Reclamă

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV: „Heart of Invictus”

Următoarea apariție a Prințului Harry pe micul ecran va fi destul de diferită de cea din luna martie de la postul CBS. Cei doi se concentrează acum asupra primului lor proiect cu Netflix. E vorba despre un contract pe care l-au semnat încă din toamna anului trecut cu serviciul de streaming. Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:34 / Actualizat: 8 aprilie 2021, 12:24

Este vorba despre un documentar despre Jocurile Invictus, o competiție dedicată militarilor veterani răniți, scrie Variety.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV

Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o. Producția are la bază povestea unor competitori răniți în timp ce se aflau în serviciul militar sau care au suferit schimbări pe viață din cauza unor boli crunte. Personajele sunt urmărite pe tot parcursul lor către Invictus Games The Hague 2020. Deși competiția a fost amânată pentru 2022 din cauza pandemiei, acesta este subiectul cu care Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Producția va documenta pregătirea lor și le va dezvălui poveștile de viață. Totodată, documentarul va aborda și felul în care organizatorii jocurilor fac echipă cu reprezentanții țărilor participante și felul în care susțin sportivii.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Aceștia au convenit asupra unor serii de documentare, filme de lung metraj, scenarii tv și spectacole pentru copii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle împreună la un eveniment
Prințul Harry și Meghan Markle sunt „dezamăgiți” de pierderea patronajelor, decizie luată de Regina Elisabeta a II-a ca urmare a detașării Ducilor de Sussex de responsabilitățile oficiale / Profimedia Images

Archewell Production a fost fondat de Meghan și Harry

Ducii de Sussex au fondat Archewell Production pentru a putea produce toate acestea materiale. Ei spun că reprezintă datoria de adevăr printr-o lentilă compresivă.

Reclamă

„Încă de la primele Jocuri Invictus în anul 2014, am știut că fiecare concurent va contribui. Totul contribuie în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Acest documentar va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile acestor concurenți pe drumul lor către Olanda. Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de această colaborare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu”, a declarat prințul Harry. Ducele de Sussex, cofondator al Archewell Productions și patron al Fundației Invictus Games a spus toate acestea într-un comunicat.

Fundația Invictus Games este producătorul executiv. Parteneriatul va oferi „finanțare semnificativă organizației”, potrivit Netflix, sprijinind activitatea grupului înaintea Jocurilor de la Haga. Ca parte a acestei colaborări, comunității internaționale Invictus i se oferă acces la activități sportive virtuale pentru a ajuta la recuperare și pregătire. După Jocurile din 2022 din Olanda, următoarea competiție sportivă va avea loc la Dusseldorf, Germania în 2023.

„Ducele și Ducesa de Sussex și echipa Archewell Productions construiesc un proiect ambițios care reflectă valorile și cauzele pe care le susțin”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix.

Ducii de Sussex aspiră la o viață normală

Ducii de Sussex s-au detașat complet de Familia Regală Britanică. Acum caută să se descurce așa cum o face fiecare familie în parte.

Presa din întreaga lume a scris recent că Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Deși nu se știe clar dacă și câți bani va primi Ducele de Sussex, cu siguranță acest proiect îi va aduce capital de imagine care îl va ajuta pe viitor. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify.

Meghan Markle a investit într-o companie de wellness. Aceștia sunt primii pași pe care Ducii îi fac către o viață normală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×