Numele fetiței Ducilor de Sussex, la Casele de pariuri

Numele fetiței Ducilor de Sussex e un subiect care deja ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Așa cum Prințul Harry a spus în trecut, ce altceva mai poți cere după ce ai fost binecuvântat cu un băiat. Acum că o fetiță este pe cale să se nască reprezintă o mare bucurie.

Publicat: 13 mai 2021, 7:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 14:22

La Casele de Pariuri se fac deja pariuri în legătură numele pe care îl va primi fiica Ducilor de Sussex. Mulți sunt de părere că Meghan Markle și Prințul Harry îi vor alege micuței un nume în memoria Ducelui de Edinburgh.

Numele fetiței Ducilor de Sussex

După ce Prințul Philip a decedat luna trecută, site-urile caselor de pariuri au fost acaparate de predicții. Sunt mulți cei care fac pariuri referitoare la numele pe care Ducii de Sussex îl vor alege pentru fetița lor. Micuța urmează să se nască în această vară. Philippa este prenumele cu cea mai mare cotă, scrie People.

Faptul că Prințesa Eugenie și Zara Tindall, verișoarele Prințului Harry, și-au numit copiii născuți recent după numele bunicului lor, acest lucru nu face decât să întărească și mai mult ideea că și Ducii de Sussex vor proceda la fel. În top mai există prenume precum Diana sau Elizabeth, în memoria Prințesei Diana sau pentru a o venera pe Regina Elisabeta a II-a. În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex le-a făcut o surpriză fanilor. Nu se gândea nimeni că își vor numi fiul Archie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Anunțul sarcinii lui Meghan Markle

Ducii de Sussex au ales ziua de 14 februarie pentru a anunța oficial că vor deveni din nou părinți. Aceștia au apelat la o ședință foto alb-negru, făcută de la distanță de prietenul lor fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în interviul acordat Ophrey Winfrey că vor deveni părinți de fetiță.

Prințul Harry a spus atunci că este extrem de recunoscător pentru faptul că va deveni și tată de fată: „Sunt recunoscător că voi deveni din nou tată. Dar să ai un băiat și apoi o fată… Acum avem familia noastră”.

Ducii de Sussex au încheiat un parteneriat important

Ducii de Sussex au încheiat recent un parteneriat important. Ei au demarat o campanie cu unul dintre producătorii de bunuri de larg consum nealimentare, prin intermediul fundației lor, Archewell.

„Bazat pe valori comune, parteneriatul se va concentra pe egalitatea de gen. Totul se va baza pe aspirații comune, demonstrate cel mai recent de munca noastră în sprijinul Global Citizen’s VAX LIVE: Concert to Reunite the World, un eveniment care a inspirat încrederea în vaccinuri la nivel mondial și a strâns peste 300 de milioane de dolari pentru achiziționarea de vaccinuri la nivel mondial”, conform comunicatului.

People scrie că atunci când avea numai 11 ani, Meghan Markle a trimis un mesaj acestui trust multinațional. Totul s-a întâmplat după ce văzut o reclamă pentru o soluție de spălat vase. Sloganul acesteia era „Femeile din toată America luptă cu grăsimea de pe tigăi și oale.” După ce au văzut acest mesaj, compania a schimbat sloganul în „Oameni din toată America”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×