Reclamă

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV: „Heart of Invictus”

Următoarea apariție a Prințului Harry pe micul ecran va fi destul de diferită de cea din luna martie de la postul CBS. Cei doi se concentrează acum asupra primului lor proiect cu Netflix. E vorba despre un contract pe care l-au semnat încă din toamna anului trecut cu serviciul de streaming. Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:34 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Este vorba despre un documentar despre Jocurile Invictus, o competiție dedicată militarilor veterani răniți, scrie Variety.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV

Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o. Producția are la bază povestea unor competitori răniți în timp ce se aflau în serviciul militar sau care au suferit schimbări pe viață din cauza unor boli crunte. Personajele sunt urmărite pe tot parcursul lor către Invictus Games The Hague 2020. Deși competiția a fost amânată pentru 2022 din cauza pandemiei, acesta este subiectul cu care Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Producția va documenta pregătirea lor și le va dezvălui poveștile de viață. Totodată, documentarul va aborda și felul în care organizatorii jocurilor fac echipă cu reprezentanții țărilor participante și felul în care susțin sportivii.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Aceștia au convenit asupra unor serii de documentare, filme de lung metraj, scenarii tv și spectacole pentru copii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle împreună la un eveniment
Prințul Harry și Meghan Markle sunt „dezamăgiți” de pierderea patronajelor, decizie luată de Regina Elisabeta a II-a ca urmare a detașării Ducilor de Sussex de responsabilitățile oficiale / Profimedia Images

Archewell Production a fost fondat de Meghan și Harry

Ducii de Sussex au fondat Archewell Production pentru a putea produce toate acestea materiale. Ei spun că reprezintă datoria de adevăr printr-o lentilă compresivă.

Reclamă

„Încă de la primele Jocuri Invictus în anul 2014, am știut că fiecare concurent va contribui. Totul contribuie în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Acest documentar va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile acestor concurenți pe drumul lor către Olanda. Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de această colaborare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu”, a declarat prințul Harry. Ducele de Sussex, cofondator al Archewell Productions și patron al Fundației Invictus Games a spus toate acestea într-un comunicat.

Fundația Invictus Games este producătorul executiv. Parteneriatul va oferi „finanțare semnificativă organizației”, potrivit Netflix, sprijinind activitatea grupului înaintea Jocurilor de la Haga. Ca parte a acestei colaborări, comunității internaționale Invictus i se oferă acces la activități sportive virtuale pentru a ajuta la recuperare și pregătire. După Jocurile din 2022 din Olanda, următoarea competiție sportivă va avea loc la Dusseldorf, Germania în 2023.

„Ducele și Ducesa de Sussex și echipa Archewell Productions construiesc un proiect ambițios care reflectă valorile și cauzele pe care le susțin”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix.

Ducii de Sussex aspiră la o viață normală

Ducii de Sussex s-au detașat complet de Familia Regală Britanică. Acum caută să se descurce așa cum o face fiecare familie în parte.

Presa din întreaga lume a scris recent că Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Deși nu se știe clar dacă și câți bani va primi Ducele de Sussex, cu siguranță acest proiect îi va aduce capital de imagine care îl va ajuta pe viitor. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify.

Meghan Markle a investit într-o companie de wellness. Aceștia sunt primii pași pe care Ducii îi fac către o viață normală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×