Reclamă

Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge

Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge nu provine, după cum poate ne-am aștepta, doar de la Familia Regală. Atât Meghan Markle și Prințul Harry, cât și Kate Middleton și Prințul William au surse individuale de venit.

Publicat: 10 martie 2021, 8:10 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Când vine vorba de Familia Regală, la capitolul financiar sumele au multe cifre, de ordinul sutelor de milioane. Forbes a estimat în 2017 că familia în ansamblu valorează 88 de miliarde de dolari. În 2019, numai valoarea netă a Reginei a fost estimată la 500 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge

Dar cât valorează ceilalți membri ai Familiei Regale, precum Prințul Harry, Ducesa Meghan, Prințul William și Ducesa Kate?

Averea personală a lui Meghan provine din cariera de actriță

Forbes a estimat în februarie 2021 că valoarea netă comună a Ducilor de Sussex este de 10 milioane de dolari.

De când au renunțat la Familia Regală, ea și Prințul Harry s-au implicat în mai multe proiecte. Printre ele, un acord de trei ani cu Spotify care ar putea valora între 15 și 18 milioane de dolari. De asemenea, cuplul a încheiat un acord de mai mulți ani cu Netflix, dar suma nu a fost dezvăluită, potrivit Harper’s Bazaar.  

Reclamă

În mai 2019, Forbes a estimat că valoarea netă a lui Meghan este de 2,2 milioane de dolari, pe baza salariului pe care l-a câștigat pentru rolul lui Rachel Zane în serialul Suits. Meghan a primit în medie 57.500 de dolari pe episod. Înainte de a se căsători cu Harry, a apărut și în filme precum Remember Me și a avut și un blog personal de lifestyle, The Tig.

Prințul Harry are o avere de milioane de dolari

În mai 2019, se estimea că Harry avea o valoare cuprinsă între 25 și 40 de milioane de dolari. Sumă similară cu câștigurile Prințului William, având în vedere sursele lor similare de venit la momentul respectiv, potrivit Money.

Reclamă

În timpul interviului său și al lui Meghan cu Oprah Winfrey, Harry a dezvăluit că Familia Regală a încetat să le ofere sprijin financiar la începutul anului 2020, dar au reușit să trăiască din moștenirea lăsată de Prințesa Diana. 

Atât el, cât și fratele său, Prințul William, au moștenit bani de la Prințesa Diana și de la regina mamă, străbunica lor. Potrivit Forbes, Prințesa Diana le-a oferit fiilor săi 10 milioane de dolari, pe care i-au primit drept dividende anuale în valoare de aproximativ 450.000 de dolari pe an. Cei doi au primit sumele complete când au împlinit 30 de ani.

Familia lui Kate Middleton are o afacere profitabilă

Ducesa de Cambridge are o avere estimată între 7 și 10 milioane de dolari, a raportat Money în 2018. Ducesa de Cambridge nu a devenit bogată după căsătoria cu Prințul Harry în 2011. Kate Middleton avea deja propria avere, în principal datorită afacerii profitabile a familiei sale, Party Pieces.

Veniturile Prințului William provin de la Ducatul de Cornwall

Se spune că William ar avea o valoare de aproximativ 40 de milioane de dolari, potrivit Money. La fel ca fratele său mai mic, viitorul rege a moștenit sume mari de bani de la mama lui, prințesa Diana, și de la străbunica, regina mamă. Timp de câțiva ani, William a fost pilot de elicopter în cadrul RAF Search and Rescue Force, unde ar fi câștigat aproximativ 70.000 de dolari pe an. De asemenea, el primește venituri din Ducatul de Cornwall și beneficiază de Grantul Suveran, sursa de finanțare a cheltuielilor Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×