Reclamă

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry. Ducele de Cambridge se teme că fratele său mai mic ar putea face și mai multe dezvăluiri decât a făcut până acum.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Prințul William este anxios din cauza faptului că Ducele de Sussex „ar putea merge prea departe cu confesiunile sale”, potrivit unei surse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au „zguduit” Familia Regală britanică. Aceștia au făcut publice o serie de chestiuni intime în cadrul unui interviu cu prezentatoarea americană Oprah Winfrey. Cei doi au acuzat „Firma” de rasism. Ei au mai susținut că Ducesa de Sussex nu a avut parte de susținere, în procesul de acomodare la viața monarhică. Prințul Harry a adăugat, de asemenea, că tatăl să, Prințul Charles, „l-a făcut să sufere” când era copil.

„Tatăl meu obișnuia să-mi spună când eram mic că dacă el a trecut printr-un anumit lucru, și eu va trebui să îl experimentez în același fel”, a mărturisit acesta.

William nu este numai dezamăgit, ci „extrem de îngrijorat” de ultimele acuzații pe care Harry le-a adus Familiei Regale. Sursa citată de presa internațională a declarat că Prințul William este mai degrabă „îngrijorat, decât temător” de eventualele acuzații ce ar putea avea loc pe viitor din partea fratelui său.

Prințul Harry se va confrunta cu o reîntoarcere „traumatizantă„ în Marea Britanie

Reclamă

Prințul Harry a declarat că s-a simțit traumatizat de întoarcerea sa în Marea Britanie. El s-a mai întors anul acesta pentru funeraliile bunicului său, Prințul Philip.

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana, a fost anunțată o ceremonie de dezvelire a unei statui. Aceasta a fost comandată de cei doi fii ai săi.

Presa suspectează că Prințul Harry se poate să fie și de data aceasta afectat de o „reîntoarcere traumatizantă”. Prezentatorul britanic Charlie Rae a declarat că „din cauza criticilor pe care le aduce familiei sale, de data aceasta el (Prințul Harry, not.red.) va fi și mai traumatizat”, citează presa.

Reclamă

Va fi interesant de urmărit modul în care acesta va fi primit de tatăl și fratele său. Sunt sigur că va avea parte de o primire bună. Deoarece motivul pentru care se întâlnesc este unul special; iar fiecare dintre ei urmează să țină câte un discurs.

– Charlie Rae

Statuia va fi amplasată la Palatul Kensington, în locul preferat al Prințesei Diana, Grădina Sunken. În 2017, cu ocazia a 20 de ani de la moartea Prințesei de Wales, în Grădina Sunken au fost plantate florile preferate ale acesteia; flori de Nu-mă-uita, crini albi, trandafiri albi, lalele, narcise și margarete, informează Cosmopolitan.

Cei doi frați au comandat statuia mamei lor în anul 2017. Aceștia au făcut pe atunci o declarație comună:

Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre. De aceea a sosit momentul să recunoaștem impacul pozitiv pe care ea l-a avut în Marea Britanie și în întreaga lume. Sperăm că statuia îi va ajuta pe toți cei care vizitează Palatul Kesington să reflecteze la viața și moștenirea ei.

Prințul Willim și Prințul Harry

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×