Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry. Ducele de Cambridge se teme că fratele său mai mic ar putea face și mai multe dezvăluiri decât a făcut până acum.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 31 mai 2021, 12:28

Prințul William este anxios din cauza faptului că Ducele de Sussex „ar putea merge prea departe cu confesiunile sale”, potrivit unei surse.

Prințul William se teme de alte acuzații care ar putea veni din partea Prințului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au „zguduit” Familia Regală britanică. Aceștia au făcut publice o serie de chestiuni intime în cadrul unui interviu cu prezentatoarea americană Oprah Winfrey. Cei doi au acuzat „Firma” de rasism. Ei au mai susținut că Ducesa de Sussex nu a avut parte de susținere, în procesul de acomodare la viața monarhică. Prințul Harry a adăugat, de asemenea, că tatăl să, Prințul Charles, „l-a făcut să sufere” când era copil.

„Tatăl meu obișnuia să-mi spună când eram mic că dacă el a trecut printr-un anumit lucru, și eu va trebui să îl experimentez în același fel”, a mărturisit acesta.

William nu este numai dezamăgit, ci „extrem de îngrijorat” de ultimele acuzații pe care Harry le-a adus Familiei Regale. Sursa citată de presa internațională a declarat că Prințul William este mai degrabă „îngrijorat, decât temător” de eventualele acuzații ce ar putea avea loc pe viitor din partea fratelui său.

Prințul Harry se va confrunta cu o reîntoarcere „traumatizantă„ în Marea Britanie

Prințul Harry a declarat că s-a simțit traumatizat de întoarcerea sa în Marea Britanie. El s-a mai întors anul acesta pentru funeraliile bunicului său, Prințul Philip.

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana, a fost anunțată o ceremonie de dezvelire a unei statui. Aceasta a fost comandată de cei doi fii ai săi.

Presa suspectează că Prințul Harry se poate să fie și de data aceasta afectat de o „reîntoarcere traumatizantă”. Prezentatorul britanic Charlie Rae a declarat că „din cauza criticilor pe care le aduce familiei sale, de data aceasta el (Prințul Harry, not.red.) va fi și mai traumatizat”, citează presa.

Va fi interesant de urmărit modul în care acesta va fi primit de tatăl și fratele său. Sunt sigur că va avea parte de o primire bună. Deoarece motivul pentru care se întâlnesc este unul special; iar fiecare dintre ei urmează să țină câte un discurs.

– Charlie Rae

Statuia va fi amplasată la Palatul Kensington, în locul preferat al Prințesei Diana, Grădina Sunken. În 2017, cu ocazia a 20 de ani de la moartea Prințesei de Wales, în Grădina Sunken au fost plantate florile preferate ale acesteia; flori de Nu-mă-uita, crini albi, trandafiri albi, lalele, narcise și margarete, informează Cosmopolitan.

Cei doi frați au comandat statuia mamei lor în anul 2017. Aceștia au făcut pe atunci o declarație comună:

Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre. De aceea a sosit momentul să recunoaștem impacul pozitiv pe care ea l-a avut în Marea Britanie și în întreaga lume. Sperăm că statuia îi va ajuta pe toți cei care vizitează Palatul Kesington să reflecteze la viața și moștenirea ei.

Prințul Willim și Prințul Harry

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×