Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge

Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge nu provine, după cum poate ne-am aștepta, doar de la Familia Regală. Atât Meghan Markle și Prințul Harry, cât și Kate Middleton și Prințul William au surse individuale de venit.

10 martie 2021 la 8:10

Când vine vorba de Familia Regală, la capitolul financiar sumele au multe cifre, de ordinul sutelor de milioane. Forbes a estimat în 2017 că familia în ansamblu valorează 88 de miliarde de dolari. În 2019, numai valoarea netă a Reginei a fost estimată la 500 de milioane de dolari.

Averea Ducilor de Sussex și Ducilor de Cambridge

Dar cât valorează ceilalți membri ai Familiei Regale, precum Prințul Harry, Ducesa Meghan, Prințul William și Ducesa Kate?

Averea personală a lui Meghan provine din cariera de actriță

Forbes a estimat în februarie 2021 că valoarea netă comună a Ducilor de Sussex este de 10 milioane de dolari.

De când au renunțat la Familia Regală, ea și Prințul Harry s-au implicat în mai multe proiecte. Printre ele, un acord de trei ani cu Spotify care ar putea valora între 15 și 18 milioane de dolari. De asemenea, cuplul a încheiat un acord de mai mulți ani cu Netflix, dar suma nu a fost dezvăluită, potrivit Harper’s Bazaar.  

În mai 2019, Forbes a estimat că valoarea netă a lui Meghan este de 2,2 milioane de dolari, pe baza salariului pe care l-a câștigat pentru rolul lui Rachel Zane în serialul Suits. Meghan a primit în medie 57.500 de dolari pe episod. Înainte de a se căsători cu Harry, a apărut și în filme precum Remember Me și a avut și un blog personal de lifestyle, The Tig.

Prințul Harry are o avere de milioane de dolari

În mai 2019, se estimea că Harry avea o valoare cuprinsă între 25 și 40 de milioane de dolari. Sumă similară cu câștigurile Prințului William, având în vedere sursele lor similare de venit la momentul respectiv, potrivit Money.

În timpul interviului său și al lui Meghan cu Oprah Winfrey, Harry a dezvăluit că Familia Regală a încetat să le ofere sprijin financiar la începutul anului 2020, dar au reușit să trăiască din moștenirea lăsată de Prințesa Diana. 

Atât el, cât și fratele său, Prințul William, au moștenit bani de la Prințesa Diana și de la regina mamă, străbunica lor. Potrivit Forbes, Prințesa Diana le-a oferit fiilor săi 10 milioane de dolari, pe care i-au primit drept dividende anuale în valoare de aproximativ 450.000 de dolari pe an. Cei doi au primit sumele complete când au împlinit 30 de ani.

Familia lui Kate Middleton are o afacere profitabilă

Ducesa de Cambridge are o avere estimată între 7 și 10 milioane de dolari, a raportat Money în 2018. Ducesa de Cambridge nu a devenit bogată după căsătoria cu Prințul Harry în 2011. Kate Middleton avea deja propria avere, în principal datorită afacerii profitabile a familiei sale, Party Pieces.

Veniturile Prințului William provin de la Ducatul de Cornwall

Se spune că William ar avea o valoare de aproximativ 40 de milioane de dolari, potrivit Money. La fel ca fratele său mai mic, viitorul rege a moștenit sume mari de bani de la mama lui, prințesa Diana, și de la străbunica, regina mamă. Timp de câțiva ani, William a fost pilot de elicopter în cadrul RAF Search and Rescue Force, unde ar fi câștigat aproximativ 70.000 de dolari pe an. De asemenea, el primește venituri din Ducatul de Cornwall și beneficiază de Grantul Suveran, sursa de finanțare a cheltuielilor Familiei Regale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×