Reclamă

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Când va naște Meghan Markle

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul interviului cu Oprah Winfrey. După ce Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiat în mai 2019, cuplul așteaptă acum o fată. 

Publicat: 8 martie 2021, 12:16 / Actualizat: 8 martie 2021, 16:21

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni în vara anului acesta părinți de fată. După ce Ducesa de Sussex și-a anunțat sarcina luna trecută, cuplul a dezvăluit în timpul interviului cu Oprah Winfrey că cel de-al doilea copil va fi o fată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să ai un băiat, și apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Prințul Harry. De asemenea, cuplul a dezvăluiit că nu își mai doresc și un al treilea copil. 

Prințul Harry a declarat că se simte „recunoscător” să aibă copii.

„Mă simt recunoscător să am orice copil, dar să ai un băiat și apoi o fată … acum avem familia noastră și suntem patru”.

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Meghan Markle va aduce pe lume cel de-al doilea copil în vara acestui an, a dezvăluit cuplul cu ocazia interviului, transmite People.

Reclamă

Ducii de Sussex au anunțat sarcina lui Meghan printr-o imagine alb-negru. Momentul emoționant îi surprinde pe cei doi foarte fericiți într-un cadru natural. Meghan Markle își sprijină capul pe piciorul lui Harry și își mângâie burta de gravidă în timp ce soțul ei îi atinge capul și o privește cu un zâmbet larg pe față. 

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului. 

Reclamă

Imaginea a fost făcută de fotograful și prietenul lor, Misan Harriman.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman pe Instagram. 

Vestea fericită, pe care au împărtășit-o de Ziua Îndrăgostiților, vine după ce Meghan a dezvăluit că a suferit un avort spontan în vara anului trecut. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu personal pentru New York Times. 

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au renunțat oficial la rolurile lor de membri ai Familiei Regale la începutul anului trecut. Dorința de a avea o viață de familie normală a jucat un rol important în această decizie. 

Angajații Familiei Regale au avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei

Meghan Markle a experimentat gânduri suicidale după ce angajații Familiei Regale a refuzat să o protejeze de tabloidele britanice și după ce au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui (n.r. Archie) când se va naște”.

„Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc”, a recunoscut Meghan Markle. „Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea.”

Cuplul a vrut să facă o distincție între membrii Familiei Regale și schela instituțională a monarhiei. Ambii au lăudat-o în mod repetat pe Regină.

„Regina a fost întotdeauna minunată cu mine”, a spus Meghan Markle, potrivit Financial Times

Cei doi i-au criticat pe angajații instituției, susținând că aceștia au refuzat să îi ofere protecție în fața presei britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×