Reclamă

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry. Ducele de Cambridge se teme că fratele său mai mic ar putea face și mai multe dezvăluiri decât a făcut până acum.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Prințul William este anxios din cauza faptului că Ducele de Sussex „ar putea merge prea departe cu confesiunile sale”, potrivit unei surse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au „zguduit” Familia Regală britanică. Aceștia au făcut publice o serie de chestiuni intime în cadrul unui interviu cu prezentatoarea americană Oprah Winfrey. Cei doi au acuzat „Firma” de rasism. Ei au mai susținut că Ducesa de Sussex nu a avut parte de susținere, în procesul de acomodare la viața monarhică. Prințul Harry a adăugat, de asemenea, că tatăl să, Prințul Charles, „l-a făcut să sufere” când era copil.

„Tatăl meu obișnuia să-mi spună când eram mic că dacă el a trecut printr-un anumit lucru, și eu va trebui să îl experimentez în același fel”, a mărturisit acesta.

William nu este numai dezamăgit, ci „extrem de îngrijorat” de ultimele acuzații pe care Harry le-a adus Familiei Regale. Sursa citată de presa internațională a declarat că Prințul William este mai degrabă „îngrijorat, decât temător” de eventualele acuzații ce ar putea avea loc pe viitor din partea fratelui său.

Prințul Harry se va confrunta cu o reîntoarcere „traumatizantă„ în Marea Britanie

Reclamă

Prințul Harry a declarat că s-a simțit traumatizat de întoarcerea sa în Marea Britanie. El s-a mai întors anul acesta pentru funeraliile bunicului său, Prințul Philip.

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana, a fost anunțată o ceremonie de dezvelire a unei statui. Aceasta a fost comandată de cei doi fii ai săi.

Presa suspectează că Prințul Harry se poate să fie și de data aceasta afectat de o „reîntoarcere traumatizantă”. Prezentatorul britanic Charlie Rae a declarat că „din cauza criticilor pe care le aduce familiei sale, de data aceasta el (Prințul Harry, not.red.) va fi și mai traumatizat”, citează presa.

Reclamă

Va fi interesant de urmărit modul în care acesta va fi primit de tatăl și fratele său. Sunt sigur că va avea parte de o primire bună. Deoarece motivul pentru care se întâlnesc este unul special; iar fiecare dintre ei urmează să țină câte un discurs.

– Charlie Rae

Statuia va fi amplasată la Palatul Kensington, în locul preferat al Prințesei Diana, Grădina Sunken. În 2017, cu ocazia a 20 de ani de la moartea Prințesei de Wales, în Grădina Sunken au fost plantate florile preferate ale acesteia; flori de Nu-mă-uita, crini albi, trandafiri albi, lalele, narcise și margarete, informează Cosmopolitan.

Cei doi frați au comandat statuia mamei lor în anul 2017. Aceștia au făcut pe atunci o declarație comună:

Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre. De aceea a sosit momentul să recunoaștem impacul pozitiv pe care ea l-a avut în Marea Britanie și în întreaga lume. Sperăm că statuia îi va ajuta pe toți cei care vizitează Palatul Kesington să reflecteze la viața și moștenirea ei.

Prințul Willim și Prințul Harry

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×