Reclamă

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV: „Heart of Invictus”

Următoarea apariție a Prințului Harry pe micul ecran va fi destul de diferită de cea din luna martie de la postul CBS. Cei doi se concentrează acum asupra primului lor proiect cu Netflix. E vorba despre un contract pe care l-au semnat încă din toamna anului trecut cu serviciul de streaming. Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:34 / Actualizat: 8 aprilie 2021, 12:24

Este vorba despre un documentar despre Jocurile Invictus, o competiție dedicată militarilor veterani răniți, scrie Variety.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV

Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o. Producția are la bază povestea unor competitori răniți în timp ce se aflau în serviciul militar sau care au suferit schimbări pe viață din cauza unor boli crunte. Personajele sunt urmărite pe tot parcursul lor către Invictus Games The Hague 2020. Deși competiția a fost amânată pentru 2022 din cauza pandemiei, acesta este subiectul cu care Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Producția va documenta pregătirea lor și le va dezvălui poveștile de viață. Totodată, documentarul va aborda și felul în care organizatorii jocurilor fac echipă cu reprezentanții țărilor participante și felul în care susțin sportivii.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Aceștia au convenit asupra unor serii de documentare, filme de lung metraj, scenarii tv și spectacole pentru copii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle împreună la un eveniment
Prințul Harry și Meghan Markle sunt „dezamăgiți” de pierderea patronajelor, decizie luată de Regina Elisabeta a II-a ca urmare a detașării Ducilor de Sussex de responsabilitățile oficiale / Profimedia Images

Archewell Production a fost fondat de Meghan și Harry

Ducii de Sussex au fondat Archewell Production pentru a putea produce toate acestea materiale. Ei spun că reprezintă datoria de adevăr printr-o lentilă compresivă.

Reclamă

„Încă de la primele Jocuri Invictus în anul 2014, am știut că fiecare concurent va contribui. Totul contribuie în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Acest documentar va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile acestor concurenți pe drumul lor către Olanda. Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de această colaborare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu”, a declarat prințul Harry. Ducele de Sussex, cofondator al Archewell Productions și patron al Fundației Invictus Games a spus toate acestea într-un comunicat.

Fundația Invictus Games este producătorul executiv. Parteneriatul va oferi „finanțare semnificativă organizației”, potrivit Netflix, sprijinind activitatea grupului înaintea Jocurilor de la Haga. Ca parte a acestei colaborări, comunității internaționale Invictus i se oferă acces la activități sportive virtuale pentru a ajuta la recuperare și pregătire. După Jocurile din 2022 din Olanda, următoarea competiție sportivă va avea loc la Dusseldorf, Germania în 2023.

„Ducele și Ducesa de Sussex și echipa Archewell Productions construiesc un proiect ambițios care reflectă valorile și cauzele pe care le susțin”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix.

Ducii de Sussex aspiră la o viață normală

Ducii de Sussex s-au detașat complet de Familia Regală Britanică. Acum caută să se descurce așa cum o face fiecare familie în parte.

Presa din întreaga lume a scris recent că Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Deși nu se știe clar dacă și câți bani va primi Ducele de Sussex, cu siguranță acest proiect îi va aduce capital de imagine care îl va ajuta pe viitor. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify.

Meghan Markle a investit într-o companie de wellness. Aceștia sunt primii pași pe care Ducii îi fac către o viață normală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×