Reclamă

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV: „Heart of Invictus”

Următoarea apariție a Prințului Harry pe micul ecran va fi destul de diferită de cea din luna martie de la postul CBS. Cei doi se concentrează acum asupra primului lor proiect cu Netflix. E vorba despre un contract pe care l-au semnat încă din toamna anului trecut cu serviciul de streaming. Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:34 / Actualizat: 8 aprilie 2021, 12:24

Este vorba despre un documentar despre Jocurile Invictus, o competiție dedicată militarilor veterani răniți, scrie Variety.

Ducii de Sussex realizează primul documentar TV

Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o. Producția are la bază povestea unor competitori răniți în timp ce se aflau în serviciul militar sau care au suferit schimbări pe viață din cauza unor boli crunte. Personajele sunt urmărite pe tot parcursul lor către Invictus Games The Hague 2020. Deși competiția a fost amânată pentru 2022 din cauza pandemiei, acesta este subiectul cu care Ducii de Sussex realizează primul documentar TV.

Producția va documenta pregătirea lor și le va dezvălui poveștile de viață. Totodată, documentarul va aborda și felul în care organizatorii jocurilor fac echipă cu reprezentanții țărilor participante și felul în care susțin sportivii.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Aceștia au convenit asupra unor serii de documentare, filme de lung metraj, scenarii tv și spectacole pentru copii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle împreună la un eveniment
Prințul Harry și Meghan Markle sunt „dezamăgiți” de pierderea patronajelor, decizie luată de Regina Elisabeta a II-a ca urmare a detașării Ducilor de Sussex de responsabilitățile oficiale / Profimedia Images

Archewell Production a fost fondat de Meghan și Harry

Ducii de Sussex au fondat Archewell Production pentru a putea produce toate acestea materiale. Ei spun că reprezintă datoria de adevăr printr-o lentilă compresivă.

Reclamă

„Încă de la primele Jocuri Invictus în anul 2014, am știut că fiecare concurent va contribui. Totul contribuie în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Acest documentar va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile acestor concurenți pe drumul lor către Olanda. Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de această colaborare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu”, a declarat prințul Harry. Ducele de Sussex, cofondator al Archewell Productions și patron al Fundației Invictus Games a spus toate acestea într-un comunicat.

Fundația Invictus Games este producătorul executiv. Parteneriatul va oferi „finanțare semnificativă organizației”, potrivit Netflix, sprijinind activitatea grupului înaintea Jocurilor de la Haga. Ca parte a acestei colaborări, comunității internaționale Invictus i se oferă acces la activități sportive virtuale pentru a ajuta la recuperare și pregătire. După Jocurile din 2022 din Olanda, următoarea competiție sportivă va avea loc la Dusseldorf, Germania în 2023.

„Ducele și Ducesa de Sussex și echipa Archewell Productions construiesc un proiect ambițios care reflectă valorile și cauzele pe care le susțin”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix.

Ducii de Sussex aspiră la o viață normală

Ducii de Sussex s-au detașat complet de Familia Regală Britanică. Acum caută să se descurce așa cum o face fiecare familie în parte.

Presa din întreaga lume a scris recent că Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Deși nu se știe clar dacă și câți bani va primi Ducele de Sussex, cu siguranță acest proiect îi va aduce capital de imagine care îl va ajuta pe viitor. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify.

Meghan Markle a investit într-o companie de wellness. Aceștia sunt primii pași pe care Ducii îi fac către o viață normală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se măsoară cu un centimetru în talie
Sănătate
Obiceiul care te poate ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
În sezonul cald multe persoane s-au preocupat să obțină silueta perfectă. Vara este aproape pe sfârșite, însă nu este prea târziu pentru a-ți atinge obiectivele când vine vorba de fizicul tău. Specialiștii au descoperit...
2
Scarlett Johansson la premiera filmului Sing 2
Divertisment
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul...
3
Fată frumoasă cu părul roșcat și lung se află într-o pădure în anotimpul toamna
Horoscop
Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele
Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba...
4
Meghan Markle ]n timpul unui interviu pe care l-a oferit c\nd a ]mplinit v\rsta de 40 de ani
Divertisment
Preparatul preferat al lui Meghan Markle. Cum arată masa ideală pentru Ducesa de Sussex
Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul în atenția presei internaționale. De data aceasta s-a aflat care este preparatul preferat al lui Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex are un regim alimentar...
5
Ashton Kutcher într-un costum gri suferă de o boală autoimună rară
Știri
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară: „Sunt norocos că sunt în viață”
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară. Actorul a declarat recent că se simte bine și că este foarte norocos că a scăpat cu viață. Boala de care suferă l-a lăsat incapabil să...
PARTENERI
×