecut o parte din povestea lor de dragoste în ținuturile Scoției. De altfel, Regina obișnuia să vină aici încă din copilărie Conform BBC la vârsta de 11 ani, Majestatea Sa ar fi scris prima scrisoare în care își arăta entuziasmul față de ținuturile Scoției.

Dragă bunică, îți mulțumesc foarte mult că ne-ai luat cu tine la Galmis. Au fost cele mai frumoase săptămâni din viața mea. Cu multă iubire, Lilibet.

– Regina Elisabeta

Scrisoarea ar fi fost redactată de Regină în perioada în care a stat la Castelul Balmoral. Nu e de mirare faptul că aceasta este atât de atașată de Castel și împrejurimile sale. Ducii de Cambridge sunt și ei alături de Regina Elisabeta în aceste momente.

Pierderea Prințului Philip nu este deloc ușoară pentru Majestatea Sa. În plus, urmează să aibă loc parada aniversară a Reginei Elisabeta, unde în mod obișnuit ar fi fost însoțită de Ducele de Edinburgh. De această dată Ducele de Kent îi va sta aproape Majestății Sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×