Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Când va naște Meghan Markle

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul interviului cu Oprah Winfrey. După ce Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiat în mai 2019, cuplul așteaptă acum o fată. 

Publicat: 8 martie 2021, 12:16 / Actualizat: 8 martie 2021, 14:21

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în vara anului acesta părinți de fată. După ce Ducesa de Sussex și-a anunțat sarcina luna trecută, cuplul a dezvăluit în timpul interviului cu Oprah Winfrey că cel de-al doilea copil va fi o fată.

„Să ai un băiat, și apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Prințul Harry. De asemenea, cuplul a dezvăluiit că nu își mai doresc și un al treilea copil. 

Prințul Harry a declarat că se simte „recunoscător” să aibă copii.

„Mă simt recunoscător să am orice copil, dar să ai un băiat și apoi o fată … acum avem familia noastră și suntem patru”.

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Meghan Markle va aduce pe lume cel de-al doilea copil în vara acestui an, a dezvăluit cuplul cu ocazia interviului, transmite People.

Ducii de Sussex au anunțat sarcina lui Meghan printr-o imagine alb-negru. Momentul emoționant îi surprinde pe cei doi foarte fericiți într-un cadru natural. Meghan Markle își sprijină capul pe piciorul lui Harry și își mângâie burta de gravidă în timp ce soțul ei îi atinge capul și o privește cu un zâmbet larg pe față. 

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului. 

Imaginea a fost făcută de fotograful și prietenul lor, Misan Harriman.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman pe Instagram. 

Vestea fericită, pe care au împărtășit-o de Ziua Îndrăgostiților, vine după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în vara anului trecut. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu personal pentru New York Times. 

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au renunțat oficial la rolurile lor de membri ai Familiei Regale la începutul anului trecut. Dorința de a avea o viață de familie normală a jucat un rol important în această decizie. 

Angajații Familiei Regale au avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei

Meghan Markle a experimentat gânduri suicidale după ce angajații Familiei Regale a refuzat să o protejeze de tabloidele britanice și după ce au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui (n.r. Archie) când se va naște”.

„Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc”, a recunoscut Meghan Markle. „Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea.”

Cuplul a vrut să facă o distincție între membrii Familiei Regale și schela instituțională a monarhiei. Ambii au lăudat-o în mod repetat pe Regină.

„Regina a fost întotdeauna minunată cu mine”, a spus Meghan Markle, potrivit Financial Times

Cei doi i-au criticat pe angajații instituției, susținând că aceștia au refuzat să îi ofere protecție în fața presei britanice.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×