Reclamă

Prințul Harry acuză din nou Familia Regală Britanică. Dezvăluirile Ducelui de Sussex

Prințul Harry a acordat din nou o serie de interviuri pentru noul serial al celebrei Oprah Winfrey. Este vorba despre o mini serie formată din 5 episoade, The Me You Can’t See. Ducele de Sussex a spus că el și soția sa s-au simțit abandonați de cei care trebuiau să le fie alături. Acesta este motivul principal al plecării lor în California. Prințul Harry acuză din nou Familia Regală Britanică de neimplicare și lipsă de empatie.

Publicat: 21 mai 2021, 12:07

Prințul Harry a ținut să menționeze că nu regretă decizia mutării: "Am crezut că familia mea ne va ajuta, dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, era întâmpinată cu liniște totală, neglijare. Am petrecut patru ani încercând să facem lucrurile să funcționeze. Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne acolo, să ne facem treaba."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry acuză din nou Familia Regală Britanică

Prințul Harry a ținut să mai spună că atunci când a anunțat Familia Regală că vrea să plece, aceștia i-au spus că nu are voie să facă acest lucru, doar că el nu mai putea suporta, mai ales că soția sa ajunsese la gânduri de sinucidere. Acesta a uimit când a spus că Meghan s-a gândit să-și ia viața când era însărcinată în 6 luni cu Archie. Ducesa i-a povestit acest lucru în timp ce se aflau pe drum spre Royal Albert Hall din Londra, în ianuarie 2019, scrie DailyMail.

Și, bineînțeles, din cauza sistemului în care ne aflam și a responsabilităților și îndatoririlor pe care le aveam, ne-am îmbrățișat rapid și apoi a trebuit să ne schimbăm pentru a merge într-un convoi cu o escortă de poliție și pentru a ajunge la Royal Albert Sală pentru un eveniment caritabil. Apoi am intrat la eveniment și a trebuit să ne prefacem ca și cum totul era în regulă. În timp ce eu și soția mea eram pe scaunele acelea, strângându-ne mâna reciproc, în momentul în care luminile s-au stins, Meghan a început să plângă.

– Prințul Harry

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, cu mâna la gură, în timpul interviului pentru Oprah, în timp ce povestește despre traumele din copilărie
Prințul Harry a spus că totul a devenit prea mult de suportat atunci când Meghan i-a spus că a renunțat să-și ia viața pentru că nu își dorea ca bărbatul pe care îl iubește să piardă o altă femeie din viața sa / Profimedia Images
Reclamă

Meghan Markle a avut gânduri de sinucidere

Meghan i-a descris atunci soțului ei cum avea de gând să-și pună capăt vieții. Cuvintele ei i-au amintit de ultimele săptămâni din viața mamei sale. Prințul Harry a spus că totul a devenit prea mult de suportat atunci când Meghan i-a spus că a renunțat să-și ia viața pentru că nu își dorea ca bărbatul pe care îl iubește să piardă o altă femeie din viața sa. Prințul Harry acuză din nou Familia Regală Britanică de neimplicare.

Istoria se repeta. Mama mea a fost urmărită până în ultima clipă în timp ce avea o relație cu cineva care era de culoare. Și uite ce s-a întâmplat. Era să pierd o altă femeie importantă din viața mea. Era ca și cum lista creștea. Și totul revine la aceiași oameni, același model de afaceri, aceeași industrie.

– Prințul Harry

Reclamă

Diana, Prințesa Țării Galilor, a murit în 1997, alături de producătorul egiptean de film Dodi Al Fayed. Ce doi care aveau o relație de câteva luni.

Îmi părea rău pentru ea, dar eram și foarte supărat pe mine că ne aflam blocați într-o asemenea situație. Mi-a fost rușine că s-a ajuns atât de rău. Mi-a fost rușine să merg la familia mea. Nu a existat o opțiune de a spune știi ce, în seara asta, nu vom merge. Imaginează-ți discuțiile care veneau din asta.

– Prințul Harry

Pentru Harry, întoarcerea la Londra pentru a participa la înmormântarea Prințului Philip luna trecută a însemnat încă o dată confruntarea cu un loc în care se simțea prins și vânat de camere. A fost un test al abilității sale de a face față anxietății care clocotea din nou.

„Eram îngrijorat de asta, mi-era teamă”, a declarat Harry pentru Associated Press. Cu toate acestea, el a reușit să rezolve orice frământare folosind abilitățile învățate la terapie.

Prințul Harry acuză din nou Familia Regală și a avut nevoie de terapie ca să treacă peste traume

Prințul Harry a declarat că a mers pentru prima dată un terapeut în urmă cu aproximativ patru ani. Pentru acest pas a fost încurajat de Meghan. S-au certat și ea și-a dat seama că furia lui părea greșită. Harry a dat de asemenea vina pe tatăl său și pe Regina Elisabeta pentru modul în care l-au crescut. Acesta a mărturisit că adesea Prințul Charles îi spunea că viața sa va semăna cu a lui.

Asta nu are sens. Doar pentru că ai suferit, asta nu înseamnă că copiii tăi trebuie să sufere. De fapt, dimpotrivă. Dacă ai suferit, fă tot ce poți pentru a te asigura că, indiferent de experiențele negative pe care le-ai avut, le poți face diferit pentru copiii tăi. Trebuie doar să te asiguri că istoria nu se va repeta.

– Prințul Harry

După toate aceste acuzații, Prințul Harry a spus că încă își dorește să se împace cu familia sa. El spune că terapia l-a ajutat să facă față oricăror provocări. Acesta a spus că atunci când Meghan Markle i-a vorbit despre sinucidere, nici măcar nu a încercat să meargă să discute cu familia sa pentru că i-a fost extrem de rușine de situația în care a ajuns și că oricum nu i-ar fi ajutat.

Acesta a fost unul dintre cele mai mari motive pentru care am plecat. M-am simțit prins și controlat prin frică, atât de către mass-media, cât și de către sistemul în sine. Nu m-au încurajat niciodată să vorbească despre acest tip de traume.

– Ducele de Sussex

Ducele de Sussex, despre alcool și substanțe interzise

Ducele de Sussex a mai spus că s-a confruntat cu dorința de se lăsa pradă abuzului de alcool și substanțe interzise. A vrut să le încerce pe toate pentru a putea trece peste moartea mamei sale. Acesta a mai spus că atunci când a mers la Londra pentru a participa la înmormântarea bunicului lui, anxietatea a crescut. Chiar și acum este urmărit de sunetul copitelor de cai care au mers la trăsura ce purta sicriul mamei sale.

Prințul Harry, la înmormântarea Prințului Philip, singur
Ducele de Sussex vrea să evite un nou contact cu Familia Regală Britanică / Getty Images

Neputință, după decesul mamei sale

În aceste noi interviuri, Harry a discutat și despre eșecul de a putea face față durerii de după decesul mamei sale. A simțit o neputință imensă că nu a putut să o protejeze. Refuzul familiei sale de a-l ajuta atunci când Meghan se afla în aceeași situație ca a mamei sale l-a condus spre terapie și doar ajutorul specializat l-a ajutat să rupă acest ciclu. Seria se concentrează pe sănătatea mintală. Harry i-a spus lui Winfrey că trauma pierderii mamei l-a determinat să sufere anxietate. El a avut atacuri de panică severe între 28 și 32 de ani.

Am fost dispus să beau, am fost dispus să iau substanțe interzise. Am fost dispus să încerc și să fac lucrurile care mă făceau să mă simt mai puțin din cum mă simțeam.

– Prințul Harry

Ducele de Sussex avea doar 12 ani când Diana, Prințesa Țării Galilor, a murit în august 1997. Aceasta și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de presă la Paris.

În primele trei episoade din serialul The Me You Can’t See, Prințul Harry a abordat amintiri traumatice din copilăria sa. A vorbit chiar și despre momentul în care a fost fotografiat cu fratele său, tatăl, unchiul și bunicul mergând în spatele sicriului Dianei la înmormântarea ei.

Harry i-a spus lui Oprah: „A lua acea decizie de a primi ajutor nu este un semn de slăbiciune. În lumea de astăzi, mai mult ca oricând, este un semn de forță.” Împreună cu Oprah Winfrey, Ducele de Sussex este producător executiv al filmului The Me You Can’t See, care a avut premiera joi, pe data de 20 mai 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×