Reclamă

Numele fetiței Ducilor de Sussex, la Casele de pariuri

Numele fetiței Ducilor de Sussex e un subiect care deja ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Așa cum Prințul Harry a spus în trecut, ce altceva mai poți cere după ce ai fost binecuvântat cu un băiat. Acum că o fetiță este pe cale să se nască reprezintă o mare bucurie.

Publicat: 13 mai 2021, 7:22

La Casele de Pariuri se fac deja pariuri în legătură numele pe care îl va primi fiica Ducilor de Sussex. Mulți sunt de părere că Meghan Markle și Prințul Harry îi vor alege micuței un nume în memoria Ducelui de Edinburgh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele fetiței Ducilor de Sussex

După ce Prințul Philip a decedat luna trecută, site-urile caselor de pariuri au fost acaparate de predicții. Sunt mulți cei care fac pariuri referitoare la numele pe care Ducii de Sussex îl vor alege pentru fetița lor. Micuța urmează să se nască în această vară. Philippa este prenumele cu cea mai mare cotă, scrie People.

Faptul că Prințesa Eugenie și Zara Tindall, verișoarele Prințului Harry, și-au numit copiii născuți recent după numele bunicului lor, acest lucru nu face decât să întărească și mai mult ideea că și Ducii de Sussex vor proceda la fel. În top mai există prenume precum Diana sau Elizabeth, în memoria Prințesei Diana sau pentru a o venera pe Regina Elisabeta a II-a. În ceea ce privește numele fiului lor, Ducii de Sussex le-a făcut o surpriză fanilor. Nu se gândea nimeni că își vor numi fiul Archie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images
Reclamă

Anunțul sarcinii lui Meghan Markle

Ducii de Sussex au ales ziua de 14 februarie pentru a anunța oficial că vor deveni din nou părinți. Aceștia au apelat la o ședință foto alb-negru, făcută de la distanță de prietenul lor fotograful Misan Harriman. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în interviul acordat Ophrey Winfrey că vor deveni părinți de fetiță.

Prințul Harry a spus atunci că este extrem de recunoscător pentru faptul că va deveni și tată de fată: „Sunt recunoscător că voi deveni din nou tată. Dar să ai un băiat și apoi o fată… Acum avem familia noastră”.

Reclamă

Ducii de Sussex au încheiat un parteneriat important

Ducii de Sussex au încheiat recent un parteneriat important. Ei au demarat o campanie cu unul dintre producătorii de bunuri de larg consum nealimentare, prin intermediul fundației lor, Archewell.

„Bazat pe valori comune, parteneriatul se va concentra pe egalitatea de gen. Totul se va baza pe aspirații comune, demonstrate cel mai recent de munca noastră în sprijinul Global Citizen’s VAX LIVE: Concert to Reunite the World, un eveniment care a inspirat încrederea în vaccinuri la nivel mondial și a strâns peste 300 de milioane de dolari pentru achiziționarea de vaccinuri la nivel mondial”, conform comunicatului.

People scrie că atunci când avea numai 11 ani, Meghan Markle a trimis un mesaj acestui trust multinațional. Totul s-a întâmplat după ce văzut o reclamă pentru o soluție de spălat vase. Sloganul acesteia era „Femeile din toată America luptă cu grăsimea de pe tigăi și oale.” După ce au văzut acest mesaj, compania a schimbat sloganul în „Oameni din toată America”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×