Reclamă

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Când va naște Meghan Markle

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul interviului cu Oprah Winfrey. După ce Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiat în mai 2019, cuplul așteaptă acum o fată. 

Publicat: 8 martie 2021, 12:16 / Actualizat: 8 martie 2021, 16:21

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în vara anului acesta părinți de fată. După ce Ducesa de Sussex și-a anunțat sarcina luna trecută, cuplul a dezvăluit în timpul interviului cu Oprah Winfrey că cel de-al doilea copil va fi o fată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să ai un băiat, și apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Prințul Harry. De asemenea, cuplul a dezvăluiit că nu își mai doresc și un al treilea copil. 

Prințul Harry a declarat că se simte „recunoscător” să aibă copii.

„Mă simt recunoscător să am orice copil, dar să ai un băiat și apoi o fată … acum avem familia noastră și suntem patru”.

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Meghan Markle va aduce pe lume cel de-al doilea copil în vara acestui an, a dezvăluit cuplul cu ocazia interviului, transmite People.

Reclamă

Ducii de Sussex au anunțat sarcina lui Meghan printr-o imagine alb-negru. Momentul emoționant îi surprinde pe cei doi foarte fericiți într-un cadru natural. Meghan Markle își sprijină capul pe piciorul lui Harry și își mângâie burta de gravidă în timp ce soțul ei îi atinge capul și o privește cu un zâmbet larg pe față. 

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului. 

Reclamă

Imaginea a fost făcută de fotograful și prietenul lor, Misan Harriman.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman pe Instagram. 

Vestea fericită, pe care au împărtășit-o de Ziua Îndrăgostiților, vine după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în vara anului trecut. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu personal pentru New York Times. 

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au renunțat oficial la rolurile lor de membri ai Familiei Regale la începutul anului trecut. Dorința de a avea o viață de familie normală a jucat un rol important în această decizie. 

Angajații Familiei Regale au avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei

Meghan Markle a experimentat gânduri suicidale după ce angajații Familiei Regale a refuzat să o protejeze de tabloidele britanice și după ce au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui (n.r. Archie) când se va naște”.

„Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc”, a recunoscut Meghan Markle. „Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea.”

Cuplul a vrut să facă o distincție între membrii Familiei Regale și schela instituțională a monarhiei. Ambii au lăudat-o în mod repetat pe Regină.

„Regina a fost întotdeauna minunată cu mine”, a spus Meghan Markle, potrivit Financial Times

Cei doi i-au criticat pe angajații instituției, susținând că aceștia au refuzat să îi ofere protecție în fața presei britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×